במכונית
ריח הבושם שלה מרחף בחלל המכונית ושניהם מחייכים אליי . הנסיעה מתחילה ואני מתמקמת במושב האחורי. הוא נוהג, היא לצידו, והחום בינהם
אני מבחינה בידו מלטפת את רגלה , ובפיסוק הקל שהיא עושה . היא מפנה ראש אחורנית, מחייכת אליי ורואה שמשיבה לה בחיוך, מרשה לעצמה לפסק יותר. אני שומעת את כפתור מכנסה נפתח ורואה איך אצבעותיו גולשות פנימה ומלטפות מעל החוטיני השחור. איבר מינה מגולח לחלוטין ונוצץ מרוב רטיבות. . . . הוא מכניס אצבע ומלקק אותה... מספר לי עד כמה היא טעימה.. תוך שניות היא מתחילה לרעוד ולהוציא מהקול מילים שספק אם היא מבינה מה היא באמת אומרת.... אנחנו בכביש המהיר, עוברים מתחת לגשרים סואנים והיא, היא כולה אורגזמה אחת גדולה . אני בהלם מוחלט מהאופן בו כל גופה רועד. מבקשת ממנה לאחוז חזק בידי, ואני מרגישה באמת איך היא מתפתלת מעונג.. . "זיין אותי......" היא מבקשת והוא מאיץ בה ודוחף את כל אגרוף ידו לתוכה. זעקה אדירה נשמעת במכונית . ידי נמחצת בידה , אני מרגישה כאילו האורגזמה שלה , היא שלי . היא מניעה בראשה מצד לצד... הוא מדבר איתה כמו שאני יודעת שהיא אוהבת, לא סתם היא החברה הכי טובה. והנהגים... מבטם מופנה אליה כשהיא מרימה את כפות רגליה בצורה ישרה קדימה, מפסקת ורועדת עד לבלי הכר...... אחרי הנסיעה הזאת.... גם בחור נידח הייתי מוצאת מחשב לספר... לובלו
.... לא נותרו מילים בפי
ריח הבושם שלה מרחף בחלל המכונית ושניהם מחייכים אליי . הנסיעה מתחילה ואני מתמקמת במושב האחורי. הוא נוהג, היא לצידו, והחום בינהם