במרום הפקות

BeDaZzLeD

New member
במרום הפקות ../images/Emo32.gif

מי שמע עליהם? הם מציעים לבוא להצטלם בחינם, הם אומרים שהם שולחים לעבודות בלי לגוות דמי מנוי על השליחה לאודישנים. הטענה היחידה שלהם היא ששתי העבודות הראשונות שאתה תעשה יהיו בחינם, ורק אחר כך יישלחו לעבודות בתשלום. עכשיו השאלה שליייייייייייייייייייי, הם יכולים לאסוף אנשים כמונו כמו לחם, לשלוח אותם לשתי עבודות (שיעבדו בחינם) ואז לשכוח מאיתנו, לא ככה?

chen010189

New member
אני לא אוהבת אותם

רמאים או לא רמאים אני אפילו לא מתעניינת מהסיבה הפשוטה ביותר שסוכנות אמיתית לא תיקח מהשחקן כסף היא תיקח ממנו עמלה של 20% ממה שהוא מרוויח, משהו כזה אבל בשום פנים ואופן לא לוקחת ממנו כסף לא על החוזה, ורובן אפילו לא לוקחות על הבוק (יש סוכנויות שדורשות בוק, אבל על חשבונן) ואני יכולה להגיד עוד דבר אחד ואת זה אני אומרת מנסיון של חברה שלי אתה יכול לשלם להם את המאות שהם דורשים ובמשך שנה לא ללכת לאודישנים או שאולי לבוא ל1-2 אודישנים של ניצבות (שאתה יכול למצוא באתרים) ואז אחרי שנה אתה שוב צריך לשלם את הכמה מאות האלה. (ועל מחירים אני אדבר רק בפרטי)..

Swan Princess

New member
הם מציעים בוק ולהודיע לך על אודישני

ם... אבל לא בחינם, מה פתאום הייתי ככה קרובה ללכת לפגישה איתם... ובסוף אבא שלי דיבר איתם בטלפון, הבנו שזה כרוך בתשלום וביטלנו הכל
(וואי והם התקשרו אליי כל יום כדי לקבוע oO)

BeDaZzLeD

New member
הבוק לניצבים הוצע בחינם

בתנאי שאת שתי העבודות שלך תבצעי בחינם

chen010189

New member
אז בסוכנויות המוכרות זה לא ככה

זאת אומרת הסוכנויות שמייצגים שחקנים ולא הן לא מייצגות רק טאלנטים, יש שם גם אנשים שלא כולם מכירים והם עדיין עובדים. רובם מתחילים בפרסומות ואז עוברים לאט לאט לתפקידים משניים, ראשיים וכו'...

אני רשום בסוכנות שלהם.

ולצערי אני לא ממש יכול להביע את הדעה שלי עליהם - לפחות לא עד שתיפוג תקופת השהייה שלי בסוכנות הזאת. אני רק יכול להגיד שבתקופה שבה נרשמתי אליהם הייתי מאוד תמים.

Reichan

New member
מה, כולם פה בקטע של סוכנויות? =O

ומה זאת אומרת אתה רשום בסוכנות שלהם? הם מציעים לך שהם יסדרו לך אודישנים וכאלה ואז סתם מרמים? =\

לא בדיוק מרמים.. XP

הם יותר מנסים לשכנע אותך להצטרף ולהראות לך את כל מה שכאילו טוב אצלם. הם מנסים לגרום לך להאמין שהם באמת יעילים ועוזרים למי שנרשם אליהם, אבל ההיפך הוא הנכון. אמרתי, אם לא הייתי רשום אצלם הייתי יכול להגיד קצת יותר... אבל אני אעדיף לחכות עם זה XP

BeDaZzLeD

New member
אני שמחה שהעליתי כאן את הנושא

שבוע שעבר קבעתי אליהם פגישה לצילומים, שאמורים היו להיות בחינם (אני מציינת את הדברים שהם טענו
) בכל מקרה, עברתי קצת על התקנון שלהם בשבת, ראיתי שצויין שם שהם גובים תשלום למי שרוצה ידיעות על אודישנים (שחקנים דוגמנים וכו). אני נרשמתי לניצבות, שכביכול לא אמורים לשלם על כך כלום. אבל חשדתי שבטוח יש איזשהו קאטצ' ואתמול בבוקר התקשרתי בפעם השלישית להתעניין, להוציא ממנה משהו, ורק בפעם הזו הגיברת ציינה לי שהם מצלמים חינם חינם אבל שתי העבודות שיישלחו אותי אליהן יהיו בחינם. אז ביקשתי ממנה לבטל את הפגישה, היא כמובן ניסתה לשכנע, ואמרה חבל, מי הכניס בך כזה פחד, המוני חבר'ה באים ומרוויחים אלפי שקלים בלה בלה בלה. בקיצוררררררררר שמחה שעשיתי את הצעד הנכון
ושמחתי לשמוע מה לכולכם היה לומר בעניין

chen010189

New member
אויש באמת איזה זיבולי שכל ה' ישמור

עלק מרוויחים אלפי שקלים אולי ה-ם מרוויחים אלפי שקלים. תעשו לי טובה פשוט אל תלכו לסוכנות שלוקחת ממכם כסף תמורת אודישנים בשביל זה יש אתרים שמציעים אודישנים לסרטי גמר וסרטי סטודנטים שחלק מהם משודרים בפסטיבלים וכו' (ושוב מי שרוצה שמות אז לפרטי.. אני לא בקטע של פרסומות). בקיצור אני לא רוצה לדבר יותר מדי אבל אתם יכולים לחכות אחרי הצבא שתלמדו בבית ספר למשחק ואז תירשמו לסוכנות מוכרת והן גם לוקחות כסף (רק עמלה כמו שכבר ציינתי למעלה...שזה כל סוכנות עושה ובגלל זה כל סוכנות נלחמת על הטלאנטים שהיא מייצגת כי שחקן טוב מביא רווחים טובים לסוכנות) ואם יש לכם נסיון רחב של לימודי משחק ו-משחק (כלומר..כבר שיחקתם) אז אתם יכולים לנסות את מזלכם עכשיו אבל סיכוי גבוה יש בעיקר למי שסיים 3 שנות לימוד בבתי ספר למשחק..

BeDaZzLeD

New member
נו בסדר

לא אמרתי שאני מאמינה לה
אמרתי שזה מה שהיא חירטטה לי בטלפון

chen010189

New member
בשביל זה חפרתי בהודעה שלמה../images/Emo6.gif

כי אני לא רשומה אצלם ואני יכולה להגיד חחח

Hawkgirl

New member
מרום הפקות מוכר לי בצורה נוראית ><

אני פשוט לא נזכרת מאיפה X_X אז כדי שאני אזכר, איפה הם ממוקמים? אולי במקרה בת"א ליד הסינמטק באיזה מרתף שכזה? כי אם כן, הייתי שם לפני כמה זמן עם אחותי כדי שאחותי תחתום אצליהם שהם ייצגו אותה וכל מני דברים כאלו X: לי בכל אופן אין מושג עליהם ממש, אני רק מתעניינת אם זה אלו שבת"א X:

BeDaZzLeD

New member
כן אלה הם

הם יושבים בקרליבך באזור הסינמטק וזה האתר שלהם: http://www.bamarom.com כדי שתדעו להתרחק

chen010189

New member
אתם יכולים ללכת לאודישנים הפתוחים

שזה סרטי סטודנטים וסרטי גמר..אבל תמיד תעשו את מה שאני עושה. תדברו בטלפון ואפילו לכו עם עוד מישהו כי אין שם סינון הודעות ומי שמפרסם בלוח לא בודק ממש מי עומד מאחורי הפרסום. כנ"ל לגבי כל אתר שמאפשר פרסום אודישנים.

למעלה