במקום מפגש פורום

הדמר

New member
במקום מפגש פורום

מכיוון שאני רואה שמפגש פורום לא יצא בזמן הקרוב, החלטתי לפתוח הודעה שבה כל אחד ואחת יכתוב על עצמו פרטים שאנשים לא יודעים עליו. צבע שיער: צבע עיניים: גובה: תחביבים: דברים נוספים:

הדמר

New member
עונה לעצמי

צבע שיער:שטני צבע עיניים: כחול גובה:158 תחביבים: ספרים, תשבצים(לפתור ולחבר), שמיעת מוזיקה . דברים נוספים: יש לי 4 אחים ו3 אחיות.ויש לי תואר ראשון.

Sensorium

New member
אני כמוך ^^

רק שיש לי 2 אחים וכלב.D: אין לי תואר ראשון אבל אני עסוקה בבטלה באונ' D: הו מאיי, כ'כ הרבה אחים? O:

את שטנית עם עיניים כחולות??../images/Emo99.gif

קאלי עברתי למישהי אחרת
סתם סתם אני צוחקת
אנחנו 5 אחים

חח עונה:

צבע שיער:חום כהה,בשמש בהיר,עם גוון של אדום
צבע עיניים: חום גובה:1.70 ומשהו
תחביבים:טלויזיה
אממ..לישון כן כן,לצייר קריקטורות דפוקות ומעצבנות כאלה דברים נוספים:חח כלום

Marg H

New member
אני כמוך רק נמוכה ../images/Emo3.gif

ממש הכל, צבע שיער: כמו דרור. צבע עיניים: כנ"ל. גובה: טוה לא כמוה, בערך 158 משהו כזה
תחביבים:טלוויזיה? דברים נוספים: אנחנו חמישה ילדים, אני ה-4 [סיוט!]

merv s

New member
עונה..

צבע שיער: חום בהיר.. צבע עיניים: חום גובה: נראלי 168 תחביבים: הרבה..טלויזיה מחשב ועוד כמה.. דברים נוספים: אממ...יש לי 2 אחים..

hitchhiker218

New member
אנוכי

צבע שיער:חום נוטה לירוק(חחח סתם) צבע עיניים: חום גובה:חום.. סתם! אממ 1.58... תחביבים:גיטרה,מוזיקה,ויש עוד אבל אין לי כח דברים נוספים:אני מכורה לקפה וקולה. יש לי אחות אחת גדולה ועוד יצור קטן ומציק עם DNA משותף(סתם כפרע עליה) ואבא שלי ביל גייטס.... הכל נכון אין פה שקר אחד!

I AM.....

צבע שיער: = שחור צבע עיניים:= שחור גובה:= 1.75 תחביבים:= מחשב, מוזיקה, כתיבת שירים, קולנוע, מסעדות, דיבורים [והמון] , ולזיין לאנשים במוח... דברים נוספים:= יש לי עוד 4 אחים. אני בן 18 וחצי.. ואני בעוד חודש מתחיל לעבוד בתיכון בו למדתי כעובד משרד לצידה של המזכירה, מנהל האתר בית הספר, אחראי לוח מודעות.. וכל מיני.. ו... אני במרדף אחרי האהבה. היא רצה מהר מידיי חחח

Sensorium

New member
לא טוב לרדוף אחריי אהבה

אולי.. דווקא כשתפסיק -לצפות- לה, זה יבוא

וואוו. הרגע אמרת משהו חזק...

"אולי.. דווקא כשתפסיק -לצפות- לה, זה יבוא" לא חשבתי על זה אף פעם.... וואייי זה כזה נכון יכול להיות.. אני כל הזמן מנסה למצוא ותה איפה היא מתחבאת לי. אולי היא מתחת לאף שלי ואני בכלל לא שם לב ?! יודעת מה?? יש מקום ליישוםם... אני אנסה.. חח תודה

xXx Shiraz xXx

New member
אהבה היא לא מטרה

היא דרך, החיים שלך יהיו הרבה יותר יפים כאשר תאהב מישהו והוא יאהב אותך. תתחיל בלהעריך ולאהוב את מה שסובב אותך, והאהבה תבוא לבד... תשאיר את הדלתות פתוחות, אם יש מישהי שמוצאת חןם בעינייך תהיה אמיץ, אבל אל תציב לך את זה כמטרה החשובה ביותר =]

4hilla4

New member
אני../images/Emo3.gif

צבע שיער- חום צבע עינים- חום גובה- 1.58- היי! אני רק בת 12!! תחביבים- לרקוד
מאוד מאוד לרקוד!! וכל דבר שקשור בו אנגלית
דברים נוספרים- משעמם לי... אה.. ויש לי אח 1 בן 6 שיא הקרצייה

Lee1392

New member
כולם גבוהים ../images/Emo4.gif ..טוב..אני ../images/Emo9.gif

צבע שיער: חום שחור צבע עיניים: חום גובה:156 תחביבים:לטייל,לישון,מוזיקה,ים,לטייל ולטייל... דברים נוספים: יש לי 2 אחים ואחות. משפחתי חזרה בתשובה. ואני....עברתי את המבחן במתמטיקה!!

CapitanSparrow

New member
:]

צבע שיער: חום צבע עיניים: כנ"ל גובה: 1.60 תחביבים: טלוויזיה,מחשב... דברים נוספים: איןD:

המ

צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום גובה: 1.78 מטר בערך... תחביבים: תיקים
, צפייה בסרטים טובים, קריאה, האזנה למוסיקה, ביזבוז כסף בפאב... משהו כזה XD דברים נוספים: רוב היום עושה מטלות בית ויש לי גם חתולה שטנית (לא מבחינת צבע שיער, אלא מהבחינה שהיא נשלחה אליי מהשטן) ><

למעלה