במקום תערוכת סיום...

אני דווקא הופתעתי לטובה

בסך הכל יש פה לא מעט עבודות טובות, קונספטואליות ויצירתיות. רואים שהאנשים האלה מבינים את החומר וחייבים להודות שהרמה עלתה משמעותית מאז שאידה נכנסה לתמונה. אני הייתי שם את ידי על מתן ידידיה אבל שמעתי ששלמור תפסו אותו קודם.

MaleMan

New member
פששש, לקבל פרגון מג'וני אבולה

זה משהו שלא קורה כל יום. אכן, גם אני אהבתי את רוב המודעות. הן בד"כ ברמה גבוהה יותר ממה שאנחנו רואים בד"כ בתערוכות סיום מסוג אלו ובטח ובטח מעבודי. כנראה שאידה עושה שם עבודה ממש טובה. אבל עדיין, יש כאן כמה עבודות שממשיכות קונספט קיים (אמנם מנצח, אבל קיים) ולטעמי מה שנדרש מאנשי קריאייטיב חדשים הוא בראש ובראשונה להראות חשיבה קונספטואלית שונה וחדשה. אם אפשר בכל המדיות אז בכלל מצוין. כן ירבו.

צימט

New member
גם ב69 הוא היה מקבל פרגון?

האמת להוציא מילה טובה מאבולה זה כמו להוציא הסכם שלום חתום השבוע

אמרת אמרת

אחרי ביקורת כ"כ משכנעת ומנומקת, אין סיבה לחלוק עליך. אחרי הכל, קוראים לך קריאטיבמן. שמעתם בוגרים? עכשיו קחו את הביקורת הבונה שקריאטיבמן נתן פה, ותרגמו את העצות שלו לדברים קצת יותר קריאטיבים מהמודעה של סמארט עם הפס הכחול. קריאטיבמן שולף כאלה בלי להתאמץ הרי.

מה קרה אשך חייבים למחוא כפיים? זו דעתי....

מרגישים שיש כשרונות אבל הם צריכים להשתפר בהבנת הקונספט כדי שהלקוחות (לא המפרסם דחילאק ,הצרכן!),יבין מה רוצים ממנו.אגב, הפרסומת עם הבחורה על האסלה ל"קונדומים בטעם" כשהברכיים שלה פצועות מתאימה יותר לקמפיין לאלימות נגד נשים...! מה הקשר בין הברכיים שלה עם הפצעים (איכס..) לבין "קונדום בטעם" אינעל דינעאק??!
בתור אחד שעבר תמסלול אחרי לימודים(לא אגיד איפה שהיא לא תרגיש בעננים...
),החיים בתעשייה שלנו הרבה פחות סלחנים מהביקורת שלי.

לא חייבים למחוא כפיים

אם היית כותב את ההודעה האחרונה שלך קודם, לא הייתי אומר כלום. אבל לרשום "חלש ומאכזב" בלי לנמק, זה לא רציני לדעתי.

אני אגיד לך מה הקשר

הקונדום הזה כל כך טעים עד שהבחורה בילתה שעות על הברכיים ולכן יש לה את השפשופים האלה. אתה יכול לאהוב את הרעיון או שלא אבל לי לפחות הקשר ברור ואפילו אינטלגנטי.

flyseven

New member
הלך לי הצוואר.

אין אצלכם מישהו שיכול לשבת דקה עם פוטושופ ולהוציא הכל מאוזן ובגודל אחיד שיתאים לחלון הנפתח בתפוז? או שזו בעצם הדרך שלכם לדרוש שנעצור את החיים שלנו לרגע, ונקדיש לכם את הזמן והמאמץ הפיזי שמגיע לכם?:)

ophler

New member
../images/Emo45.gif

מסוג הדברים שדקה של מחשבה ועוד כמה דקות על המחשב היו יכולות להקל על הצופה (ולהחליט שהוא באמת צופה, ולא עובר הלאה).

למעלה