במשרד שלך על השולחן!

במשרד שלך על השולחן!

לא יכול לחכות יותר, לא יכול לעמוד יותר בציפייה. לוקח את עצמי ונוסע אלייך, נוסע ברכבת ויושב וחושב איך זה יראה. איך זה יהיה לראות אותך באמת בפעם הראשונה. האם אני אשתפן ואחשוש לממש את התשוקות שלי? האם את תעשי אחורה פנה ותגידי לי, תודה אבל אל תודה? מגיע לעיר ומחפש את המשרד שלך. אין לי מושג באיזו קומה את נמצאת, אז אני עולה קומה קומה ומחפש. מגיע למשרד שלך, ונכנס פנימה, אף אחד לא שואל אותי מי אני ומה מעשיי כאן, כולם שקועים בתוך הניירות. אני עובר בין החדרים , בוחן את הפרצופים עד שאני מגיע אלייך. לא קשה לזהות את האשה המדהימה שניצבת מולי. את נראית בדיוק כמו בתמונה, רק שהחיים הרבה יותר טובים. את, כמו כולם שקועה בניירות, ולקח לך שתי דקות תמימות לקלוט שמישהו עומד ומסתכל עלייך. ואז את מרימה את הראש, רואה אותי אבל לא קולטת שזה אני. חוזרת שוב למסמכים ואז תוך שנייה מניפה את הראש אל על נועצת עינייך בעיניי ואני רואה איך התשוקה מתפרצת החוצה. אני ניגש אלייך, את קמה מהכיסא, כמעט רצה את המטר שמפריד ביננו ומחבקת אותי. אני נושק לך בתשוקה אדירה, בהתפרצות חושנית ומטריפה. אנחנו שוכחים שיש אנשים במשרדים הסמוכים , סוגרים את הדלת, ותוך שניות מוצאים את עצמנו מזדווגים על שולחן אצלך במשרד. הכל רועד, השולחן, המחשב, הניירות נופלים. אבל שום דבר לא מעניין אותנו. המכנסיים שלי מופשלים, כמו גם התחתונים שלך. את יושבת/שוכבת על השולחן רגליי בין רגלייך והזין שלי נמצא עמוק בתוך הוכס שלך. נראה כאילו האדמה רועדת מהתשוקה שהתפרצה כאן. אני לא שולט במה שקורה וגם לא רוצה, תוך שניות אני ממלא אותך בזרע חם ואת גומרת ביחד איתי, נושכת את הכתף שלי כדי שלא ישמעו אותך. אני מחבק אותך ומרגיע אותך. כל כך חיכיתי לרגע זה!

תודה על התגובה

אני שמח שגרמתי לאש התשוקה לבעור

למעלה