בן ביקש כל כך יפה....

deep ocean

New member
בן ביקש כל כך יפה....

טוב האמת שלי אף פעם לא היתה בעיה לפתוח הודעות ראשיות, והתכוונתי לעשות את זה גם ככה. היום היה לי שיעור צ´י קונג+טאי צ´י צ´ואן אחד אחרי השני היה מדהים! ואוו כל כך נהניתי זה משעשע שהתחלתי טאי צ´י, לפני כמה חודשים, ולא אהבתי (כאבו לי הרגלים מהעמידה, וזה היה נראה לי איטי מידי), עברתי לצ´י קונג (למדנו את חמשת הצלילים) וכל כך נהניתי. זה היה מדהים בשבילי! המורה נסע לחו"ל, ועכשיו הוא חזר. ועכשיו אני לומדת את שני הדברים במקביל (אצל אותו המורה כמובן) ומשניהם אני נהנית! הרגלים שלי כבר לא כואבות כי היציבה שלי השתפרה, וגם הכושר מכל דבר אני מפיקה דברים אחרים בחודשים האחרונים תפוס/כואב לי העורף/גב היום בטאי צ´י ממש הרגשתי כל נקודה בגוף הרגשתי בדיוק מתי ואיך אני תופשת לעצמי את הגב בגלל עמידה לא נכונה או שלא מספיק הרפיתי השיעור היה מדהים! הכל זרם לי, הכל הצליח, הכל היה נהדר עשינו עבודה בזוגות והייתה עבודה אחת טובה של להרפות אני עמדתי בן הזוג לקח לי את היד ונניח הפסיק לאחוז לי את היד ובמידה והיד נשמטה זה אומר שאני רפוייה ולא מחזיקה ובמידה ולא-זה אומר שאני מחזיקה ולא משתחררת וזה לא רק אחיזת היד זה כל מיני תנועות ומשחקים עם הידיים והצלחתי ממש להרפות ונניח הייתה חצי שניה שפתאום לא הרפיתי מיד הרגשתי את זה והרפיתי ובן הזוג לתרגיל גם הרגיש את זה באותה השניה שלא הרפיתי, והרגיש בשנייה ששיחררתי היה לי ממש טוב ואפילו אני לא יכולה לתאר במילים מה עוד היה בשיעור צ´י קונג גם היה לי כיף רק את סידרת התנועות שאנו לומדים עכשיו אני פחות אוהבת מ"חמשת הצלילים" אבל טוב, זאת סוג עבודה אחרת והנאה אחרת מחר יש סדנא של חצי יום של צ´י קונג חמשת הצלילים ואני הולכת לשם! איזה כיף!!!!!!!!! הזדמנות לתרגל את זה! אה, עוד דבר בהפסקה בין השיעורים היה לי ממש צורך ענקי לתרגל בעיטות של הקונג פו אז עמדתי ובעטתי. ואני מתובננת בעצמי בועטת, ואני זוכרת את השיעור ה-1 איך בעטתי, והרגשתי ממש טוב! אני הולכת לנוח וכשאקום- אתרגל לי כל מיני בעיטות ודברים אחרים. איזה כיף!

deep ocean

New member
מצחיק פשוט מצחיק

קראתי את ההודעה שלי ואני חושבת שאני מאד מצחיקה! אה, אני גם מאד אוהבת את עצמי זה מצחיק אם קוראים את ההודעה שלי בטונים המקוריים שלי של הדיבור. כתבתי את ההודעה בטונים מאד מצחיקים.

deep ocean

New member
המשך היום

היום עבדתי הרבה על כל האיזור הכואב-של הגב וכו´. הלכתי לישון לשעה וחצי. כאשר קמצי הלכתי לחדר המחשב, והתיישבתי. פתאום עברו לי גלי חום באיזור הגב ממש כאילו המקום השתחרר קצת או משהו כזה הרגשתי ממש את האנרגיה שממוקדת בגב עצמו ולא בשאר הגוף באיזהו שלב היה לי ממש חם והרגשתי שאין לי אוויר ואז חשבת מה קורה פה-אין לי אוויר ואז הכל נפסק הגלי חום וגם התחושה של חוסר באוויר... ולנושא אחר או לא אחר- חברים שלי הולכים היום לסרט הם רצו שאני אבוא איתם אני מעדיפה להקדיש את הערב הזה לעצמי בלבד לעשות תרגילים בבית של צ´י קונג/טאי צ´י/קונג פו (נראה כבר מה יהיה) אני שמחה שהחלטתי כך בנחישות הרי ברור שהם הפעילו לחץ שאני אבוא איתם אהבל זה לא הזיז אותי מהרצון שלי להיות עם עצמי היום אלא רק חיזק את הרצון הזה לראות אותם נלחצים שאני לא באה לראות אותם שקשה להם שאני בוחרת לא לבוא זה די מזעזע אותם כל פעם שאני בוחרת לא להצטרף לפעמים זה לא משהו שנראה להם מובן בכל אופן ממש טוב לי וכיף לי ומחר יש לי את הסדנת צ´י קונג של 5 הצלילים איזה כיף!!! פשוט נפלא!

deep ocean

New member
WOW אושר אדיר! ../images/Emo99.gif

תירגלתי עכשיו במשך חצי שעה כל מיני דברים גם מהקונג פו, גם מהטאי צ´י צ´ואן וגם מהצ´י קונג! זה שיא!!! אני רק פעם 1 תירגלתי בבית צ´י קונג לפני כמה חודשים ולא הצלחתי להמשיך אחרי איזה 10 דקות. ואוו, עשיתי חצי שעה של עבודה ממש מאומצת, שכרגע אני ממש מזיעה ממנה. בנוסף, ביצעתי אחרי הכל את טקס חיזוק הגוף. (שהוא לקח כמה דקות, שמתי לי מוזיקה וכו´) הדלקתי את כל האורות בחוץ יצאתי החוצה גילית שיש לי בית מדהים עם חצר מקסימה וענקית ואיך עד עכשיו לא ניצלתי אותה אין לי מושג עשיתי לעצמי חימום של צ´י קונג ביצעתי סדרה של תרגילים אחר כך הלכתי בהליכה של טאי צ´י ביצעתי כמה תנועות שלמדנו היום בשיעור כל כך רציתי שיהיה פה מישהו/י איתי לתרגל איתו תרגילי זוגות בטאי צ´י אבל לא היה אף אחד קרוב שאני יודעת שהוא בקטע ביצעתי חימום בקונג פו (קפיצות, מתיחות, סיבוב מלא) המשכתי לתרגל בעיטה בקונג פו אני חושבת שהיא נקראת בעיטה צידית (שאני עומדת בעמידת נמר, מסתובבת ובועטת הצידה כזה, לא משנה) בכל אופן, ראיתי שאני בועטת יותר טוב עם רגל ימין אבל תירגלתי את 2 הצדדים כמובן אחר כך תירגלתי את הפורמה ה-1 עברתי ל-2 רק אחרי שראיתי שהיא יודעת אותה טוב ב-2 יש חלק קטן שאני לא בטוחה היכן הידיים צריכות להיות (על המותניים או למעלה, אבל זה כבר אני ארה בשיעור הקרוב) ואת הפורמה ה-3 לא למדתי...וחבל רציתי לתרגל אותה זהו נראה לי.... ואוו אני מרגישה כל כך טוב עכשיו יש לי גם זמן לסדר את החדר!!! כן כן חזון אחרית הימיים האנרגיות שלי בשיא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!! אני מאוהבת במי? . . . . . . . . . . . . . . בעצמי!!!!
אני ממש מרוצה מההתמדה שלי, מהנחישות ומהכח רצון!

היי מיכלוש!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo67.gif

זה כל כך נפלא.......... כל ההודעות שלך פשוט סיפורי עוצמה....... ממש היה לי כייף לקרוא אותן, יש בך כל כך הרבה עוצמה ושמחת חיים תמשיכי כך....
אז ככה, כל כך נפלא ששיתפת אותנו עם כל הטאי צ´י והצ´י קונג והקונג פו, אני אומר לך את תיהיה אמנית קונג פו כל כך גדולה שאפילו ניקיטה תקנא בך!!!!!! אז רק תזכרי שאם תאמיני בעצמך ואם תאמיני בעצמך אז יהיה בך את הרצון, את תוכלי להגשים כל דבר שתרצה בו ..... שלך באהבה שלא ניתנת לתיאור, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
מי מקסים? אתה!

נכון זה דבר שגיליתי אם אני אאמין בעצמי - הכל יקרה כרצוני כבר ראיתי שאני יכולה להיות כל מה שרק ארצה-אם רק ארצה בזה באמת עכשיו רק נותר להמשיך ליישם את זה ולא לשכוח את זה!!
אני עכשיו מתכוונת לסדר את החדר..........המממממממ... וזה באמת יהיה חזון אחרית הימים אם אני אצליח לעשות את זה היום אני מלכה!!! טוב טוב אני מלכה גם אם אני לא אצליח לעשות את זה חהחחהה נשיקות מיכל

למעלה