בןןןןןןןןן

karms20

New member
בןןןןןןןןן ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

או - Pollo Loco לא משנה כמה פעמים כבר ראיתי (ואראה) את הפרק הזה תמיד יש לי צמרמורת בו. פרק ע-נ-ק!!! לפי דעתי אחד הפרקים הכי טובים בעונה הזאת ובסידרה בכלל. וכמובן ג'נסן אקלס
DO I NEED TO SAY MORE???? משחק פשוט טוב פה!!!

THE AnGeL2

New member
כמה שאת צודקת.........

אוף אני ממתתתתתתתתתתתההההה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מה-זה מחכה כבר לעונה השייה ששם רואים אותו כל פרק.......... איך אני אוהבת את בן. (למרות שהוא משוגע והכל....)הוא כזה חמוד! אבל יותר אהבתי את אלק..... לאמשנה.... אני עדיין הכי אוהבת ב-ע-ו-ל-ם את גגג''''ננססןןןןן!!!!! היחיד שמשתווה לו שה אורלנדו בלום המאמי שלי..... חחחח!

בן! ../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif

ג'נסן שחקן כזה טוב!! הפרק היה אכזרי מדיי לדעתי.. אבל בן בעצם מסכן.. הוא לא רע..הוא פשוט היה מתוסבך.. איזה עצוב שמקס הרגה אותו! ועוד באמצע המשפט! חחח בכל מקרה אני הרבה יותר אוהבת את ג'נסן בתור אלק.. הנה כמה תמונות של ג'נסן מהפרק
תראו את החיוך הממזרי שלו..

תותי 12123

New member
הוא נראה בתמונה הזאות במו ציפור

אני חושבת שגנסון הוא בן אדם מדהים ושחקן מצויין ואחד הגברים היחידים שאני יכולה לומר שהם ממש יפים אבל בתמונה הזאות הוא נראה כמו הציפור מרחוב סומסום נ.ב אני לא יודעת מה עובר עליי אני עוברת התקפ צחקוקים וראיתי את התמונה ואני לא מצליחה להפסיק

Lorly

New member
פשוט נכון!!! ../images/Emo7.gif

עזבו שג'נסן משחק שם בצורה טובה בהחלט, כל העיניין של מקס וההרג וזה שמסבירים פה שכל ילדי המנטיקור לא כ"כ תמימים ורואים את המטרה אמיתית שלהם בצורה כ"כ ברורה פשוט מדהים ומצמרר!!! לא אהבתי שלוגן נדחף פה עם כל העיניין הזה, אם מקס אמרה לו שתטפל בזה למה להידחף? הוא לא חושב שהיא מספיק חכמה לדאוג לאח שלה? עכשיו נחזור לג'נסן ולבן, עצוב, נורא עצוב שהוא השתגע ככה, לא היה יפה מצד מקס להטיח בו שהוא נומלי, שהוא הפגום, זה לא היה לעיניין. סצינת הקרב היתה טובה, מאוד, שמתם לב שמקס יותר טובה מכל שאר ה-x5? יכול להיות שזה קשור איכשהו למה שמגלים עליה בעונה ה-2 או שזה סתם מוזר...? ועוד דבר אחד שאהבתי היה הקטע שמקס הרגה את בן בדיוק איך שהיא הרגה את התרנגולת בתחילת הפרק, יכול להיות שמפה בא שם הפרק? ג'נסן חזרררר!!!! ייייפייי!!!!
עוד שבוע בדיוק תתחיל העונה ה-2 (אם ישדרו אותן ברצף)

חייבים לשדר......./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברצף גם את העונה השנייה אם לא אני אתחיל להחטיף מכות כמו שג'סיקה מחטיפה בסדרה
...... חחחחחחחח
ובקשר לג'נסן באמת אין מילים הבנאדם חתיך הורס ולכם זה לא דבר חדש חחחחחחח
הוא היה גם חמוד כשהוא שיחק כמה פרקים בדוסון קריק

Nitzan122

New member
נכון!

וואי סוף סוף ראיתי את הפרק הזה בטלוויזיה איך לעזאזל פיספסתי אותו פעם שעברה?! פרק כזה מדהים! אבל משהו לא הבנתי נכון שזק אומר פעם שהוא מצא את כולם והוא יודע איפה הם והכל? אז איך הוא לא ידע מה קרה לבן ולא ניסה לעצור אותו או משהו? חוץ מזה אני נוסעת היום להולנד לשבוע אז אני לא יהיה כאן

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo7.gif;-0 זה היה כ"כ עצוב..+שאלה

הלו פיפל ריממבר מי
חזרתי לפורום
אז רגעי לא הבנתי....איך מקס הרגה אותו? כולה בעטה בו ברגל לא?! ואיך זה ש....
עונה 2 בעונה ה-2 כשמנטיקור תפסו את מקס (נראה לי...הם תפסו אותה לא? כי היא במקום סגור כזה...) אז קיצר שמו אותה בתא יחד עם אלק כדי לתיכנס להריון וכאלו
אז איך היא לא זיהתה אותו בתור בן
כי אני זוכרת שרק אחרי כמה פרקים הם דיברו עליו....

Nitzan122

New member
היא

בהתחלה בעטה בו ושברה לו את הרגל ואז הם שמעו את המטוסים של מנטיקור והוא הבין שהוא לא יוכל להימלט והוא לא רצה לחזור למנטיקור אז הוא ביקש ממנה להרוג אותו בקשר לשאלה השנייה
ישר כשהיא ראתה את אלק היא כזה אמרה בן? ואז הוא אמר לה שהוא לא בן הוא X5-494 והיא הבינה שהם בטח היו תאומים או משו

Michael91

New member
הפרק הקודם !../images/Emo12.gif

משהו יכול לספר לי מה היה אתמול במלאך שחור? תודה !

למעלה