במקום מפגש פורום

Lee1392

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני חולה על חתולים,יש תמונה?

hitchhiker218

New member
אומיגד! גם לי היתה חתולה מהשטן!

קראו לה ג'ולי... הייתה רוע אמיתי...

bar167

New member
אני עונה../images/Emo9.gif

צבע שיער: שתיני/ חום בהיר צבע עיניים: ירוק חום.. בעיקר ירוק
גובה: 167 אולי יותר
תחביבים: לרקוד
, ערוץ אקסטרה הוט, לצאת לטיולים של התנועה- לקלל על היום שהחלטתי לצאת לטיול-ויום אחרי שהוא נגמר להחליט שבסופו של דבר היה כיף=].. בקיצור-בני המושבים, לנסוע לתל אביב- לבזבז הרבה כסף- להתחרט שנסעתי בכלל. דברים נוספים: אני מושבניקית מגניבה
, אני מד"צית גאה בתנועת בני המושבים
, יש לי שתי אחיות (אחת גדולה ואחת קטנה), שלושה כלבים ואחת מהם היא בגודל של עכבר והיא עוד סוג של אחות=], סוס, חתולה והגור המסריח שלה, ובעבר היו גם עיזים
.

Lee1392

New member
הלוואי עליי להיות מושבניקית!! איזה כייף לך!!

הייתי בכלל אמורה לגור במושב

bar167

New member
חחחח.. את לא..

זה לא כמו בסרטים..
כדי לצאת לאנשהו את חייבת לצאת מהמושב לעיר.. בדך כלל זה באוטובוסים ורכבות.. אני למזלי גרה במושב שלא רחוק מתל אביב, כפר סבא, רעננה, הרצליה ונתניה (לצערי.. כלומר נתניה..
) יש כאלה שגרים במקומות הרבה יותר גרועים ממני כמו באיזה מושב נידח בערבה.. שעה לבאר שבע ושעה לאילת.. באיזה מושב היית אמורה לגור? ובאיזה מועצה הוא?

Lee1392

New member
אני יודעת שזה לא כמו בסרטים..כל המשפ' של אבא

גרה במושב..אז אני יודעת איך זה :] זה מושב ממש ממש נידח,בגליל העליון [או בגולן? (אני לא מבדילה כ"כ
)] הנקרא בשם 'מושב אלקוש' שמעת עליו? ליד מעלות

bar167

New member
לא..

ואני מכירה כמה ילדים מרמת הגולן מהתנועה וכל זה.. יש שם אחלה ילדים=]

xXx Shiraz xXx

New member
OH WELL =]

צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול גובה: 1,52.5 מטר =] תחביבים: ממ רגאיי זה תחביב? העבודה שלי בדיר עזים זה תחביב? אני מניחה שכן כי חלק מכובד מחיי סובב את שני התחומים הללו =] דברים נוספים: ממ לחתולה שלי קוראים שולה...אני גרה בקיבוץ... אני אמנם צעירה מאוד (15) אבל עוד שבועיים אני בי"א... ו...זהו.

למעלה