במצוקה

da2015

New member
שוחחתי איתה היום בערב (היא התקשרה)

אז ככה היא מתמחה בסך הכול פסיכיאטרית מתמחה. נפגשתי איתה סך הכול פעמיים כל פעם פחות מ-10 דקות. את האבחנה שלי אבחנה הפסיכיאטרית של המרכז לנפגות תקיפה מינית, אחר שהיא תשאלה אותי ואז הגיעה למסקנותיה. והינה המתמחה החליטה על דעת עצמה, למחוק את מה שפסיכיאטרית מומחית קבעה, מבלי לתשאל או לאבחן אותי לרשום לי אבחנה כל כך לא נכונה; לא אמרה לי על כך כלום.
כששוחחנו היא אמרה לי אני החלטתי שזה לא בדיוק מה שיש לך (על האבחנה שהפסיכיאטרית המומחית קבעה) ואני החלטתי שזה מה שיש לך.
מעבר לזה שזה מבלבל, נותן הרגשה של חוסר ביטחון, זה ממש פגע בי. אני יודעת ומרגישה עם מה אני מתמודדת והיא באה ובהנף עט מבטלת את זה וכותבת משהו אחר שאינו שייך לי.
מה אני יכולה לעשות כנגד אנשי תפקיד חסרי אחריות?
העברתי מכתב (במייל) למנהל המרפאה עד עכשיו הוא לא הגיב ולא התייחס. כל כך קשה לי להתמודד עם מה שאני מתמודדת ובנוסף לזה אני צריכה להתמודד עם חוסר אחריותם של אנשי מקצוע. מתיש ולא צודק.

da2015

New member
רשלנות רפואית

בנוסף אני מתכוונת להגיש נגדה תלונה על רשלנות רפואית, ולדרוש פיצוי על הנזק שהיא גרמה לי.
ומנהל המרפאה עדין לא התייחס לפניה שלי. זה כל כך פוגע ומעורר תחושה של חוסר ביטחון, זה אפילו משחר את הטראומות שעברתי בחיי.

da2015

New member
במצוקה

לפני כשבועיים הייתי אצל הפסיכיאטרית וביקשתי סיכום פגישה (זה מה שהעו"ס מהדיור המוגן ביקש) היא נתנה לי. כשנפגשתי איתו מסתבר שהיא רשמה אבחנה אחרת ממה שיש לי, משהו באמת לא לעיניין. ניסיתי להשיג אותה אבל במרפאה שאני מטופלת אף פעם אין מענה אנושי. דיברתי עם המטפל וביקשתי שיעביר לה מסר. כמובן שממנה לא שמעתי. היא התקשרה אלי לפני יומיים ואז שאלתי והיא אמרה שזה טעות אבל היא לא חשבה שצריך לתקן את הטעות. טוב קבענו שאני אגיע אליה היום (כך היא בקשה) בנושא אחר והיא תתן לי סיכום חדש עם האבחנה שיש לי. הגעתי הבייתה ואני נוכחת לראות ששוב היא כתבה משהו שלא אבחנו אותי בו.
דברים כאלה לוחצים לי על פצעים שעוד לא נרפאו בכלל. אני לא יודעת מה לעשות עם זה, קשה לי, ואני במצב רוח מאוד כבד מאז שראיתי מה שהיא כתבה.
והכי מעצבן שהיום היא שלחה טפסים לאישור לקנאביס והיא שלחה את זה עם האבחנה השגויה.
או אולי הם החליטו על דעת עצמם לשנות לי את האבחנה מבלי ליידע אותי ומבלי לדבר איתי על כך, שזה עוד יותר משפיל ופוגע.
מרגישה פחד ומאוד לא בטוחה. לא מצליחה לצאת מזה.

אבחנות

ל da2015 שלום,
אבחנות יכולות להיראות שונות ולהשתנות,
אבל מה שאני קורא הוא שיש מטפלים מסורים שנפגשים איתך,
ושומעים אותך
ומשתדלים בשבילך.

da2015

New member
בדיוק ההפך

הזילזול, חסר האחריות בלרשום אבחנה שגויה (ובפעם השניה) פשוט מרע את המצב הנפשי עוד יותר.
איש המקצוע היחיד שמסור ואחראי זה העובד סוציאלי מהדיור המוגן.
במרפאה הדברים אחרים לחלוטין.

למעלה