במקום הכי לא צפוי

blackcat

New member
במקום הכי לא צפוי

כבר יותר משבוע אני במילואים, ככל הנראה עד אחרי ראש השנה. אני מוצב במקום מדהים ביופיו הן מבחינה היסטורית והן מבחינת הטבע הנפלא (פעם ראשונה שלי במקום הזה). אנחנו עושים סבב שמירות, פטרולים ומארבים. הציבו אותי בפילבוקס (עמדת שמירה שעשוייה מגליל בטון חלול שבקצה העליון יש חרך ירי ועמדת תצפית). רציתי לראות את הזריחה, אז עליתי לגג הפילבוקס (מה שאסור) ממש לפנות בוקר על מנת לא לפספס את השחר ואת הזריחה. ברגע שהשמש התחילה להפציע, התגנב לי לראש השיר "מי נהר" של עידן רייכל. ואז זה היכה בי!!!! והתחלתי לדמוע כמו ילד קטן שרוצה את אמא. המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש זה, שאני חייב להתחתן. המחשבה השנייה היא שאם אני לא אתחתן לא יהיו לי ילדים. אני חושב את המחשבות האלה ומסתכל על הזריחה, על הבריאה המופלאה שאלוהים יצר ואומר לעצמי: "איך הוא יכול ליצור את כל המקום המופלא הזה אבל, לתקן אותי הוא לא יכול???" בעודי יושב על הגג ביחד עם הקפה, הסיגריה והדמעות, עולה חבר שלי למעלה ושואל אותי מה אני עושה שם למעלה. הוא התיישב לידי הבאתי לו כוס קפה שחור מהפינג'ן וסיגרייה. ישבנו אחד ליד השני הסתכלנו על הזריחה ומחשבותינו הפליגו למרחקים, אפילו שמתי לב שגם לו ירדו דמעות. יש משהו באויר הפתוח, הצלול והנקי של הבוקר שגורם לך להתנקות מכל המחשבות השליליות. הוא שאל אותי לפשר הדמעות, אני פשוט חייב להתחתן אמרתי בהכנעה. הסתכלתי אליו, גם אני חייב להתחתן הוא אמר וחייך אליי חצי חיוך וחיבק אותי. ככה נשארנו שני גברים מאובקים, לא מגולחים, מסריחים ומחובקים למשך חצי שעה. יצאנו היום לאפטר, הוא התקשר אליי ושאל אם בא לי לעשות משהו מחר, לצאת לאיזה פאב. אמרתי לו שבכיף רק לאן שאלתי. נו, אתה יודע הוא אמר לפאב של אנשים כמונו...

idani2222

New member
ואיייי מרגש... אהבתי את הסיפור

אתה חייב לספר לי מה קרה בסוףףףףףף :)

אמיתי? זריחות זה אחד הדברים

הייתי בכנרת ומלא ציפורים עפות במים בזריחה וזה באמת עושה חשק לבכות. רק עדיף שהבכי יהיה מהתרגשות ולא ממחשבות רעות. אז יצאתם? תהנה!! :)

ואולי הוא התכוון

כמונו - אנשים רווקים שמחפשים מישהי כבר להתחתן איתה? בלי לנפץ אשליות.. כן?

ווואווואאא מדהים גבר יקר וחבר נהדר

כמה הפתעות יש בחיים, דווקא במקומות הלא צפויים. באת למילואים והנה אתה עומד לעשות חיים... חחחחח עם כל הרצון הטוב שלך אחי להתחתן ואני מאוד מבין אותך (גם לי הייתה מעין משאלה כזו כשהתבגרתי ונשארתי רווק בתול , מכל הבחברים שלי למחזור והקב"ה שמע את תפילתי וקיבל את דמעותיי ולראשונה בחיי הכרתי את מי שהייתה חימים רעייתי ולא יודע ולא מבין איך נמשכתי אליה ואהבתי אותה ממבט ראשון, שוב אני מדגיש בפעם הראשונה בחיי וגם האחרונה מסתבר לעת עתה. באתי איתה בברית הנישואין הבאנו ילדים לעולם ולאחר כמה שנים מאושרות הכל חלף ביעף וחזרתי לחשוק בגברים כבימי בחרותי... אני מאמין שבעז"ה הקב"ה ישמע את תפילתך וימלא משאלת לבך. לכאם ולכאן, העיקר שיהיה לך טוב בחיים ותהיה שלם עם עצמך. אוהב אותך מכל הלב ושולח אליך מכאן חיבוק אמיץ, חם ולבבי יקירי.

avitano

New member
וואווו

איזה מרגש! :] אני מאמין שלכל דבר שקורה יש סיבה אולי הוא היה שם מסיבה מסוימת... מקווה שיהיה לכם בהצלחה יחד :]

גנימדס

New member
איזה סיפור יפה...

אני מאחל לך באמת ובתמים להיות מאושר ולהתנקות מהמחשבות השליליות מחשבה שלילית לדוגמא היא "אני חייב להתחתן" אתה לא חייב כלום אתה רוצה להתחתן. אם כבר. למה אתה רוצה להתחתן? זו כבר שאלה אחרת שכדאי לך לשאול את עצמך. אני חושב שעל זה התשובה תהיה הרבה יותר חשובה. אל תאמלל את עצמך במחשבות על מה שאתה חייב, תחשוב על המ שאתה רוצה. אחרי זה כדאי שתחשוב האם זה הופך אותך למאושר- ורק אם התשובה היא "כן" כדאי לך להמשיך אל תאמלל את עצמך סתם בהצלחה עם הבחור, שגם אם יהיה ידיד וגם יהיה למאהב - כדאי לך לשמר על קשר אתו. נשמע לי כמו מישהו נחמד ואם תירצה לעדכן אותנו....מה טוב!

blackcat

New member
הסיפור אמיתי לגמרי.

אני יודע שזה נשמע כאילו זה לקוח מאיזו אגדה או משהו, אבל הסיפור אמיתי לגמרי!!! דרך אגב עכשיו חזרתי מהבילוי, היינו באוויטה! אם זה לא צועק גייז!!! אני לא יודע מה עוד צועק... היה אחלה, אפילו התקרבנו לקצת מגע פיזי.... מחר (יום ה') אני חוזר למילואים וגם הוא, נקווה לטוב... אם יהיו התפתחויות אני אעדכן אתכם. ללט.

תכירו היטב, תתאהבו, ותתחתנו פה בקנדה

תגדלו ילדים בעזרת אם פודקאית. תהיה אבא נשוי. אין בעיות.

לרגע לא פיקפקתי באמיתות הסיפור

/tapuzforum/images/Emo34.gifכידוע ההפתעות בחיים קורות הרבה במקומות וזמנים הכי לא צפויים. יפה לכם שביליתם יחד ותהנו. בהצלחה בהמשך ונשמח להתעדכן. שיהיה לך רחלה מילואים ותעשו כייף חיים. אין ספק שעכשיו אתה מרגיש שהיציאה למילואים האלה עשתה לך טוב. שמרו על עצמכםכ אחים יקרים. בהצלחה.

למעלה