במקום ויאגרה

חתולון*

New member
במקום ויאגרה

שלום לכולם/ן רציתי לשתף אתכם במתנה שקיבלתי לפני יומיים מחבר שהגיע לביקור מולדת מארה"ב..... הוא אמר לי שהוא יעשה לי הפתעה ויביא לי משהו "מעורר מינית" נראה לי שהוא שכח מזמן מה עושים עם ויאגרה או ......... ליד הסופרפארם, כשחזרנו משדה התעופה, היא ביקש שאעצור לו לכמה דקות. חיכיתי ברכב וחשבתי: "מה הוא הולך לעולל לי עכשיו"? כשחזר לרכב הוא מסר לי משהו עטוף, וחשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות שם...? הוא דיבר המון על "תשוקה" "התעוררות מינית" "ויאגרה" וכו´ אשתו האמריקאית שישבה מאחור לא הבינה במה מדובר...... כשהגעתי הבייתה ופתחתי את "החבילה" שנתן לי חברי זה היה מה שתיכף תראו בתמונה שתראו מיד.... זה עלה תשעה שקלים ותשעים אג´ ויאגרה אעלק...... "שעון מעורר """מיני""" " וואלה נרדם לי.... לילה טוב חתולון

חתולון*

New member
קליאופטרה, אז ככה

יש לי ליד המיטה שעון כזה. כל פעם שיש תגובה שלרשור שלי הוא מצלצל. אם אשתי מתעוררת, המין זמין והשעון מעורר אם היא ממשיכה לישון, אני בא לכאן רואה, כמובן שיש תגובה, שאלה, טענה, מענה לשרשור שלי. מגיע על ארבע, בשקט בשקט ומחליף את קפקא לרגע קט ולו רק לומר לכן, במקומו............. לילה טוב חתולון

חתולון*

New member
קליאו

בדיוק כשאני עומד לבוא לצא´ט לאחר העדרות של כמה חודשים את הולכת לישון? חתולון

חתולון*

New member
לא הייתי בצא´ט זמן רב

האם אני חייב להתקין את "התוכנה" ההיא? למה המסך בטעינה כבר 3 דקות? (בכניסה לצאט) חתולון

חתולון*

New member
היי מתוקה40 מה שלומך?

מזמן לא ראינו אותך..... אני לא כאן שנה טובה וגמר חתימה טובה חתולון

חתולון*

New member
תגידי קליאו "B"

יכול להיות מצב שהצאט "שלנו" כרגע ריק מאדם? מה קורה.... לא הייתי "רק" חודשיים ותראי מה קרה? אני נשאר בפורום חתולון

חתולון*

New member
אני בטוח שאת צודקת

כשאני לוחץ על לחצן "המצוקה" חחחחחח "לצאט נשואים נשואות" אני מגיע לצ´אט מצלמות....אכן איפה הצ´אט הרגיל והטוב? לא ומה להיכנס דרך MSN רוצה רק תפוז חתולון

חתולון*

New member
ומה=רוצה

איזה עיוותים ואיזו מקלדת.... הכל כאן עיוור וחושך מצרים אלך לי לישון, אני מפריע למנוחת הלילה של המשפחה לילה טוב חתולון

חתולון*

New member
בסדר קליאו.... יש לי מחר סידורים

אולי בשבוע הבא אגיע לחופשה ואכנס לצאט בדרך שלך (בדרכך) חחחחחחח לילה טוב שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה ובמקום פרוזה קחי לך
חתולון

למעלה