במקומי

Patience

New member
במקומי

למי שהספיק לשמוע את השיר החדש של שי גבסו קודם כל - אתם מסכימים שיש בשיר הזה השפעה גדולה מקולדפליי? (ואם כן) מה אתם חושבים על השיר?

steelwater

New member
איך קוראים לשיר?

אם קוראים לו במקומי אז זה בכלל גניבה כי זה In my place.

WhiteShadows

New member
האמת שלא שמעתי את השיר עדיין

אבל מי אמר גם שזה יהיה דומה ל in my place? אולי זה דומה לשיר אחר שלהם..

Roy1232

New member
אני מסכים על דבר אחד לפני השמיעה -

וזה שכבר השם של השיר מועתק מקולד: In my place = במקומי.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifקראתי את הליריקס

והמילה במקומי היא לא הכוונה כמו באין מיי פלייס..לא במקום שלי..אלא במקומי..(..ידברו במקומי..) אממ אבל המילים אם מסתכלים עליהן בלי לשמוע את השיר אז יש מין אסוציאציות כאלה לשירים של קולדפליי..כאלה מילים עם המון משמעות נסתרת שכזאת..ויש את המון בשירים של קולפליי.. ועכשיו אני שומעת את השיר,יש משהו בזה שהוא מושפע מקולד..קצת.

חח גם אני חשבתי ככה../images/Emo156.gif../images/Emo216.gif

בחלק שהוא עולה עם הקול ב- אווו אוווו או או זה דיי הזכיר לי את כריס... לא שיש מה להשוות כן?...

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif כן!! בדיוק חשבתי על זה!

זה ממש שיר בסגנון של קולדפליי ממש! שמעתי את השיר וזה הדבר הראשון שחשבתי עליו.. יש גם את האלמנט של השמעת קולות.. נו כזה "אוו" וכל מיני כאלה חח ולפני דעתי זה שיר נחמד הוא ואנבי קולדפליי לפי דעתי (לא שזה דבר רע.. חח) וד"א- יש עוד שיר שהוא בסגנון של קולד של הזמר פוץ' ולשיר קוראים נמלים נמלים זה אחלה שיר!!

WhiteShadows

New member
דווקא לפי דעתי

זה ממש לא וואנבי קולד...כאילו ברור שיש שם השפעה מהם (היום ראיתי את השיר במוזיקה 24, אחלה שיר!) אבל אני למשל לא הייתי שמה לב לזב לבד..חוצמזה כל אומן מושפע גם מאומנים אחרים...גם קולד לא המציאו את הגלגל.. לא צריך להשוות כל שיר אליהם.. ושוב אני אומרת שזה שיר ממש יפה:)

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif נכון כי לדעתך זה שיר יפה

אבל לדעתי הוא לא משהו... בגלל זה אני חושבת ככה

WhiteShadows

New member
מה הקשר?

בין זה שאני אומרת שהשיר יפה, לזה שאני אומרת שהוא לא וואנבי קולד?

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif ממ אין מה להגיד ../images/Emo67.gif

חשבתי שזה קשור שאולי אם יש השפעה של קולדפליי אז סביר להניח שיצא שיר טוב ויפה ואם את אוהבת את השיר עצמו אז לא משנה אם זה דומה לקולדפליי או לא הוא פשוט שיר בפני עצמו.. בעיקרון אני לא ממש מצליחה להסביר כנראה שאין קשר
חח

daylighter

New member
ד"א הוא מושפע

אין מה לעשות עם זה אביב גפן בעעע או אם זה עכשיו הוא זה נותן כבוד לכריס ובכלל מאחורי כל העצבים אני חושב על זה ואומר הם בסך הכל רוצים להיות במקום שלו והם יכולים לנסות לחכות אותו אבל בחיים לא יגיעו לרבע ממה שמר מרטין עשה חח.....אז כל הישראלים החכיינים פרשו זה לא בשבילכם...

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif אני מסכימה

אבל לא נראה לי שזה עצבים.. זה סתם פאטתי (קצת) להיות מישהו אחר.. כאילו, כל עוד זה בסגנון ויש השפעה זה יפה ואפילו נחמד אבל אביב גפן זה באמת מוגזם שהוא גנב את ההתחלה של השיר קלוקס.. כל שאר השיר בכלל לא דומה לסגנון של קולד..

WhiteShadows

New member
חח כן התופים זה באמת SOS

וגם בד"כ הוא לא מכניס קלידים לשירים שלו ובשיר הזה הוא כן.. ובקשר למה שאמרתם על השם, זה ממש לא גניבה! אתם יודעים כמה שירים של אומנים שונים עם אותו שם יש??

VIVIAN3

New member
לפחות זה שיר יפה

לא כמו של אביב גפן מחחחר מחחחר תמיד נשאר מחחחררר איזה שיר נודניק...

למעלה