במסגרת שינוי הפורום

במסגרת שינוי הפורום

בוא נכיר אחד את השני קצת יותר טוב: שכול אחד יכתוב את: השם שלו: סידרה אהובה: אייסיקיו: ובדרך גם שיהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה...

אוקיי אני אתחיל

שם:אבישי סידרה אהובה:7 ימים וכמעט הכול אבל שיהיה אקשן... אייסיקיו:191336161

DesertRose1

New member
and me.....

שם: שירן סידרה אהובה: באפי! (מתחילת העונה הראשונה אני רואה אותה... אני פשוט סוגדת לסדרה הזאת). אייסיקיו: 298883706 thats it!

ואני!!!!!!!!!!

שם: אלמוג סדרה אהובה: סמולוויל!!!!!!!!!!!!! (יותר מ- 24 תאמינו או לא) עיר מגורים: ת"א תחביבים: אני משחק טניס ורואה 24 + CSI מיאמי!!!!!!!!!! אי סי קיו: לא זוכר אבל אם אתם כל כך רוצים אותו אז תכתבו ואני יכתוב אותו.

../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

שמח להצחיק...חחחח סתם בדקתי מה המספר שלך כי יש לי אותך ברשימה

Plok2

New member
אני רואה..

התחלתי לראות csi (לא מיאמי), אני רואה 24 (לא מתלהב יותר מדי), צעירים חסרי מנוח... שבעה ימים, פרוייקט איקס, ראיתי חלק מניקיטה (סדרה מצויינת), רואה לפעמים אפקט הפחד, לפעמים ווקר (משעמום) ראיתי גם גולשים בזמן(ענק)

גולשים בזמן?

מכיוון שהפורום שלהם על הפנים אז נדבר על זה פה: גם אני ראיתי וזאת סדרה מצוינת!!!!!!!1 ראיתי את כל העונות אבל העונה האחרונה (עם רמברנט במקום קווין בתור השחקן הראשי) הייתה ממש אבל ממש גרוע. איך הם יכולים להחליף את השחקן הראשי ברמברנט. לא שרמי גרוע אבל זה שחקן ראשי!!! וגם קולין ששיחק רק בעונה אחת כבר מעיפים אותו. הייתה מאמין? אגב בקשר לקולין יש להם פשלה: באחת העונות עוד כשהפרופסור היה חיי אז באחד הפרקים אפשר היה לראות את "קולין" משחק שם בתור שוטר. חח איזה פשלה אהה?

פשלה למה...?

זה היה קולים של אותו מימד... אגב גם אני ראיתי את גולשים בזמן הרבה מעונות זאת בהחלט סדרה שולתת!!!

LadyLuvJess

New member
גם אני ראיתי...

אבל ת'עונות האחרונות כבר לא.. כי.. למה הם החליפו את קווין?!?! למה הם מחליפים ת'שחקן הראשי?! כאילו... הכל התחיל ממנו.. אז איך אפשר להמשיך בלעדיו?! בכלל.. לפי דעתי בעונות האחרונות הסדרה ממש אבל ממש התדרדרה אז הפסקתי לראות...

כמו באפי... חחחח

רק שבעונה האחרונה כשהחליפו את קווין העונה ממש הדרדרה בצורה דרמטית. אבל התהליך של זה (כמו בבאפי) התחחיל עוד בעונות קודם לכן בעצם מהפרק שהפרופסור מת הכל נראה אחרת. וזה בא לידי ביטוי בצורה משמעותית בעונה האחרונה. אני אוהב את מגי וזה רעיון ממש טוב לצרף אותה אבל חבל שזה על חשבון הפרופסור. ואגב אותו אחד שהם רדפו אחריו (קולונל ריקמן אני חושב) אפשר לראות בברור ששינו את השחקן כמה פעמים לפחות!!! וזה כמובן רע. הם סתם המציאו תירוץ שבו אמרו שבגלל המחלה שלו אז הפרצוץ שלו משתנה אבל בואו נודה בזה- תירוץ ע-ל-ו-ב להחלפת השחקן! וזה רע. אז בקיצור מסיום העונה השנייה (אחרי שהפרופסור מת) כל הסדרה הדרדרה.

Siriusnip

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שעירים חסרי מוח.....

Siriusnip

New member
הכרות ................/images/Emo15.gif

אני דן תפוח, המהנהל פה אני הכי אוהב 24, ואחר כך שבעה ימים ואחר כך SCI. אייסיקיו: 151792755 אני בן 15, מת"א ושנה טובה

למעלה