במצוקה!!!

סמיילי79

New member
במצוקה!!!

שלום לחברי הפורום. אני חדשה כאן וכתבתי לא מזמן הודעה על ocd שיש לי קצת שונה מהסיפורים שקראתי כאן ושהייתי שמחה אם יש מישהו שיש לו מחשבות דומות לשלי שמתעסקות יותר בטכסי מחשבות על מילים, שמות של אנשים... מרגישה מבולבלת ובתסכול רב. מרגישה קצת חריגה ממה שראיתי שאנשים כותבים ואשמח לקבלת פידבקים, הארות, שיתופים דומים מזמינה אתכם... בתודה מראש

ברוכה הבאה לפורום ! ../images/Emo65.gif

אני מציעה לך להסתכל על סעיף 11 ב"OCD - מה זה ?" (ב"קישורים"). שם תמצאי רשימה מפורטת ש אובססיות וקומפולסיות. כמו שכתוב שם אוסידי זה דבר מאוד יצירתי ולמרות זאת יש הרבה סיכויים שתמצאי מישהו בפורום עם סימפטומים דומים.

לינק לקטגוריה, את צריכה את מספר 11

(למי שלא מכיר) במערכת החדשה ה"קישורים" נמצאים בצד שמאל וכשמקליקים מצד ימין יש רשימה נרחבת של קטגוריות.

אמא11

New member
היי סמיילי 79 וברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

כמו שאנטיתזה גלגל כתבה לך, הOCD מאד יצירתי ומתבטא במיגוון מאד רחב של מחשבות ו/או טקסים. טקסי מחשבות על מילים אותיות ומספרים נחשב ל"די מקובל". בנוסף לקטגוריה "OCD מהו" שבקישורים, תוכלי למצוא בקישורים גם "סיפורים אישיים" וגם בלוגים של חברי הפורום, ואני מאד ממליצה גם על הטיפים של חברי הפורום. סמיילי, את בהחלט לא חריגה כאן. גם אם מישהו שיש לו OCD "בדיוק" כמו שלך יכתוב לך, או אמא שמפחדת שהיא תפגע בילדים שלה - זה למעשה אותו הדבר כי מה שמשותף הוא מנגנון החשיבה ב"לופ" שלא עוזב אותך. את כאילו קבעת לך חוקים ואת שבויה בהם. כדי לשתף, לא חייב שיהיה OCD דומה. סמיילי, אנחנו עורכים מפגשי פורום פעם בשבועיים בימי חמישי. החודש יהיה מפגש ביום חמישי ה-14.5.09 (ומחר אכתוב הודעה) ולאחר מכן באופן יוצא מן הכלל ביום שלישי ה-26.5(בגלל שבועות) ואת מוזמנת להגיע אם בא לך. שוב ברוכה הבאה תמי

למעלה