במקום דשא

במקום דשא

שלום יש לנו מסביב לבית די הרבה דשא ואנחנו לא מטפלים בו כמו שצריך ודי נשבר ממנו אז חשבנו להחליף אותו במשהו אחר אני אמרתי עצים או משהו כזה אמא אמרה לרצף ויש עוד כל מיני דברים אני אשמח לאיזה עצה יצירתית... מה אפשר לעשות??(אולי חצץ ועצים?) אני גר ליד ירושלים במקום גבוה אם זה משנה... תודה רבה וחג שמח

טבעת O

New member
דשא מלאכותי

במקום העבודה שלי, איזור תל השומר, יש שטר של 8 על 14 מטר (בערך) של דשא מלאכותי. דווקא נראה על רע בכלל. אנשים שרואים בפעם הראשונה ממששים לבדוק אם זה אמיתי. אם תרצה להתרשם, אתן לך מקום מדויק.

מוטי בר

New member
היי. הכי פשוט זה להתחיל ולטפל בדשא

היות ועלות החלפתו הכוללת גם הדברתו עד לתמותה מלאה הרבה יותר יקרה מאשר טיפול בו, אך אם אתם כל כך מתעקשים אז יש לא מעט צמחי כיסוי מתאימים לאזורכם ואפילו פורחים אך בעיקר בחודשי הקיץ החמים. היות ואזורכם מושלג בחורפים יש לקחת בחשבון צמחים עמידים לקרה בחורף. עצים מאוד יוסיפו צל וגם לא מעט ליכלוך של נשירת עלים ופרחים וגם יש צורך בטיפולים שוטפים גם בהם. ריצוף אומנם חוסך כיסוחים אך שטיפתו השבועית זהה לכיסוח דשא וגם כמות המים הנחוצה לשטיפת החצר די גדולה כך שיש לקחת הכל בחשבון. בהצלחה.

חבר חדש...

שלום החלטתי לקחת את הגינה שלנו לידיים ולכן אני מצטרף לפורום שלכם(אני הולך לשאול הרבה...) ותרומה קטנה שלי: חיפשתי דברים באינטרנט ומצאתי את האתר הזה שאני לא יודע למה הוא לא מופיע בקישורי הפורום יש בו מלא tutorials(לא יודע איך אומרים בעברית) ועוד כל מיני דברים מועלים http://www.bbc.co.uk/gardening ביי וחג שמח

למעלה