במשבר

Ramin Tarbush

New member
במשבר

אני לא יכול להתמודד יותר - האדם שבתוכי מושך כל הזמן לכיוון של גברים אבל הסירוס הבלתי נגמר קושר אותי אל הנשים בלי סוף אני לא יכול ככה - אני קרוע ושבור ולא יכול יותר לסחוב - כל בחור ברחוב זה כאב מחודש לא יכול לצאת עם נשים - שונא נשים, ממש כמו סטרייטית אין לי שום נגיעה לנשים - אבל אף אחד לא מבין - החיצים שנשלחים מכל עבר והעויינות פשוט מחסלים אותי - אני בעל כורחי צריך להיות מה שאני לא וזה הורס לי את החיים - לאן שאני לא אלך בחיים אני אהיה חייב להסתיר את מי שאני כמו יהודי בתקופת השואה - בחיים אני לא אוכל להסתובב יד ביד עם החבר ברחוב, בחיים אני בכלל לא אוכל להגיד מה אני, למה נולדתי ככה? לעולם שלא שייך לי ? למה? סתם כדי לסבול ? כדי לחיות חיים של הסתתרות ? חיים של נידוי של סבל של השפלה העולם הזה לא שייך להומואים, עדיין לא, והנה אני, מפלצת-אדם בעולם האנושי - מה אני מחפש כאן בכלל ? אני לא שייך לכאן בכלל כחלק ממה שאני - אני צריך להסתיר את כל מה שאני AT ALL TIME אחרת אני אחיה בנידוי מהכל - מהמשפחה, מכל קהילה שאני לא אחיה בה למה לחיות את החיים ככה? כשבפנים כל הנטיות הם של בחורה ובחוץ הכל הוא של גבר - ואין משהו שירפא את זה ואין משהו שיחסל את זה וזה רק מתחזק יותר ויותר ומגיע למצב שכבר זה כל כך גדול שאני לא יכול להחזיק את זה בפנים אבל אסור להקיא את זה החוצה, מצד שני אי אפשר כבר לבלוע את זה יותר ועל סף פיצוץ תדעו שאני לא

white star

New member
"בוא ספר לי קצת , על רגעי הפחד..."

הי איש.הייתי אומר לך שהמצב שלך מוכר לי אבל זה היה נשמע מתנשא אז אני לא אגיד את זה. אני גם לא אגיד לך לצאת מהארון כי כל אחד עושה את זה בזמנו. אז מה אני כן אגיד לך? קודם כל
חם ואוהב. מרגיש יותר טוב?נו אני בטוח שלפחות חצי חיוך העלתי לך על פנים. לעיניינך: אתה לא מפלצת אדם.תחזור אחריי.לא בכאילו באמת עד שתדע את זה.אתה בן אדם כמו כל אחד מאיתנו בלי קשר לדת גזע מין ונטייה. אחרי שאתה מרגיש יותר טוב עם עצמך אני מציע לך להתחיל להכיר אנשים.לא בצ'אט!!! שם אנשים מחפשים רק את הריגוש המיני הבא.תבוא תראה מה אנשים כותבים , תרגיש חופשי לשלוח מסר לאנשים פה כי בינכה זה אינטרנט ככה שאף אחד לא מכיר יותר מדיי אחד את השני.תתפלא כמה אפשר לספר לאדם שאתה בכלל לא מכיר בלי שתתחיל לפחד שהוא\היא יתחיל לשפוט אותך. ברגע שיותר תרשה לעצמך להיפתח וירטואלית תראה שהשד לא נורא ויש עוד הרבה הומואים כאן. "זה לא עולם של הומואים" - צודק.מצד שני תסתכל על "אמריקה הנאורה" של תחילת המאה ה20 ביחס לאפרו-אמריקאיים.אתה לפחות יכול ללבוש מסיכה.אבל ללבוש מסיכה זה גם לא טוב י זה שורף אותך מביפנים כל הזמן להיתחבא ולהעמיד פנים. ובניגוד למה שהרבה פה חושבים - להיות הומו זה לא לצווח לכל העולם בקול נשי שאתה הומו.הרבה מאוד הומואים מאושרים בחיים שלהם בלי להחזיק את היד של החבר ברחוב כי הם יודעים מה הם מרגישים והם לא צריכים להוכיח את זה לאף אחד.מה שבפנים חשוב. מעבר לזה מחשבות על נידוי משפחתי והכל - אני חושב שזה מאוד רחוק ממך.אל תתעסק בזה עכשיו. אני מאמין שההודעה שלך היא זעקה של הנפש שלך שלא יכולה יותר להמשיך ככה. אתה הומו.אתה לא סטרייט.אתה לא יכול להעמיד פנים כי זה רק פוצע אותך יותר ויותר ואתה רק שונא יותר ויותר את האדם שאתה הכי אוהב בעולם - אותך. את עצמך אתה לא יכול להחליף אז תחשוב על מה שאמרתי. זה לא תהליך קל.אני יודע.אבל מהצעד הראשון זה נהייה הרבה יותר קל.תיתן לנו ולאחרים לעזור לך.ואל תחשוב שזה קטע של תהיה חייב לנו כי כמו חדוות הקבלה יש את חדוות הנתינה. וואו זאת התגובה הכי ארוכה שכתבתי לאחרונה...
אני מקווה שתיתייחס בכובד ראש להודעה ואם אתה מסכים או לא מסכים לדברים שלי אני ארצה לשמוע את מה שיש לך להגיד. "איפה שכואב לך זוהי האמת שלך" תזכור רק אהבה(כן , גם אהבה עצמית) יכולה לרפא שנאה שלך...

"קל הרבה יותר, לפחד ביחד..."

כמו שאמר לך כבר הכוכב הלבן (זה נשמע לא רע גם בעברית) חשוב שתדע, שתרגיש, שאתה בשום פנים ואופן לא מפלצת. מפלצת היא החברה שלנו שגורמת לך לשנוא את עצמך ולהרגיש ככה. אני חושב שאתה חושש בעיקר בגלל שאתה לא מכיר את מה שקורה. היחס של האנשים היום אלינו (לדעתי) לא כל כך נורא. נכון, אין לנו שיוויון זכויות מלא ואנחנו לא יכולים לעשות כל מה שאנחנו רוצים כמו כל זוג הטרוסקסואלי. מצד שני האנשים בחברה הרבה יותר מקבלים מבעבר. כדאי באמת שתקרא ותדבר עם אנשים פה. ככה תוכל להוריד קצת דברים מהלב ותרגיש פחות לבד ב"מצב" הזה. יותר מאוחר אולי תרגיש נוח לבוא לקבוצה של הבית הפתוח או משהו כזה. בכל אופן, הכי חשוב שתלמד לאהוב את מי שאתה, את עצמך, שתקבל את הנטייה כעוד דבר אחד מיני רבים שמאפינים אותך ולאו דווקא החשוב שבהם. כשזה יקרה השאר כבר יבוא עם הזמן. לפחות ככה אני מאמין. אז קבל
חם ושיהיה לך רק טוב מעכשיו והלאה.

marik

New member
לי חשוב לדעת למה אתה מרגיש ככה

מה קרה לך בחיים שגורם לך להרגיש שהחברה תנדה אותך?? הרי יש כל כך הרבה הוכחות ועובדות לכך שהחברה כן מקבלת גייז, אז למה נדמה לך שאותך לא? אולי המשפחה שלך לא, אבל החברים..... אני מזמין אותך להתארח בפורום שלי - יש שם אנשים נפלאים שישמחו לעזור לך. *לירון, אתה לא כועס נכון??

לירונר

New member
על מה לכעוס בדיוק../images/Emo35.gif

צריכה להיות קרבה בין הפורומים השונים, זה טוב למנהלים, טוב לפורומים ובעיקר טוב לגולשים שלהם

למעלה