במקום

במקום

לריב על הכסף, המעטפות, החצי-חצי וכו'
אני בימים האחרונים מגלה שכל כך הרבה צופים בנו מהצד.... ואנחנו עוד לא מכרנו כרטיסים.......
לדעתי, פה מונח הביזנס האמיתי!!!

סאני42

New member
או קטנטן! סוף סוף התיחסות ענינית...

מצאת שבת אתה רק מסמן באצבע
ו
ואני כבר שמחתי שאין פה... אצבע משולשת...

מלודי6

New member
אתה יודע? מה שרואים מכאן לא רואים משם...

היום יש פה רעיונות שופעים... ממש תחילת שבוע מוצלח.

ציפי81

New member
בדיוק חשבתי על זה שנעשה צפוף פה

ואני לא אוהבת מקומות המוניים... ולכל המצטרפים החדשים, ברוכים הבאים, תרגישו בבית! אפשר לקחת מהמקרר מה שרוצים (אצל שבלולית יש עדיין שאריות מהממולדת של אהובה)...

ציפי81

New member
תודה יקירתי

על הפרח, חוצמיזה שהזכרת לי שבאתי כדי להישאר... כי אצלי היאוש עדיין חוגג ואין לי מושג איך אני יוצאת מכאן ומתי אני אפתח את פורום "משפחות מורכבות דתיות"...

מלודי6

New member
ציפיל'ה, קבלי ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

עיזבי את היאוש, הוא לא שווה את זה...

ציפי81

New member
כמה זמן היית נשואה מלודי?

וכמה הספקת לעבור? בלי לפגוע, חס וחלילה. אולי תביני יותר את היאוש שלי אם אומר לך מה שכל מכרי יודעים: התגרשתי בגלל משהו שאי אפשר לדעת מראש. היית מתחתנת עם האקס שלי עוד פעם היום, לולא פריט המידע הזה שיש לי על דברים שקרו בינינו בנישואין, ושאני מוכנה לחתום עליו שלא יקרה עם אחרות. אז איך אני יכולה לדעת, בהנחה שאנסה שוב להיכנס לתוך העולם הזה, שזה לא יקרה לי שוב בסיטואציה אחרת עם מישהו אחר? איך אני יכולה לנסות להקים בית מחדש, כשברור לי למעלה מכל ספק שאי אפשר לדעת כלום לפני כן? שהכל יכול להראות עם פוטנציאל להפוך למושלם, ובסוף מתברר ש... החיים האלה מאוד מפחידים! מעדיפה כבר לגדל שלוש בנות לבד על כל הכרוך בכך, מאשר להכנס לתוך החשש הזה של להסתבך שוב. סליחה שנשפכתי כך.

ותשחק

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

החיים לא מפחידים.. כל עוד אני זוכרת שה' איתי בעניין. וכך גם הייאוש. אך אני כרגע נמצאת איתך בסירה דומה, קצת יותר שטה אולי, או עם מפרש יותר מתוח, אך הסערות רחוקות ממני והלאה, והיד כל הזמן על הדופק ועל המפרש, עד שהוא יעמוד יציב בעצמו. בהזדמנות אספר לך סיפור על גילוי בעניין הזה, שלא אוכל לפרטו כרגע, מפאת השעה ובכלל.

מלודי6

New member
ציפי, ניסיתי רק להעלות בך חיוך

חבל שלקחת זאת לכיוון אחר... והשאלה שלך בנוסח "וכמה הספקת לעבור?" רק מראה כמה את בכלל לא מכירה את סיפור חיי. אל תנסי אפילו לגמד את מה שעברתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סבלתי סבל נוראי, ואני לא מאחלת זאת לאף אחת ואחד!!! זה שאני מסתכלת בחיוב על החיים, זה לא אומר שלא סבלתי. מה שאני מציעה לך זה לקוות לטוב, הטוב יגיע, אבל חייבים להאמין. הקב"ה לא עוזב לעולם, פשוט ישנם דברים שמתאחרים.

ציפי81

New member
אני רואה את הקב"ה בכל יום ויום

ואני יכולה לספר לך על ניסים שבכל יום. שוב סליחה אם נפגעת מדברי, זה היה מתוך כאב. ועדיין, הקב"ה הוא שהוביל אותי במסלול חיי עד כה, וזה בדיוק מה שמפחיד אותי: מי יודע לאן אני עלולה שוב להיקלע?

מלודי6

New member
מקבלת את סליחתך, מבינה את כאבך

ומבקשת ממך להבא לא לנסח לי משפטים בנוסח הזה. גם אני חוויתי ניסים רבים, והרבה מהם התגשמו מכוח האמונה. לא יודעת מה בדיוק חווית שמפחיד אותך שיקרה בשנית, אם תרצי לספר לי את מוזמנת באישי או בנייד, אבל אני עדיין חושבת שאת חייבת להאמין שזה לא יקרה לך בשנית, האמונה היא הכוח הגדול ביותר. האמיני שהקב"ה מעוניין לתת לך הזדמנות שנייה, טובה יותר, שמחה יותר. מאחלת לך כל טוב, מסלול חייים שמח, זוגיות ונישואים יציבים, אוהבים ומאושרים מלודי

ותשחק

New member
איזו שאלה!

ואיזה עומק.. יש לי צמרמורת.. מסכת החיים של כולנו.. כל עוד אנחנו בוטחים בה' שמה שהוא עושה הוא לטובתי בלבד, לר רק לטובה באופן כללי, יש בזה כוח להפך את הכל לטובה, ובגדול.. לעיתים נראה לנו בלתי אפשרי שמשהו במציאות שלנו יכול להתהפך, יכול בכלל להות אחרת, כי הרי לעולם הייונ ילדיו של ה', לעולם הלכנו יד ביד איתו, אז כיצד? למה? איך? כאן אני נפגשתי עם מה שנקרא מידת הבטחון, וכשם שבמידת הבטחון אנו לעיתים צריכים לחשוב מעל הטבע, כך דברים יכולים להתהפך מעל הטבע.. ככל שנחשוב מעל הדין, כך הדין ידלג מעלינו.. אלו הם לא דברים בעלמא, דיבורים באוויר, דיבורים גבוהים.. אני חווה את ההתמודדות הזו, את הדיבור הזה מידי יום ביומו, מנסה להפנים את זה שאני לא הולכת כאן לבד, לוותר על פחדים, לצעוד בתוך ערפל מסמא עיניים בלי חשש ליפול, להאמין בעצמי - זו עבודה חיה, עוצמתית וחירותית, ויש בה כוח להוציא מיאוש ןמאיבוד תקווה גם ברגעים קשים מנשוא.. וזה רק קצה קצה המזלג.. אולי הדברים כרגע לא 'עוברים' אך דעי לך, ציפי, שהדברים חיים וקיימים!

ותשחק

New member
כמוני כמוך

אבל זה יקרה כבר.. פעם.. מתי שהוא.. ואם לא - אז לי לא נותר יותר מה לעשות.. רק לחכות להסברים בעולם הבא.. כי כרגע אין לי הסבר.

סאני42

New member
יהודים אל ייאוש!!!

במיוחד אנחנו שהרי הם אלו שצריכים לחזר אחר "אבדתם"... אז חכי בסבלנות. אם ההוא עוד לא שם לב שאבדת לו לא יעזור לך כלום....

ציפי81

New member
אולי הוא בכלל עוד נשוי...

איזה קולגה שלי התארס לאחרונה עם מישהי מעיתון בו עבד בעבר. אדם שלישי מאותו עיתון שידך ביניהם. שאלתי אותו: אז למה חיכיתם עד עכשיו, למה לא עשיתם את זה אז, כשעבדת בעיתון? תשובתו היתה: אז היא עדיין היתה נשואה. והאיש גרוש עשר שנים! אז לפעמים ארוכה הדרך לישועה...

למה תמיד "הם"

הם צריכים לחזר... הם צריכים לשלם מזונות.... הם צריכים לתת גט.... מה עוד יהיה פה??????

למעלה