במשרד שלך

במשרד שלך

השעה 9:00, את כבר במשרד. יושבת מאחורי השולחן. על הדסקטופ יש תוכנת הזמנות פתוחה.
על השולחן מונחים בערימה המון מסמכים, חוזים, חלקי חוזים, ועוד דואר שוטף ומשימות שיש לטפל בהם.
הראש שלך כ"כ טרוד בעבודה, שאת אפילו לא מבחינה בזר שנכנס לך לחדר והניח את הכוס קפה של השולחן.
את מרימה את הראש בפליאה ומבט ששואל - מה? מי?...?
אני מחייך אלייך
- מילואימניק.
אמרת שאת טובעת ולא רוצה הצלה, אז באתי רק לצורך הרפיה.
- אבל אין לי זמן, יש לי מספרים, ודוחו"ת, ורכישה, וחוזים, ועוד מעט צריך הבוס להכנס אלי לישיבה ..
בלי לומר יותר מידי, אני מבחין בשמלה שלך..
אני יורד לארבע, נכנס מתחת לשולחן, מוסתר. מפסק לך את הרגליים. הידיים הקרות שלי מטיילות לך על הירכיים
אני מרגיש את חום גופך, את הרעידות הקטנות שמעידות שאת מתרגשת.. את מנסה לומר לי די.. ובדיוק נכנסת הפגישה שלך..

את נכנסת יותר מתחת לשולחן, הראש שלי בין הרגליים שלך, התחתון שלך מוסט הצידה, ואת מרגישה איך הלשון הרטובה שלי מתערבבת עם הרטיבות שלך.
את מנסה להשאר קורקטית, מדברת על מספרים, הזמנות, חוזים... כל הראש לך בכלל מרוכז במשהו אחר מרוכז בראש שלי שנמצא בין רגלייך
האצבעות הקרות שלי מפסקות לך את השפתיים של הכוס, השפתיים שלי מחזיקות את הדגדגן שלך בפה שלי, הלשון עוברת עליו, את מזיזה את הישבן מניעה את האגן, מידי פעם מרגישה איך הלשון שלי עוברת לאורך כל הכוס שלך, אני טועם את הרטיבות שלך... מכה עם הלשון שלי על הדגדגן, מרגיש איך את מתחילה להתקשות,, הרגליים נסגרות לי על הראש, מצמידות אתי אלייך...
הפגישה הסתיימה, את בקול חנוק מבקשת ממנו לסגור את הדלת כשהוא יוצא..
הדלת נטרקת, את מושיטה את הידיים שלך, מצמידה את הראש שלי אלייך, הלשון שלי לא מפסיקה ללקק אותך, לטעום אותך, הידיים שלי מפסקות אותך, את הישבנים שלך, את הכוס שלך..
אני מרגיש איך את מתחלה לרעוד, יוצאת לך אנחה קטנה.. ועוד אחת, את משתדלת להשאר רגועה, שקטה.. מרגישה את הלשון שלי,
אני מרגיש איך את רועדת.. הרגליים שלך נסגרות..עלי.. את נאנחת שוב, הפעם חזק יותר ואני מרגיש איך את גומרת כשהפה שלי מלקק אותך.. הכיסא נרטב מהמיצים שלך.. את משחררת את האחיזה שלך בראש שלי... משתרעת על הכיסא, מתנשפת.
תקתוק בדלת וחברה שלך שואלת אם הכל בסדר? שמעתי אותך נאנחת...
הכל בסדר את לוחשת... הכל בסדר...

גם אני טובעת.. זה מקסים

JILSER

Member
תמשיך תמשיך

תמשיך תמשיך ואל תפסיק לרגע .....

JILSER

Member
במשרד - הזווית שלה

השעה 9:00, אני כבר במשרד. יושבת מאחורי השולחן. על הדסקטופ יש תוכנת הזמנות פתוחה.

על השולחן מונחים בערימה המון מסמכים, חוזים, חלקי חוזים, ועוד דואר שוטף ומשימות שיש לטפל בהם.
הראש שלי כ"כ טרוד בעבודה, שאני אפילו לא מבחינה בזר שנכנס לחדר ומניח את כוס הקפה שלו השולחן.
אני מרימה את הראש בפליאה ומבט ששואל - מה? מי?...?
הוא מחייך אלי
- מילואימניק.
אמרת שאת טובעת ולא רוצה הצלה, אז באתי רק לצורך הרפיה.
- אבל אין לי זמן, יש לי מספרים, ודוחו"ת, ורכישה, וחוזים, ועוד מעט צריך הבוס להיכנס אלי לישיבה .. אני אומרת לו.

בלי לדבר יותר מידי, הוא מבחין בשמלה שלי..
הוא יורד לארבע, נכנס מתחת לשולחן, מוסתר. אני מרגישה אותו מפשק לי את הרגליים. הידיים הקרות שלו מטיילות לי על הירכיים
הוא מרגיש את חום גופי, את הרעידות הקטנות שמעידות שאני מתרגשת.. אני מנסה לומר לי די.. אבל בדיוק נכנסת הפגישה שלי.....

וונוס45

New member
אממ... מה עם שליחויות חירום?

תוכל לבוא גם למשרד אלי? אני מזמינה... אותו דבר, אבל עם סודה

שליחויות?

וואלה לא חשבתי על זה - זה בהחלט יכול להיות עסק מרענן ומשגשג..
כדאי אבל לעשות קודם פיילוט שזה עובד, לא?
וגם אין לי שם לחברה, ובטח אין מתנדבות..

קשה.. קשה..

למעלה