בן בן, כל הדרכים ....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בן בן, כל הדרכים ....

מובילות לרומא, אין לי מושג איפה לחפש......איפה להתחיל....... אני בטוחה ששקדי יכול להשיג לנו את הנוסטלגיה הזו. אני לא זוכרת מי חיבר.....רק את השרים......אני מזהה חנה מרון ויוסי ידין.......... אולי אשור........אולי אתנה........ ולמרות הכל, אני מתחילה בחיפושים........... בוקר טוב .......לכולכם............

טרה10

New member
הזכרון שלך..כתבתי שאת כל הדרכים

גתב יצחק יצחק..חבר קיבוץ יפעת, ללהקת הבריגדה..יצחק[בן ישראל] היה חבר של הורי אשתי.. ובלהקת הבריגדה היה גם שלמה דרורי ששר את ´את חעי לי´ ואחזור.. ושהוא שלמה, חיבר את המלים או את המנגינה או את שניהם..הוא אמר לי פעם אבל אני לו זוכר. שלמה דרורי גר כאן, היה דובר מפעלי ים המלח..הרבה שנים.! את איטליה חרשהו בשמונה ימים מונציה לקפרי..ונהנו מאוד- קצר ולענין. תפסנו את הפרינציפ..ולכן אנחנו מתכוננים לצאת לטיול של שבועיים לארה"ב, מחוף אל חוף..ולטעוםץץכי מי יודע מה יהיה אולי לא נמא בכלל.. לכן שאלתי את ארניהו מה דעתו..שאני כמובן אשקול..אבל נראה לי שאצא..עם כל הסיכונים שבטיול קצר ביבשת גדולה..!. האמת שאין לי כבר סבלנות..לחרטות והסברים..אח"כ אני קורא על המקומות שהייתי בהם כמו על טוסקנה..ופרובאנס..שבמילא שלשה ימים לא מספיקים..להבין אותה..ולכן קוראים. והסבלנות אפילו את החדש לש עמוס הגעתי עד האמצע..ובינתיים. יללה ביי.!

למעלה