בן או בת...

בן או בת...

זו השאלה שמדי פעם קפצה לראשי במהלך 3 החודשים האחרונים. להזכירכן, יש לי 3 בנות והחלטנו שהפעם, אנחנו מעוניינים לנסות ולהביא בן לעולם. כל תקופת חלון הפוריות התנזרנו, ורק כשערכת הביוץ הראתה 2 פסים, קיימנו יחסים. נכון, זה מוריד את סיכויי הקליטה בצורה משמעותית, אבל החלטנו שאין לנו הרבה מה להפסיד, הרי יש לנו כבר ילדים. השתמשנו ברוב ההמלצות שמופיעות בקישורי הפורום. ההריונות הקודמים שלי, היו דומים ברובם בהרגשות שלי במהלך 3 החודשים. הפעם היו לי תחושות אחרות ושונות, שחיזקו את ההרגשה שהצלחנו. ואכן, אתמול הייתי בסקירת מערכות. בה התגלה עובר זכר ובריא (עד כמה שהסקירה יכולה לזהות) אין לי תמונות פורופיל, כי העובר שלי הוא "איש עקרונות" וכשנוח לו לשכב בתנוחה מסויית אז שום דבר לא יזיז אותו משם והוא סירב להפנות את פניו אל המצלמה. אבל בהחלט יש תמונה של צ'ופצ'יק ואיברים אחרים. דרך אגב, לדברי הרופא שסקר אותי, ושהתעניין בשיטות בהן הקטנו להבאת בן לעולם: 1. ערכת ביוץ מראה את הביוץ לאחר שכבר היה הביוץ. דהיינו הביצית השתחררה. 2. יש לו מטופלות שלמרות שנהגו כמונו בדיוק, הן הרו עם בת ולא עם בן. כך שהשימוש בהמלצות מגביר את הסיכויים אך לא מבטיח ב-100% שכך יקרה. למנהלות הפורום, הקישורים פשוט מועילים! והמון תודה עליהם! מפזרת שוב אבקת הריון לכולן ומאחלת לכן שתדבקו במהרה

yaf73

New member
../images/Emo65.gifאיזה יופי! ../images/Emo65.gif

פעם הבאה תתכננו מליון שח

Galit29

New member
../images/Emo6.gif

מאחלת לך וכמובן שיהיה בריא. ממש הצחקת אותי על הבוקר. האמת , בעלולי מת לבן וגם הוא קורא המלצות נלהב - הוא אומר שהוא רוצה בן, בשביל לישון טוב בלילה. את מבינה איזה רחוק הוא חושב?!

נעמולה

New member
מזל טוב על ../images/Emo47.gif העצר

איזה כיף לכם!!!!! ומה עם איזה תמונה אחת קטנה בשבילנו...?

איזה אושר

מזל טוב, שיהיה בשעה טובה! באופן אישי יש לי בן ובת והפעם אני בעד בת נוספת.

tich

New member
עוד נסיך בפורום../images/Emo47.gif

דרך אגב עם בנים לא בהכרח ישנים טוב בלילה הם מתעוררים יותר בלילות
בעיקר בתקופת הינקות.

ori27

New member
מזל טוב על ה-../images/Emo66.gif

אני בהריון ראשון ואני ובעלי רוצים בת
, מה שיבוא יבוא העיקר שיהיה בריא, שמעתי על השיטה הזאת חברה שלי שיש לה שלוש בנות בבת השלישית ניסתה וזה לא ממש יוצא. מזל טוב.

תמרלה

New member
מה שבא ברוך-הבא אבל העיקר שיהייה

ברית!! כך שמעתי אבות רבים אומרים - בינהם אבא שלי שאחרי 3 בנות החליט לעשות הפסקה של 7 שנים ואז הופ יצא בן בלי פטנטים ובלי שיטות, ואנחנו אמרנו לעצמנו ואוו אם זאת היתה יוצאת בת אז ...היום בטח היינו 5 ילדים? משום מה כולם רוצים בן וגם בת - ולא חשוב העידה ממנה באים ולא משנה אם יש לך רק בנים בדר"כ רוצים גם בת ולהפך! זה טבעו של עולם! וסתם מעניין לדעת - אומרים שבהריון של בנות אין בחילות ועם בנים -יש! האם זה כך גם אצלך? בתם שאלה שמעניין אם האמירה הזאת נכונה? ושהעיקר שיהייה לך הריון קל ובהצלחה

ofik

New member
אני ממש שמחה בשבילך,

בנות זה ממש כייף, אבל משהו בקשר אבות בנים הוא אחר, וכייף שיש משני המינים. המון מזל טוב עופיק

איך פספסתי את ההודעה הראשונה../images/Emo35.gif

פילולה, מזל טוב, המון בריאות ואושר
שיעבור עלייך הריון קל וארוך (לא יותר מידי...)
נשמח לראות את פנייך בפורום השכן
מיני ומיקי

u z a

New member
לולה המתוקה!

אני פשוט מורידה בפנייך את הכובע! קודם כל שהצלחת לסדר את המחזור שלך בדרך טבעית, וכמובן שהצלחת עם הבן! כל הכבוד! מאחלת לך המשך קל ונעים, עם עדכונים כאלה נחמדים
אוזה.

קובולט

New member
לולה....../images/Emo66.gif כל הכבוד

אז יש פה אחוות בנים???? קדימה בנות אנחנו זקוקות לכלות.... נעביר את הפורום למשרד שידוכים!!!

k27

New member
נדחפת../images/Emo9.gif

אני תופסת טרמפ על השרשור ומצטרפת,גם אני מהקוראות הפאסיביות ומשום מה לא היה לי האומץ להצטרף, קצת על עצמי,נשואה כשנה וחצי,שלושה חודשים של נסיונות מאחורינו,עוקבים אחרי הביוץ בעזרת ערכת ביוץ.לפי הבנתי כששני הפסים נראים הביוץ יתרחש בין 36 ו48 השעות (או משהו כזה)הבאות זאת אומרת שהביוץ עדיין לא התרחש אז למה הסיכויים להקלטות נמוכים?

למעלה