בן אדם חוזר הביתה....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בן אדם חוזר הביתה....

וכל החברים שלו ......ישנים.............

ישנים זה טוףףףףף../images/Emo1.gif

נשמות טהורות... וחוצמיזה - מצבך טוב, "בן אדם חוזר הביתה", מזכיר לי 3 פעמים שחזרנו הביתה וגילינו שביקרו שם, אנשים דרך חלון.... ואני עוד זוכרת ימים שלא נעלנו דלתות, ובמשך היום הדלתות היו פתוחות לרווחה והשכנות היו נכנסות חופשי חופשי, אם לקפה, או "להלוות" כוס סוכר.. ותמיד היתה איזו שכנה שבערב היה חסרה לה ביצה, או חלב,,,,ממש לא "בלבוסטה" כמו שאמא שלי היתה אומרת... ימים אחרים, דלתות נעולות, רב בריח, אזעקות.. ושכנים? חוצמ-"שלום שלום" שום כלום...בית-מכונית-עבודה-סופר-בית... וחוזר חלילה. להתראות בעוד שבוע - נסעתי מפה.

בסיפור שלי...

סיפר כאן אלומיניום, שעזר ללהקת " הכל עובר חביבי", להתניע את הטרנספורטר, המצ´וקמק´ שלהם. קיבל, כהוקרה, כרטיסים למופע . סיפור שאני מכיר, מישהו קיבל זוג כרטיסים, למופע, חזר הביתה ומצא אותו מרוקן מתוכנו. לא היו חברי הלהקה, ה"כל עובר"...! חלילה. סתם, שיטה מתוחכמת לבצע שוד אלגנטי.

magy

New member
כן. קיבלו זוג כרטיסים לאופרה

"הגנב (הספר) מסביליה"

שקדי

New member
גם לסבול באופרה........./images/Emo68.gif../images/Emo11.gif

וגם לאבד את תכולת הבית מוטב היה כבר להישאר בבית.......ולדבר.....

מה זה לסבול???../images/Emo98.gif../images/Emo68.gif

אשתי דאז, היתה משוגעת על מופעי אופרה. כל פעם שהררי האדם הללו, הזמרות, היו פוצחות בזמר, נוסטלגי , על מר גורלן, הייתי פוצח, במלל משלי, על מר צורתן. הייתי שולח אותן לחליבה. מזרז אותן לסיים. בתנובה חיכו לתוצרת. מה שאיחלתי להן, בסופו של דבר, גם הבמאי היה שותף לדעתי. רובן נפחו את נשמתן על הבמה. מחיאות הכפיים, היו בטוי של שמחה, על שנגאלתי מיסורי. כמה שברים בצלעות , מהמרפקים שקיבלתי, מעילות הגירושין שלי.

magy

New member
הכל בגלל האופרה?????

נו , גירושין מאושרים ......
PPPPPPPPP

שקדי

New member
חבר שלי.........

נשוי עם אחת שהיא דלוקה על קונצרטים אופרות וכאלה ושלום בית זה הרי דבר מקודש אז הוא השיג לו פקקי ספוג כאלה שמונעים רעש מיותר והם נשואים באושר.......או לא

למעלה