במירפאה.....

מייקי69

New member
הרפתקאותיו של עלה כותרת

אצל הפרח הזותי - הכל עניין של "לוקיישנים" פרק כ´ - "אצל העורך" פרק כ"א - במרפאה פרק כ"ב - בפרדס ליד השוקת כל לוקיישן משמים ומבעס - אצלה זו דראמה! אני בקושי יכולה לחכות בנחת לפרק כ"ו - במכולת של משה או כ"ז - בדרך למקלחת. ספר הרפתקאות שלא נגמר. חחחחחחחח יאללה, כאפארה, אני בטוחה שבשלב זה של ה"מחלה" (זו וגם זו), את כבר יכולה לקצת הומור שחור, לא? תשמעי, בעניין העניין - לא יכולה להגיד לך. הייתי בורחת בדיוק כמוך, מן הסתם. אבל עכשיו, מול המסך, אני לא יכולה שלא לתהות.... אולי גם היא ברחה????????? מסכן הרופא - לא מבין איך כל הרשימה הענקית הזו התגמדה למימדיה הצנומים של גב´ שוורץ, אשתו של הספר שבאה בסך הכל לבקש ויטמינים !!!!!!

כבר היתה מי שאמרה לי היום....

"פרח, איך הכל קורה דווקא לך??" לא ידעתי באם לצחוק או לבכות מזו התגובה! וואלה-אין לי תשובה!! מייקי יקירה- במכולת של משה?-לא סצינה אפשרית-אני את הקניות עושה דרך האינטרנט! אבל אני בטוחה שכבר אהיה בעוד איזה שהיא דרמה מקורית! אחרי הכל אנחנו גרים באותה העיר!!!ובטוח שנחלוק עוד איזה ארוע מסעיר! ומקווה מאוד שעד אז אדע-לברוח איני מוכרחה! (אבל את מכירה אותי דיבורים לחוד ומעשים???)

מה, לחם כזה תוצרת בית?

עם ריח שמגיע עד קצה הרחוב ועם כל מיני הפתעות נעימות בתוך הלחם?

מייקי69

New member
ענננננננת

את כזאת פו (הדב) היפלת אותי !!!!!!!!! חולה עלייך !!!!!!!! תביאי תביאי חיבוק!

קחי אחד ../images/Emo24.gif ועוד אחד ../images/Emo24.gif

מייקי, אם לשנייה גרמתי לך לצחוק אז זה מה שחשוב!!!
ענת

הנה קח../images/Emo24.gifוגם../images/Emo25.gif וכל זה על..

שום מה????. סתם כי בא לי!! מי צריך בכלל סיבה!!!

דניאל בשבילך יש לי במיוחד....

(אל תדאג לא אהרוס לך את התדמית!) סתם, מזמן מתכננת לשלוח לך חיבוקים ענת

איזה כייף

ענתי, מייקי ופרח קבוע פה ב 24:00 עם חיבוק! ואם לא אני לוקח אותכן למרכז הפורום מפשיט ככה שלא ישאר כלום ונכנס.... דניאל מעכשיו שולח גם לירקרק חיבוק. איכס.

אמא ל´ה מייקי-היא רצינית!!!../images/Emo5.gif

בשביל מי?... בשביל מי????? בשביל מי עמלתי יומיים????? פרח ברגע של חולשה!

למעלה