במסגרת הסכמי אוסלו שחררה ישראל

שרוף

New member
במסגרת הסכמי אוסלו שחררה ישראל

מחבלים עם דם על הידיים שישבו בבתי כלא ישראלים. לאור ההתנגדות העצומה בישראל לשחרר מחבלים עם דם על הידיים בא התירוץ של מחתרת אוסלו והוא אם לעראפת אנו נותנים מעמד של עושה שלום איך נשאיר בבית הסוהר מחבלים שקיבלו ממנו פקודות ישירות לבצע טירור. לכאורה טענה הגיונית אבל מסוכנת מאוד מאוד והטעות ביסודה הייתה טעות בסיסית של הכרה בעראפת בטירוריסט לשעבר השוחר שלום בהווה. יתרה מכך אם זכור לחברי הפורום שחרור המחבלים לא נעשה מיד לאחר חתימת הסכמי אוסלו אלא הותנה לתקופת מבחן לרצינות כוונותיו של עראפת ולהוכחה שהוא זנח את דרך הטירור. באותה תקופה של שחרור המחבלים הונחו על שולחנו של ראש הממשלה דוחות מודיעין של השב´כ והמודיעין שעראפת בונה צבא של כנופיות חמושות הרבה מעל ומעבר לכתוב בהסכמים ועראפת לא עומד בסעיפי ההסכם הקובע במפורש על הפסקת ההסתה בבתי הספר ובמסגדים. תוך התעלמות מוחלטת מדוחות המודיעין ומחאת העם קיבלו החלטה בכל זאת לשחרר מחבלים עם דם על הידיים. רוב הרציחות בשטחים ורוב הפיגועים יצאו לפועל עיי אותם מחבלים ששוחררו. מדינת ישראל בחסות התקשורת מנסה להסתיר עובדה מדהימה זאת שלמעלה מ85% מהפיגועים נעשו ועדיין נעשים עיי אותם מחבלים. לפי דעתי מעשי אותם חברי כנסת שרים וראשי ממשלות שהיו מעורבים בשחרור המחבלים כולל אנשי שדולות השלום המזוייף גובלים בפשע כלפי אזרחי ישראל. אני מציע להקים צוות בדיקה של כל מי שמעוניין לעזור האם יש עילה משפטית להגשת תלונה במשטרת ישראל על פשעים שבוצעו עיי אותם שהזכרתי קודם נגד אזרחי ישראל. מי שמעוניין לעזור ישלח לי אי מייל ואני אצור איתו קשר.

למעלה