במתח...

במתח...

שלום לכולכן, מצטרפת אליכם קוראת נאמנה ונחבאת אל הדפים. אז קודם לכל אציג את עצמי. בת 28, לאחר 3 חודשי ניקיון מגלולות ו--בציפיה כך שהמכשפה תבושש... עם הפסקת הגלולות לפני שלושה חודשים המחזור לא סדיר - לאחר 36 יום, 30 יום ו-23 יום, כך שלא ברור לי בדיוק מה יום הביוץ, אולם אנחנו הקפדנו למלא את מחוייבתנו היטב... היום זה היום השלושים ואני בשיא המתח, הבעלול לא יודע על כך דבר (אני רוצה להפתיע), אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה ובגב התחתון וגם קצת כאבי רגליים, אולם בדיקת הריון שעשיתי אתמול (אחה"צ - לא היתה לי סבלנות...) היתה שלילית. השאלה - מתי כדאי לעשות בדיקה נוספת? ובכלל איך זה נשמע לכן?

u z a

New member
הי מישהי, ברוכה הבאה!

אני מקווה שהכאבים האלה הם מהסיבות הנכונות! בכל אופן, לאחר גלולות באמת יש הרבה מקרים של מחזורים לא סדירים, ולכן נהוג להמליץ על בדיקת הריון רק לאחר איחור לפי המחזור הארוך ביותר, כלומר אצלך - 36 ימים. עם זאת, יש אצלך מגמה של התקצרות המחזורים, לכן אני בטח לא הייתי מתאפקת ובודקת שוב עוד יומיים שלושה. בהצלחה!

mikasphika

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

לאור נסיוני העגום מהחודש האחרון (האמנתי, הרגשתי, עשיתי 4 בדיקות ובסוף הגיעה ההיא), החודש אני מחכה לאיחור משמעותי ורק אז אעשה בדיקה ביתית. אבל זה הלך הרוח שלי כרגע אני במקומך הייתי מחכה עוד כמה ימים, לפחות עד למקסימום שהיה לך קודם (36 יום). ודרך אגב, אם קראת פה סיפורים, תשובה שלילית בבדיקה הבייתית היא לא תמיד מדוייקת. מקווה בשבילך

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

לא קל לענות על זה כי באמת אחרי גלולות הגוף לפעמים קצת משתנה... אם את זוכרת מה היה אורך המחזור שלך לפני הגלולות, אז תנסי ללכת לפי האורך הזה. אם לא, אז ... עוד כמה ימים תנסי שוב. בהצלחה.

למעלה