במעגלים...

the great X

New member
במעגלים...

אנחנו צועדים, רצים, נופלים וקמים, כבר שנים שאנחנו ככה. חמים, רותחים, רבים, מתלכלכים- במילים, במיצים... שנים והפסקות. לוקחים אוויר וצוללים שוב. עכשיו שוב, הריח שלך. הידיים שלך- מכירות כל תא, שקע ובליטה. אתה מגיע אלי, אחרי התקרבות איטית, מחושבת, מעודנת באופן יחסי. אתה מגיע אלי היום. אתה עייף, אתה רגיל להיות עייף. אני מחייכת, אני מכניסה את הסדינים המלוכלכים למכונה, אני מקפלת כביסה יבשה, שואלת מה שלומך. מספרת לך על הלילה שהיה כאן אתמול עם הילדה, חולקת איתך סיפורים. אתה מושיט יד, אתה מושך אותי אליך למיטה, אתה מחבק חזק. אנחנו מתנשקים שוב, הלשונות שלנו נזכרות בשעות מלאות האדים שהיו לנו. זה כל כך מוזר. כמו פעם ראשונה ועם זאת- הלשון המוכרת בעולם... אתה חלק כל כך, ורך, וכמו תמיד אני לא יודעת איך ואני עירומה, גופי החלק בידיך, סר לאצבעותיך הארוכות והחזקות. ידך מכסה באחת את בטני השטוחה בה צמחה ביתנו, מורחת חמאה דמיונית לעבר עכוזי, הירכיים שלי מתקשחות, אצבעות רגליי נדרכות. אתה מחליק יד שנייה אל החזה הקטן, מוצץ אותו, יונק אותי... נזכרים כמה חלב היה בו- בשבילה. אני יודעת שהיום אני לא רוצה אותך בפנים. אני רוצה לשמור קצת... על עצמי, על ההתקרבות הזו ששוב נכנסת לי לחיים, על התשוקה הבוערת שלנו- רוצה אותך שלם חזק, את כל כולך. ואתה מלטף בעונג, משחק עם העוצמה- הידיים שלך חמות, מופלאות, מכירות אותי. גם אתה נזכר. שנינו שוקעים בחום האדיר שנוצר בינינו- כמו תרכובת כימית משני חומרים שבכל מצב אחר אין ביניהם ולו קרבה הגיונית קטנה, ומרגע שהם מתקרבים נוצר חומר שלישי חדש לוהט מופלא, שלא מהעולם הזה. שנינו נמסים בעייפותינו, והזין המדהים שלך מתחכך בי ואני רטובה כמו שחששתי שאהיה... הראש החלק שלו נכנס לפתח המערה הרטובה שלי, אני רוצה ואני עוצרת. אני משאירה אותנו כך- לא כאן ולא שם, ואנחנו מגלים נקודה משותפת של עונג, אתה לוחץ לי מבפנים על הפנינה של ה-G, אתה פשוט שם, מתחכך בה וזרמים מטורפים מענגים אותי לאורך כל הגוף, פיצוצים קטנים ממלאים לי את החזה, אני נשטפת בניגוד לרצוני בגל אורגזמי מדהים ואתה גונח איתי, אתה כל כך אוהב אותי גומרת. אתה רוצה יותר, אתה מנסה להכנס אלי, אני עוצרת... לא היום. כמעט ולא. אני מריחה אותך שוב. שוב. שוב - אתה מנשק לי את העורף, מתחפר לי בשיער. אנחנו נרדמים מחובקים- עד הפעם הבאה...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif ברוכה הבאה

יופי של כתיבה ראשונה.
ככלל, הפורום משתתק מערבי חמישי ועד בקרי ראשון. רוב הגולשים עולים בעבודה ובבית חוששים "מההסטוריה." (שלוש נקודות.) ככה שלמצוא בבוקר שבת כתיבה כזו זו מתנה כפולה. תודה.

למעלה