במקרה נכנסתי....

פורמה

New member
במקרה נכנסתי....

גליייייםםםם, דיפדפתי קצת אחורה, טוב לראות שמישהו מתגעגע אלי מלבדי... בטוב אז ככה, כמובן שנפלתי ואני אפילו לא זוכרת איך זה קרה לי. אבל זה היה קשור עם תחושה של: "וואוו בכלל לא בא לי לעשן, אני חייבת לאמת את זה עם סיגריה..." חחחחחחחחחחחח קיצפיץ, אני זוכרת שהיא עשתה לי סחרחורת ובכלל לא נהנתי ממנה. אחרי שבוע באה עוד אחת כי התחשק לי להיות שולטת, כאילו, הנה - אני מעשנת סיגריה פעם ב... ובכלל לא נתפסת לזה כמו בימיי המעושנים. אני ממש בשליטה מלאה. ו.... נו טוב. ההמשך ידוע. אני עדיין מסוגלת להעביר כמעט יום שלם בלי סיגריה, אבל אני יודעת שזה רק מתדרדר. אז עכשיו צריך להתחיל מהתחלה, רק עם קצת יותר חכמת חיים. הפעם אני לא צריכה זיבן, אני יכולה לבד. גם לא בא לי שוב לעבור את הימים המבולבלים שהיו לי עם הזיבן. מעט קשה לי לגייס לזה כוח ספציפית ביימים אלו בגלל הרבה תהפוכות ולחצים שהם לא מין השיגרה הרגילה. למרות זאת אני מקווה להתחיל כמה שיוטתר מהר לפני שאני אעשן את כל הכסף שלי (הרי זה היה המניע העקרי שלי להפסיק). לא התעמקתי בתכנים כשדפדפתי, אני אמצא לזה זמן. יולי, זולו, חני, גלים, מגי.... שיווו קופסאת הזיכרון שלי היא כמו מסננת, לא מחזיקה כמעט כלום. אני מקווה שהכל טוב וכולכם עדיין נחושים. אגב, כל הק"ג שהעלתי מסרבים לרדת... אני מקווה לא להוסיף עליהם עוד עבור נסיון הגמילה הבא...

meggie

New member
פורמה ../images/Emo24.gif רק חסר שתגידי גם

שבמקרה גם יש איתך סיגריה
כואב לך בכיס כשאת מעשנת? תחשבי על הכיס כואב לך בלב כשאת מעשנת? תחשבי על הלב סתם מסריח לך בנשמה כשאת מעשנת? תחשבי כמה
יש לך מהסיגריות אני בדיוק חוגגת שנה לגמילה ובעצם אני בגמילה מתמשכת, כי זו התמודדות בכל יום בכל רגע שהמחשבה על להתענג על סיגריה תוקפת אותי
ואז באה המחשבה של >> איך אהבתי לעשן אבל איך הסיגריה פשוט הפכה אותי לכבויה ... כך בלי להתאמץ בתנועה סיבובית של לכבות, הסיגריה הפכתני לכבויה
איך בגלל הסיגריה הכל הדיף ריח לא טוב איך בגלל הסיגריה הקול היה קול יעקב
אלה מחשבות שעוזרות לי >>> לעמוד <<< בפני הפיתוי הפיתוי הזה ... לגבי המשקל ? קודם תתגברי על קטע העישון אחר כך תתפני לדברים אחרים שהרי ידוע שגמילה מדבר אחד יוצרת התמכרות לדבר אחר תצליחי יא פורמה

חני חן

New member
הי פורמה

הרבה להכנס אין לי זמן אבל לא מזמן חגגתי 4 שנים נטולות סיגריות ואכן צדקת הסכנה הכי גדולה שבאמת אנחנו מאמינים שאם רק הפסקנו לעשן אז סיימנו עם הסיפור הזה שקוראים לו סיגריות . קשה מאוד לקפוץ שוב פעם על הרצון העז הזה להפסיק לעשן אבל זה בהחלט אפשרי. גם אם לא תחכי עם זה קצת עד שתעשני עד גועל ותפסיקי שוב

גלים1111

New member
../images/Emo6.gifהיי פורמה! שמחה לראותך!!!

גם אני במקרה נכנסתי... סתם ערב משעמם, ופתאום ראיתי סימן חיים ממך. אני מצטערת שאת מעשנת שוב. לפחות זה לא הרבה כמו קודם- גם משהו. אני בטוחה שתצליחי להיגמל ברגע שתחליטי. את צודקת שהפעם לא תצטרכי זיבאן. את מבינה כבר שהזיבאן לא ממש עוזר, ומה שצריך זה נחישות וכוח סבל והתמדה וכו'. נראה לי שצריך לחכות לרגע הנכון לאסוף כוחות ולצאת לדרך. אז כשתחליטי, אני איתך, את מוזמנת לכתוב לי ולהתבכיין כמה שתרצי ואנסה לתמוך כמיטב יכולתי.חשבת להחליט על תאריך יעד להיגמל? ומה איתי?... אם את זוכרת, החבר שלי חלה בסרטן. אז החדשות הטובות שהוא הבריא!
עברנו ביחד הכל, בתי חולים, טיפולים קשים, תופעות לואי, חרדות, דכאונות.. היו המון רגעים קשים, אבל היום הוא בריא ורק צריך להתחזק ולהתאושש מהכימותרפיה שכמעט הרגה אותו... בסיגריות לא נגעתי. האמת שהפסקתי לספור ממתי, אבל עכשיו אני עושה חשבון ומגיעה ל-10 חודשים! וואו. מרוב שהייתי טרודה בבריאות של החבר שלי לא שמתי לב. ברור שהיו רגעים שהייתי מוכנה להרוג בשביל שכטה, אבל הם עברו די מהר. שמחה שכתבת ומחכה לשמוע ממך עוד- איך החיים חוץ מהסיגריות? ביי
עדי.

למעלה