אז אפשר להיות שושבינה
מ מישהו מהדרום New member 19/10/03 #31 כולם לשרשר לולולולו לולולולולולולולולוללוולווווו..... שירלי ובן החתיך מתחתנים!!! שירלי, נשמה שלי, מזל-טוב.... כמה מוזמנים????
כולם לשרשר לולולולו לולולולולולולולולוללוולווווו..... שירלי ובן החתיך מתחתנים!!! שירלי, נשמה שלי, מזל-טוב.... כמה מוזמנים????
מ מורי לנצח New member 19/10/03 #33 וואוווווווווווווווווווווווווווווווו איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליו!!! כמובן שאני לא לוקחת לך אותו אבל גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה מותק!!!! זה לא יאמן!!!! הוא פשוט נוש..
וואוווווווווווווווווווווווווווווווו איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליו!!! כמובן שאני לא לוקחת לך אותו אבל גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה מותק!!!! זה לא יאמן!!!! הוא פשוט נוש..
C CrAzZy In LoVe New member 19/10/03 #36 וווווואייייייי אני עדיין בשוק שהוא באמת צלצל אלייך!!!!!!!!!!! איזה מתוק מהמם!!!!! על ילדים כבר חשבתם?? חח.....
וווווואייייייי אני עדיין בשוק שהוא באמת צלצל אלייך!!!!!!!!!!! איזה מתוק מהמם!!!!! על ילדים כבר חשבתם?? חח.....
Y yellow cheese New member 19/10/03 #38 ../images/Emo6.gif עוד לא. עוד לא התחתנו.. חחחח..אנחנו עוד נתחתן
P perrinat New member 19/10/03 #40 דייייייי, איזה יופיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואי, ממש נחמד מצידו שהוא התקשר איך אני שמחה בשבילך ויאללה, קדימה, קחו משכנתא ותקבעו תאריך....
דייייייי, איזה יופיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואי, ממש נחמד מצידו שהוא התקשר איך אני שמחה בשבילך ויאללה, קדימה, קחו משכנתא ותקבעו תאריך....
L Liloush New member 19/10/03 #43 יאוו הוא הבן אדם הכי חמוד שראיתי בחיים שלי, איזה מדהים הוא!!!! אני חולה על הבן אדם הזה יווו איזה חמוד הוא איזה מתוקקקקק
יאוו הוא הבן אדם הכי חמוד שראיתי בחיים שלי, איזה מדהים הוא!!!! אני חולה על הבן אדם הזה יווו איזה חמוד הוא איזה מתוקקקקק
Y yellow cheese New member 19/10/03 #50 קפיצי שלי ../images/Emo9.gif אני כ"כ מתה עליו רינתית, את התמונות אגב צילם רפי ג'יבלי, ידיד של אחותי ואח של חברה שלי. [היא זו שמצולמת כ"כ הרבה שם..עם חולצה לבנה ושיער ארוך..]
קפיצי שלי ../images/Emo9.gif אני כ"כ מתה עליו רינתית, את התמונות אגב צילם רפי ג'יבלי, ידיד של אחותי ואח של חברה שלי. [היא זו שמצולמת כ"כ הרבה שם..עם חולצה לבנה ושיער ארוך..]
ס סולמיתוש New member 19/10/03 #53 יוווווו איזה כיף לך../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
A alona angel New member 19/10/03 #54 יאאאאאאאאאאאאא איזה כיפפ לך../images/Emo70.gif שיווו.. בהצלחה מאמי למרות שאני כזה לא אוהבת אותו.. אבל אם את ב'מת אוהבת אותו זה שוווהההההההה... שיייייווו כיפפפפפפפפ לךלךלךלךלךלךלךלךלךלללללללללללללללךךךךךךךךך
יאאאאאאאאאאאאא איזה כיפפ לך../images/Emo70.gif שיווו.. בהצלחה מאמי למרות שאני כזה לא אוהבת אותו.. אבל אם את ב'מת אוהבת אותו זה שוווהההההההה... שיייייווו כיפפפפפפפפ לךלךלךלךלךלךלךלךלךלללללללללללללללךךךךךךךךך