במקום עוגה

big mama 2

New member
במקום עוגה

בני הקט היה "אבא של שבת ", מכירים ?? וכמובן הוטל עליי - אימי היקרה להכין עוגה... חשבתי לעצמי - מה שוב לעשות את עוגת השוקולד המסורתית ??? ואז אמרתי - לא עוד !!! הכנתי לגן מאפינס שוקולד נהדרים....והטלפון לא הפסיק לצלצל.... אשמח לחלוק את המתכון עם כל המעוניין....

big mama 2

New member
אז ככה -מאפינס לב שוקולד

2 כוסות קמח תופח חצי כוס סוכר 120 גרם שוקולד מגורר 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 80 גרם חמאה מומסת שמנת חמוצה 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות שוקולד צ'יפס מניחים קמח,סוכר,שוקולד חלב,ביצים,תמצית וניל,ושמנת במערבל , מערבלים דקה במהירות נמוכה ועוד דקה במהירות גבוהה. מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית מאפינס משומנת בחמאה. מניחים קוביית שוקולד מריר במרכז כל מאפין, ומוזגים מעל את שארית התערובת. מפזרים קצת שוקולד צ'יפס למעלה. אופים במשך 15-20 דקות בתנור חם - 180 מעלות . זה המתכון המקורי אני הוספתי ציפוי שוקולד למעלה - המסתי שוקולד מריר עם חמאה מרחתי על גבי המאפינס ופיזרתי סוכריות צבעוניות [ילדים או לא ??] ובעצם זהו זה.... בתיאבון

big mama 2

New member
סליחה סליחה

את צודקת שכחתי לכתוב את הכמות .... אז יוצאים 15 מאפינס...

big mama 2

New member
הם יוצאים ממש מצויינים

ואשמח לעניין אתכם בעוד מתכוני מאפינס שהולכים אצלנו טוב בבית - מאפינס תפוחים מאפינס עם שוקולד לבן מאפינס בטעם מוקה כולם נחטפים אצלנו... ואפילו דרורי שלי אוהב אותם.....

הי נירה- שלומי טוב למדי מתרוצצת

אבל מרוצה מאוד מנסה לארגן תרומות ממוסדות ומגורמים פרטיים עובד לאט אבל טוב וגם מכינה אוכל וגם מטיילת בפורומים ולא מזניחה את הפורום שלי - מתכונים אוהבת אותם הכי בעולם וגם את האחרים אבל לא שוכחת ששם כור מחצבתי שם התחלתי לפורממם וכמו כל דבר ראשוני יש לו פינה חמה בלב. פנינה

למעלה