במקום "בהנהלת יניבDC"

enicegirl

New member
שבוע טוב לכולם! (ובמיוחד לאלון)

אז דקל זה כינוי אליך אלון?? שוב תודות רבות על הסינגל של גרמניה מ- 1994 ואני ממש אוהבת אותו!! הלוואי והיה לי אחד משלי. רציתי להחזיר לך אותו דרך אריק אבל אין לי זמן, אוף! בכל אופן, טוב שחזרת אלינו! היית במסיבה של אלעד אתמול?

אהוד_

New member
אפרתי!!!

שלושת השירים המועמדים לזכות בגרמניה מאוד חמודים שניים בסגנון מייקל ג´קסון וחשבתי, את בטח תאהבי אותם!!! איך אפשר לשלוח לך אותם?

enicegirl

New member
יההה! תודה רבה אהוד!

סוף סוף יהיה לי את SAMSON!! זה באמת רעיון טוב לשלוח לדודו שירים וככה אולי הוא יוכל להעתיק לי אותם. בוא נראה מה עוד חסר לי. השיר של קרולה מ- 91´ חסר וגם השיר של יגוסלביה מ- 89´ שאין לי.

תגידי, את עושה את זה בכוונה?

ביקשו מכם (כן אהוד, גם ממך) כמה וכמה פעמים להפסיק ולפרסם פה בפורום הודעות אישיות. למה כשיש כל כך הרבה אפשרויות לתקשורת (פגישה פנים אל פנים, טלפון, אי-מייל, איי סי קיו, מסנג´ר, מערכת ההודעות של תפוז, דואר וכו) את מתעקשת להשאיר הודעות כאלה כאן? את לא חייבת לענות, רק להפסיק בבקשה. תודה מראש, תא"י.

enicegirl

New member
סליחה?!

הפורום עוסק באירווזיון ומה שמקשר אותנו זה אירווזיון. גם אם אני ואהוד ושאר ירקות מדברים וכותבים על אירווזיון ואפילו זורקים משהו מחיינו הפרטיים - אנחנו לא צריכים להתנצל על כך כי הקשר כאן שלנו ורוח הדברים שאנחנו כותבים עליהם מבוסס על האירווזיון!!!! אני לא מרגישה צורך להתנצל בכלל. ופעם אהוד וטליה כתבו משהו על טאואר רקורדס ("שיחת חולין") אבל מצאתי שזה מעניין מה אפשר להשיג שם על אירוויזיון ככה שאני, כאחת מהצד, זה גם עניין אותי!!!!!

אייל_18

New member
שני דברים.

א. הדברים שאת כותבת הם אישיים, ואם את רוצה לשתף בהם אנשים זרים -בבקשה. אבל כאן בפורום, לא נראה שהזרים, אנחנו, רוצים לשמוע, ומה גם שאם אנחנו מתעניינים ורוצים להגיב - אנחנו לא מכירים את האנשים שאת מציינת את שמם. לדוגמא: "נסענו לזיכרון יעקב ביום שבת"; למה זה צריך לעניין את כל באי הפורום? "ראיתי את דקל אתמול"; מה כולנו יכולים לעשות עם האינפורמציה הזאת? ב. זכותך לרשום מדיי פעם הודעות אישיות, לדעתי, זאת לא הבעיה. הבעיה היא כשזה נהפך לנוהג. כי אם את תרשמי הודעות אישיות, אז בעקבותייך עוד מישהו יירשום, ועוד אחד. לא צריך לעודד את זה. לא רצוי שהפורום ייהפך לפורום ד"שים. -------- הפיתרון לדעתי הוא שיניב יפתח הודעות ראשיות שמיועדות רק למסרים אישיים, ומי שיירצה יירשום את המסרים האישיים כתגובה להודעה הראשית ההיא. כמובן, ששם יהיה אפשר לרשום כל מסר שרוצים (וזה אומר להתעלם מסעיף א´ הנ"ל). במידה ולא תמצא הודעה המיועדת למסרים אישיים, אז מי שבכל זאת רוצה, ירשום את המסר כתגובה להודעה-רגילה-קיימת, בצורה כזאת: "----> שירשור: היי ביג דיל, מה המצב?". תהיו בריאים.

Yaniv-DC

New member
אתם מבינים, לא מספיק שהוא העז

לבטל לי סרט, שעכשיו עד הוידאו אני לא אוכל לראות, הוא עוד עונה לאחרים ב"טוב תודה, הכל בסדר". לפחות תגיד "חרא, תודה. אני גם מרגיש לא טוב, וגם לא יוצא לי לראות את יניב הערב". תהיה בריא

ביג דיל

New member
כן ראיתי אותך, וכן ראיתי אותך...

אתה הסיבה שהגעתי לאאוט מלכתחילה... אני שונא את המקום, והגעתי כי הרגשתי לא טוב מכך ששללתי ממך את האפשרות לראות אותי. נכון שאני מקסים?

יקירתי..

בכל דור, קמים נביאי זעם, המזהירים אותנו מן הבאות. על פי רוב, מציירים הם עתיד אפוקליפטי, בו תהיה פריצות מוסרית, ובסופה, תאבד האנושות. האם יבוא היום בו ייפרד המוח מן הגוף? ובכן, לא מעט אנשים, רואים בפריצה הטכנולוגית הממוחשבת, כשטן בכבודו ובעצמו. הקדמה מפחידה. לא בברכותיה, אלא, בפלצות המלווה אליה. נדמה, כי לאנשים משעמם בימים אלו, וכי מחפשים הם, גירויים וריגושים, שבעבר הקרוב היו נחשבים לסטייה נורמטיבית. היום, דברים/מעשים אלו, נראים כטריוויאליים (במובן האנגלי של המילה) לחלוטין. בנוגע לפריצת הקדמה. לדעתי, הגיעה האנושות ל``נקודת רתיחה``. בשלב הזה, התפרצה היכולת השכלית למרחב, בפרק זמן קצר מאד. אכן, העולם היה מקום פשוט יותר רק לפני מאה שנים. אך הוא היה מקום בור יותר. בו הקזת דם, נחשבה לטיפול הרפואי האולטימטיבי. שינויים קוסמיים, הם ארוכים מעצם היותם חסרי זמן ו/או נמתחים ע``ג מיליארדי שנים. האדם לעומתם, חי בממוצע שבעים שנים על הפלנטה (זהו אינו מספר מדויק). מתוכם, מבלה חלק ניכר, כדמות תלותית שאינה מסוגלת, להתמודד בכוחות עצמה. לכן, ``תכנן`` הטבע את ההתפתחות המהירה הזאת, כחלק מן האבולוציה ממש. אולי יעודנו הוא להיפרד מן הגוף הגשמי ולהפוך אל מה שיעד אותנו הטבע מלכתחילה? כמו כן, לא ניתן להתעלם מן העלייה הדרסטית, בממוצע שנות חיי האדם במקביל להתפתחות הקדמה. את המאמר הזה כתבתי בזמן שהקשבתי לאסטוניה 99. גם זו הודעה רלוונטית? באמת, את כותבת כאן הודעות אישיות לחלוטין ודואגת לשבץ בהן שם של מדינה ושנה. אני לא מבין מה הבעיה, אם יש לך משהו למסור לאהוד, שמוליק או מי שזה לא יהיה, תשתמשי במערכת המסרים של תפוז, אם את לא יודעת כיצד, אשמח להסביר לך. תפסיקי להתמם. תא"י.

Yaniv-DC

New member
במקום "בהנהלת יניבDC"

צריך להיות כתוב "בגינונו של יניבDC" (גינון מלשון גננת). הנה, פעם נוספת, ובפעם האחרונה, הבהרה לגבי הודעות אישיות, והסבר קצר על משמעות הכלי "תיבת המסרים האישיים". אין שום בעייה עם הודעות אישיות רלוונטיות. מה זה אומר הודעה אישית רלוונטית? זה משהו בסגנון של "אתמול נסעתי עם חברים לצפון, וכל הדרך שמענו אירוויזיונים, איזה יופי השיר של פורטוגל". (הבחירה הגרועה במכוון). מה זה לא רלוונטי? "רותי, אני שולח לך שיר". "הייתי במסיבה של שלהבת, היה פגז, ד"ש לתפרחת". לא רלוונטי, לא שייך, לא קשור לפורום, בטח כשזה מתנהל בין שני אנשים בלבד, כשכל השאר אין להם מושג על מי ומה ולמה מדובר. מתכנתי תפוז הםאנשים טובים, כל כך טובים, שכל היום הם רק חושבים איך אפשר לייעל את המערכת התפוזית. אחת ההברקות היפות, טובות ויעילות כאן, היא מערכת המסרים האישיים. אילו הודעות ראויות לתיבת המסרים האישיים? הודעות המשורשות להודעתי הזו. אם אתם צריכים עזרה בתפעול המערכת - פנו אלי. עד שתלמדו איך להשתמש בה - שרשרו אך ורק לכאן הודעות אישיות (כהצעתו של אייל 18). לא יבוצע - אני אשרשר בעצמי, עד שתגמר לי הסבלנות, ואז נתחיל למחוק. בשאיפה לשיתוף פעולה, איגוד הגננות בישראל.

למעלה