במעריב לנוער החדש,

Miss Kitty

New member
במעריב לנוער החדש,

עם שרה מישל גלר על השער, יש פוסטר של בקסטריט ורשום "בקסטריט בויז מתקאמבקים" מאגניב!

Miss Kitty

New member
גם יש כתבה 3 עמודים,

על פאריס, ויש שם כמה איזכורים על ניק, ותמונה שלהם ביחד

מירב

New member
מגניב ביותר....../images/Emo66.gif

סופסוף הרגע שכולנו (אני חושבת ומקווה) חיכינו לו..!!! כל כך הרבה זמן אני מחכה לראות את הכותרת הזאת... אז שיהיה בהצלחה!! (אני בטוחה שיהיה
)!! Welcom back BSB!!!!!!!!

backstreet girl

New member
אני רציתי לרשום את זה..............

אני מנויה למעריב לנוער........... איזה כיף אזיה כיף איזה כיף.... פוסטר פוסטר פוסטר...
. אני כזה מעבירה א הדף אחרי הכתבה על שרה וכמעט לא שמתי לב כי לא העלתי בדעתי שיהיה ם פוסטר של הבויז... ואז אני רואה פתאום חמישה בחורים יפייפים ולמעטה כתוב... ב-ק-ס-ט-ר-י-ט ב-ו-י-ז מ-ת-ק-א-ב-ק-י-ם....

NarihS

New member
וואי היגע הזמן באמת!!!!!

אני גם מנויה למעריב לנוער, אבל עד שזה מגיע אלי לבית אני צריכה לחכות עד מחר או יום שישי, אבל איזה כיף זה לשמוע את זה! אני שנה מחכה לראות משהו קטן עליהם בעיתון המפגר הזה ואף פעם לא שמו כלום! לפני איזה שנה הם שמו כתבה של עמוד אחד ואמרו שזהו ההודעה על ההיתפרקות לשהן כאילו כבר בדואר, ואני כשקראתי את זה רציתי לרצוח אותם מהפגרים האלה... עכשיו אנחנו מצחק על כולם ונגיד להם שבקסטריט חזרו וכולם סתם מפגרים שלא יודעים כלום!

bshainb

New member
יואו...איזה כיףףףףףףף!!!../images/Emo99.gif

מחר אני רצה לקנות את העיתון!!!
אני גם מחכה הרבה זמן שיהיה על בקסטריט אפילו תמונה קטנה (שווה הרבה מילים)
וזה מזה ככה בגללם ועוד כמה אנשים חושבים שהם התפרקו...ממש חוצפה!!!

BShenB

New member
באנה קראתי את זה טסתי לחנותתת

חחח ווואייי איזה כיףףףף יש לי יומיום חג יש לי חג יומיום!!!!!!!!!
וואי וואי איך אני מאושרת עכשיו אני מתחילה להשתגע...!!!!!
בנוסף לפוסטר יש גם בסוף העיתון כתוב על בקסטריט שהם חוזריםםםם!!!!! חה חה חה עכשיו בפנים המגעילות של כל אחד שהעיז ורק העיז להגיד משהו עליהם...!
די אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה