במעין......

אפולו68

New member
במעין......

הם עלו במעלה התלול...השביל היה מאובק ולמען האמת הם חשו קצת עצובים למראה המדורה שנראתה באופק. " יש שם אנשים" לחשה אסנת ..כן אמר נתי אני יודע ובכל זאת נראה לי שזה בסדר. אחרי כ5 דקות שעלו משביל העפר בו החנו את מכוניתם הגיעו לקו הטרסה בו נבעו שני המעיינות במרחק כ150 מטר זה מזה. הם חלפו בלי קול ליד המדורה הסמוכה לברכת המעין הראשון והמשיכו לבריכה השניה. רק אחרי שודאו שהיא ריקה ירדו מעט מן השביל והתיישבו לידה. החברה שישבו ליד הבריכה השניה לא חשו כלל בנוכחותם.אורות הישובים הקרובים ריצדו על ההר ממול. הם התארגנו בחפזה אך שעה קודם . נתי הציע לאסנת ללכת ולטבול לטהרתה לא במקווה שכונתי אלא באחד מן המעיינות בקרבת העיר.הדבר הדליק את אסנת מאד...והיא נעתה בחיוב. הם נסעו עד סמוך למעין ברכבם ומשם המשיכו ברגל בציקלונם נשאו שמיכה מגבת בקבוק יין ושתי כוסות. עתה כשחלפו על פני החבורה המלחששת במעין השני הצטננה התלהבותם אך לאחר כמ דקות משנוכחו לדעת שנוכחותם באיזור לא התגלתה החלה אסנת לפשוט את בגדיה. מיד לאחר הסרת התחתונים צלל גופה הלבנבן למימי הבריכה באוושת מים קלה. הבריכה היתה מקופת עצי פרי ושיחים את בגדיה ואת נתי השאירה על שביל הגישה. האוויר היה חם והמים צוננים אך נעימים. היא חשה נח עם עצמה עם עירומה וחשבה על שמיכת הכוכבים והחושך העוטף אותה. נתי רצה להתפשט גם ואכן לאחר שסיימה אסנת את טבילתה ההלכתית היה גם הוא ערום מבגדיו וצלל לבריכה . הוא שחה לעברה וחיבק אותה היא הסתובבה אליו ונשקה לו בלהט. המים הציפו את שדיה והוא החל ללקק ולנגוס בפטמותיה שחומות שהזדקרו בקור. הוא נשק לצאוורה וחש איך אברו מתקשה במים הקרירים. גם היא חשה בכך ושלחה יד ליטפה את אברו הזקור ונשקה לו שוב. היא הרימה את רגליה וחיבקה באמצעותן את עגנו היא חשה את זכרותו מדגדגת את פתח ערוותה ותחושת עונג מתקרב היפה אותה. שדיה צפו מעט במים והוא חזר לנשקם וללוש אותם. הוא רצה להיות בה מאד היא רצתה את קרבתו ואת זכרותו הנוקשה במים ידה אחזה באברו הזקור והכניסה אותו לתוכה... וווא.....אמר אנו נשואים 15 שנה ועדין מגרה אותי המחשבה שאת חרמנית כ"כ...אוי לו ידעת כמה השיבה ונתנה לו לחדור לתוכה. מעת שחשה בו בתוכה לא נחה ולא שקטה. היא רכבה עליו ועינגה אותו ואת עצמה.היא רצתה בו נורא וחשה צורך עמום אך חזק לחוש את זרמתו החמה נורית אל תוכה....

David i

New member
מה פשר שאלה כזו?

יש מישהו שלא שמע על זה, שלפי הדת וההלכה, על אשה נידה לטבול לטהרתה? מה לעשות, יש עדיין אנשים שנאמנים לדפוס חיים זה.

אפולו68

New member
המבוע...

ירכיה היו כרוכות סביבו ושפתי ערוותה נגעו לא נגעו בכיפת אברו הזקור התחושה עינגה אותה ושפתי חיפשו את פיו פטמותיה התקשו וזקרו את חזהו השעיר והרטוב....רוח חמה שנשבה על גופותיהם הרטובים רק גרמה לפטמות להתקשות יותר ...היא נאנחה חרישית באזניו...אני מתה שתזיין אותי אהובי.... בואי נצא מן המים לחש. כשיצאו מן הבריכה ראו שאורה של המדורה שהיתה לידם כבה ועתה שמו לב שהמולת הקבוצה דעכה ... הם יצאו מן המים אך במקום להתלבש נטל נתי את התרמיל בואי אסנת אמר נלך לשם ונשכב ליד רמץ המדורה החם...בתחילה היססה אך לפתע חשה גאה בגופה העירום ...לא היה שם איש אך האוויר סביב רמץ המדורה היה חמים יותר . נתי הגיע ופרס את השמיכה ...והמתין לאסנת שתגיע היא יצאה מן החשיכה תמירה לבנה שערה רטוב...שדיה הכבדים זעים מצד לצד וגופה הנשי מבהיק ממי המעיין לאור הירח. אני כ"כ אוהבת את העירום הזה לחשה ....כן השיב...את יודעת מה אולי כשנגיע הביתה אצלם אותך ? היא היססה להשיב תמיד חשקה בכך אך לא העזה להודות בתשוקתה סברה שהוא יחשוב שהיא איננה צנועה. לא האמינה שהוא אוהב אותה בדיוק כך לא צנועה מתריסה מינית... בשמחה אמר...אבל מה אם הפיתוח? לחשה. בשביל מה יש מצלמות דיגיטאליות השיב הקריצה...היא חייכה ונשכבה על השמיכה פישקה את רגליה ואמרה : בא חמוד אני רטובה לגמרי ולא ממי המעיין....... הוא חדר אליה באחת אברו היה זקור ומתוח היא חשה אותו בא לתוכה ממלא אותה ולראשונה זה שנים נוגע היישר שם בנקודה ההיא...זעקת הפתיח לאביונתה פילחה את ליל הקיץ וגניחות העונג לא אחרו לבא אביונתה זרמה כמו מים במירוץ לפני גלגל התחנה והתנפצה במהירות ובכח בין להבי גלג התחנה ואל אגן המים היא זעה תחתיו בפראות וגמרה בחוזקה פעמיים..... המחשבה עליו מצלם את מערומיה העבירה בה רטט של עונג לא צפוי למרות שהיתה זו רק כמיהה שטרם מומשה. כשנרגעה נשימתם לחשה ...בא נזדרז...אני מתה כבר להצטלם....למרות שזה עתה גמר חש את הדגדוג באברו המכין את ההזדקרות הבאה.......

למעלה