במעקב צמוד..

במעקב צמוד..../images/Emo13.gif

העיקר החלפתי ניק.....
אתמול בערב ניער אותי האיש בחצות מתנומתי על הספה מול הטלויזיה "זו את שעומדת מאחורי זה?" והראה לי את הודעתי כאן משלשום, ואת כל השרשור שנולד ממנה.... מתברר שבשעות שיעמום בעבודה הוא קורא בפורומים, ולא סתם קורא - פותח כנראה כל הודעה והודעה (אפילו אני שנחשבת מכורה לא פותחת כל הודעה, רק מה שמעניין אותי)... - הקיצר התיישבנו לשיחה, שלמרבה ההפתעה לא הייתה קשה וכואבת (למעט תחושת ה"תפסו אותי על חם" שלי), ואחרי שעברנו את "אני המום ממידת ההחלטיות שלך" ואת "זה מה שאת חושבת עליי? ככה את מזלזלת בי?", דיברנו כמו שני אנשים, כמו שני חברים, ברגוע, עם דמעות עצובות שזלגו בשקט מעיניי, ובעיקר בהקלה גדולה על הנחת הקלפים על השולחן. אז מעבר למה שנאמר (גם לזה נגיע ) - איך אתם עם קריאה שלכם בפורום ע"י אקסים ובני זוג? זה פתוח? זה מוסתר? זה מפחיד אתכם או שלא אכפת כי הוא היסטוריה?

../images/Emo4.gif

אם יש משהו דוחה בעיני זה לעקוב אחר הודעות של מיודעינו בפורומים, בכל מקרה במקרה שלך נראה שמאז יצא מתוק... ככלל אנשים שהם חברים (ובחברות כמובן קיים האמון מעל הכל) יודעים על הפורום לפעמים קוראים לפעמים אני מפנה אותם לקרוא ועל פי רב הם שותפים עוד לפני שהדברים נכתבו... מי שאיני מחשיבה כחבר, מי שאיני סומכת עליו לעולם איני חושפת בפניו את עובדת כתיבתי בפורום וכמובן לא את הניק ... זה האי הפרטי שלי ואני משתפת בו רק את מי שאני בוחרת לשתף... לשמחתי הרבה גם אבי ילדי וגם האיש שהיה חלק מחיי שנים רבות רחוקים שנות אור מהמחשב בכלל ואינטרנט בפרט

אגב

חייבת לציין שאין בשמירה על הפרטיות כל קשר לפחד כי אם בחירה את מי לשתף בנבכי נשמתי ואת מי לא

רו נה

New member
סיכון מחושב...

איזו הקלה, שיחררת... חברי יודעים שאני משתתפת בפורומים, שניים מהם יודעים שאני כותבת כאן. בן זוגי לשעבר? וואלה, ממש לא יודעת, לא חושבת וגם לא חשוב לי אם ידע או לא, אם יקרא, או לא. העיניינים ביננו סגורים וחתומים,הכעסים נמוגו, פה ושם צץ לו איזה נושא בלתי פתור, תמיד בנושא הילדים, כבר לא נוגע במזונות או בהסדרי ראיה כי הם בוגרים ועומדים על דעתם, ואני - נזהרת.. אם רציתי או ארצה לחשוף את רגשותי עשיתי או אעשה זאת בדרך שלא תפגע בו או בי ובילדי. ללא פרטים מזהים, עם טשטוש מסוים של העובדות, סוג של ערפול שימנע את הזיהוי המוחלט.

יערית

New member
הכל פתוח ....

גם מול בן הזוג שגולש באותם פורומים שבהם אני כותבת, והן האקס יודע איפה אני משתתפת..אבל מעולם לא ניגש לקרוא{אפילו ת'חננתי
}שון כלון
יש דברים שכלל לא כותבת כאן,שומרת על הפרטיות שלנו כך שלא מוצאת סיבה שיפריע לי . ורטואלי זה המוני...כלל לא פרטי

למעלה