במנזר - חלק ראשון

ramzi77

New member
במנזר - חלק ראשון

היא התחנכה במנזר מאז גיל 5 ועכשיו בגרה ויפתה והגיעה לגיל 18. שעת בין ערביים במנזר, אב המנזר טייל לו במסדרונות שהצללים ריקדו בהם, הוא היה גבר גדול איברים ובעל פנים חזקות. לפתע הבחין בה, למרות שהייתה עטויה בגלימת הנזירות שלה וראשה היה מכוסה, יכל לראות שהגלימה השחורה עשויה מבד דק יותר מגלימת נזירות רגילה, הוא היה בטוח כי מתחת לגלימה היא לא לובשת דבר וזאת מפני שעם כל פסיעה שלה, נצמדה הגלימה אל גופה והבליטה כל חלק בו. הוא הבחין בשפתיה הבשרניות שהיו אדומות ולחות, בעיניה הגדולות והתמימות אשר ביקשו ללמוד את סוד החיים. מחזית גלימתה בלטו שדיים עגולים, עומדים וגדולים מאד, אשר פטמותיהן היו זקורות ומאיימות לקרוע את בד הגלימה ולפרוץ החוצה וכשפסעה חמקה הגלימה אל בין ירכיה הצעירות וציירה את המראה שלהן בדמיונו. הוא התקרב אליה ושאל "מה שמך ילדה"? היא ענתה "שמי איזבל, כבוד אב המנזר" והשפילה את עיניה בענווה. הוא המשיך ללכת לחדרו במהירות בכדי להסתיר את ההתעוררות בין רגליו שהזדקפה לנוכח הריח המגרה שנדף מהנזירה הצעירה...הריח היה שילוב מתיקות וחמיצות תאווה, את האחרון הוא הכיר מהימים בהם היה אדם רגיל מהישוב, לפני שהצטרף לכנסיה. הוא הגיע לחדר, סגר במהירות את הדלת מאחוריו ומיד הפשיל את גלימתו שלף את הכלי הענק והעבה מכלאו בתוך תחתוניו, נטל פראפין רך והחל ללטף את הכיפה הענקית ואז לשפשף את הזין החם לכל אורכו, כאשר מפעם לפעם הוא מלטף/מועך בעדינות את הביצים הגדולות שלו. זירמתו הכבדה לא אחרה לבוא והוא נאנק ושחרר אותה כאשר דמותה של הנערה/נזירה מרקדת בדמיונו מול עיניו. הוא ניקה את עצמו ויצא לתפילת הערב, כאשר הוא יודע שאחרי התפילה יתן את המיסה הקבועה שלאחר ארוחת הערב והן תשבנה כולן מולו והיא תמיד בשורה הראשונה, שותה את דבריו בצמא (הוא יכל לחשוב על עוד כמה דברים שרצה שתשתה ממנו) ובסוף המיסה קמה מתכופפת לאסוף את ספר התפילה והגלימה הדקה נצמדת אל ישבנה העסיסי וחוצה אותו ומציירת את לחיי הישבן שלה בראשו...

ramzi77

New member
במנזר - פרק שני, בבקשה מודונת...

מיסת הערב הגיעה והוא על הדוכן נותן את דרשתו, שמח על הדוכן שמסתיר את האוהל בחזית הגלימה שלו, היא בוהה בו מהשורה הראשונה... המיסה תמה וכולן פינו את האולם הוא נשאר מסדר את ניירותיו ונשימתו, כשהרים את ראשו הבחין שהיא עדיין באולם, הוא קרא לה להתקרב, האולם שהחשיך סיפק את התפאורה המתאימה. "איזבל: יש כמה דברים שאת צריכה ללמוד לפני שתקבלי עליך את עול הנזירות" אמר לה. "האם תלמד אותי, כבוד אב המנזר?" שאלה. "רק אם תהיי ממושמעת ילדה" ענה, "אני מבטיחה להיות מאד טובה, כבוד אב המנזר" ענתה בעיניים מתחננות, הוא הרגיש שהזין הענק שלו עומד לעקור את הדוכן המסתיר אותו מעיניה ברוב קשיותו. הוא פתח את הספר שעל הדוכן וציווה עליה להתקרב ולהתחיל לקרוא בספר, הוא נעמד מאחוריה ובעוד הוא מורה לה על הקטעים הנבחרים, החליקה ידו כאילו במקרה על חזית הגלימה שלה, מלטפת את הפטמה הגדולה והקשה שלה, אנקה חרישית נפלטה מפיה והיא הבליטה את עכוזה לאחור, מרגישה כיצד הכוס הצעיר והחלק שלה שלא ידע גבר מעולם תופח ונרטב... אצבעו המורה החליקה עכשיו על שפתיה התפוחות והיא לכדה אותה וליקקה וינקה אותה בתאווה, הוא שלף את האצבע מתוך פיה וידו חפנה את שדה הגדול ולשה אותו במרץ, עובד מעטין לעטין ביסודיות, צובט בכוח את הפטמות מעבר לבד וממלמל מילמולים חרמניים שאפילו הוא לא ידע את פשרם. הזין הענק שלו כבר היה צמוד אל ישבנה מנסה לפסק אותו מעבר לבד וידו הפנוייה הפשילה את הגלימה שלה וליטפה את ירכיה הצעירות והחלקות, הוא הגיע למפגש בין רגליה ואנקותיה שהטריפו אותו בישרו לו שזה הזמן לגעת ביהלום, הוא שלח את אצבעותיו, מפשק לאט את שפתי הכוס הוורודות שלה, מוצא את התות הרטוב והנפוח שלה ומעסה סביבו במעגלים, ואז בהפתעה, צובט אותו בכוח, היא לא ידעה את נפשה, ראשה היה מוטל על דוכן התפילה, כמעט מחוסרת הכרה מהעונג החדש והמדהים שלא ידעה שגופה מסוגל לו, עיניה עצומות והרעב העצום בין רגליה דורש מענה מיידי ...

MM זו אני

New member
שווה הצפייה מ-ה-מ-ם!!

נשמה שלי מדהים יאמי יצא לך מקסים וטעים עושה חשק נושא מדליק!!! אהבתי,אהבתי,אהבתי!

ramzi77

New member
במנזר - פרק שלישי

קולה רק בקושי נשמע לה כשהתחננה "בבקשה אב בית המנזר, אני צריכה משהו עבה וגדול שיכנס אל החור הרטוב שלי וירגיע לי אותו מבפנים". "איזבל, את הבטחת להיות ממושמעת ואת לא! " ענה אב בית המנזר בקול סמכותי והמשיך ללוש את שדיה הגדולים " ועל זה את תענשי". הוא הסיר את הגלימה לגמרי מעליה והשאיר אותה רק עם כיסוי הראש הלבן ונעליה הגבוהות, הגוף המדהים והישבן הרך והלבן והעגול שנגלה אליו גרמו לו לרעידות של חרמנות, הוא החל לסטור לישבנה ולהשאיר עליו סימנים אדומים בידו הימנית ובשמאלית תחב בכוח 2 אצבעות עבות אל תוך חור הכוס הרעב והנוטף של איזבל. היא כל כך רצתה כבר להתפשק ולהחדר שהרימה את רגלה השמאלית והניחה אותה גבוה על דוכן התפילה כאשר רגלה הימנית נשארת על הארץ, זה היה הפישוק הגדול ביותר שהוא ראה מימיו, הוא תחב את בוהן היד לאט לאט אל תוך חור התחת המתוק והקטנטן שלה וכשהצליח להחדיר את כולה החל לשחק באצבעותיו בחור הכוס ובחור התחת, מוחץ את קירותיהם אחד אל השני. גניחות הכלבה שיצאו מפיה בלי שליטה גרמו לו לרצות יותר, הוא הוציא את ידו מתוכה באחת ויבבה של אכזבה מהולה בחוסר סיפוק בקעה מפיה, הוא סובב אותה במהירות אליו וסתם את פיה המייבב עם הזין הענק שלו, "תמצצי איזבל, תמצצי טוב כלבה טובה וחמה שלי, את כולו, אם את רוצה לקבל אותו בכוס, גם את הביצים יפיפיה" הוא החדיר לה את הזין האדיר לתוך הגרון, מרגיש אותה משתנקת ונחנקת ממנו, אבל משחקת עליו בלשונה ומגיעה עד הביצים ויונקת גם אותן, השפתיים הבשרניות התלפפו סביב האיבר ואכלו אותו בתאווה. "קשה להאמין שזו הפעם הראשונה שלה" חשב לעצמו "הגיע הזמן לבדוק את זה"... הוא שלף את הזין הענק מגרונה והקים אותה, מרים את רגליה באוויר בידיו החזקות, גבה שעון על דוכן התפילה וידיה אוחזות בדוכן ואז החדיר את לשונו לתוך פיה ואת כיפת הזין החל לתחוב בכוח סנטימטר אחרי סנטימטר אל תוך הכוס הצר והצעיר שלה, צעקה קטנה בקעה מפיה כאשר מחציתו כבר היתה בתוכה ואת המחצית השניה הוא נעץ בתוכה בבת אחת, הוא הרגיש את בתוליה מבותקים וזה חרמן אותו כמו שלא קרה לו מעולם, הוא הצמיד את פיו אל הפטמה הגדולה וינק ונשך בטרוף, מזיין ובועל אותה בקצב מטורף כשהוא מרגיש את התכווצויות האורגזמה של הכוס הקטן והמתוק משתוללות לו על הזין. היא גמרה בצעקות על הכלי הכבד שלו והוא מיד אחריה, שופך בפעימות קצובות את מטען הזרע הגדול ביותר שידע מימיו לתוך המחילה הצרה והרטובה שלה. אבל למרות שגמר, הזין הענק סרב להרגע ולרדת והוא המשיך לזיין אותה קצת יותר באיטיות, כאשר דלת האולם נפתחה לאיטה...

עוד נזירה...

הלוואי שתיכנס בדלת עוד נזירה... סיפור מעולה. אם כי עלי להודות שתמיד הייתי בעד עבודה עברית...

bugbuster

New member
התכוונת שכשרואה גוייה חתיכה מיד בא

לך להכניס לה קצת יהדות?

MM זו אני

New member
עוד,עוד....

ומהר אל תשארי אותנו ככה בחוסר אוויר קשה ככה מי מאחורי הדלת??? ג'ד דמייט

MM זו אני

New member
החלטתי לפתות אותך

מצאתי תמונה שופרה דא שופרה (בעבית צחה