במירפאה.....

במירפאה......./images/Emo10.gif

בוקר חברים.... שבתי זה עתה מהמרפאה-כן, אני חולה! האוזן כואבת-הגרון מעיק-והנזלת פה לתוספת-סתם בכדי להציק! לאחר ליל שימורים והכרזה שאני בשום פנים ואופן לא אלך למירפאה(לא אוהבת את הרופא החטייאר שלי)כמעט רצתי לשם בלבוש חווה! ושם?! בודקת באם שמי מופיע ברשימה(לא סומכת על המזכירה)שמי התנוסס לו באותיות קידוש לבנה!אבל לא יכלתי באותה הנשימה שלא לראות גם את שמה! כן, כן שמה! שמה של אותה "חברה" שחולקת היום עם אישי לשעבר מיטה! בדקתי שוב, אפילו הרכבתי את משקפי הקריאה-כן, זה היה שמה! ולא לא התבלבלתי עם שם אחר כי שם לא נפוץ יש לה לעלמה! ומה עשתה שפכתכם הנאמנה??? הוכיחה שוב לעצמה עד כמה היא ילדה קטנה ולא בגירה-ופשוט נסה על נפשה!!! אני לא מבינה מה קורה לו ללב הזה שלי???פשוט לא מבינה! החלטתי עוד מזמן שהדרך פתוחה לפניי וגם ליבי.יודעת כי מיציתי לדעת את בכיי ועלבוני-אז למה? למה זה ליבי שוב מהתל בי? ממה אני מפחדת? ומפני מי אני בורחת? הרי כבר החלטתי שאני להם סולחת!!!???

אטיוד5

Active member
לא מספיק לסלוח

ובכלל יותר חשוב לסלוח לעצמך. להכיר ולהשלים. והכי חשוב - לעבור הלאה. עם הפנים לעתיד. יש עתיד.

redredole

New member
פרח גן עדן

ראשית מאחל לך שפע של בריאות. ואת חזקה ואת יודעת שאת הגלגל אין להחזיר אחורה להפך זקפי קומה והרימי ראש את הכאב שנשאר בלב תשפכי בבית, עם חברים. פתחי את לבך ותבוא בו אהבה חדשה, שתאיר את דרכך הלאה.

מוכר וכואב ../images/Emo14.gif

לקח לי 8 שנים וים של דמעות כדי להשתחרר.... אין לי עצות לכל אחת/ד יש את הטכניקות שלה/ו ומה שמתאים לי לא בטוח שמתאים לך רק רוצה לאמר לך שהחיים אחרים אחרי שמשתחררים!!! שולחת לך זר
למה? כי את פרח!!! ענת

למה את מאוכזבת מעצמך?

זה טבעי שנפגעים מהעלבון. זה טבעי שלכל אחד יש את הקצב שלו. אין פה תחרות. לך עכשיו יש את החיים שלך. אבל למה את מאוכזבת מעצמך? קחי את הזמן. אם קשה לך היום להתמודד עם זה היום. תנסי לא להפגש עם ההתמודדות. לכי על החיים שלך. יש לך עוד הרבה מה לעשות. חבל"ז לבזבז אותו על ביזבוז הזרע הזה. ברור לי שיום אחד, אחרי שממש "תתאוששי", יגיע היום שתגיעי למרפאה ותתחילי להתגלגל מצחוק. אף אחד מסביב לא יבין למה. אבל את תראי את השם שלה ותזכרי שפעם הרגשת לא נוח. דניאל ואם את רוצה תביאי אותם לפה אני לוקי אותם למרכז הבמה מפשיט אותם לא משאיר כלום ונכנס בהם לפני כולם.

פרח יקרה , עדינה ורגישה

אמנם לא הייתי שם, אמנם לא יודעת מה את חשה, אבל ליבי איתך, מנסה להבין אותך, את כאבך, שעדיין לא פג, ואת מנוסתך. ורק מה שיכולה לאמר לך, זה שאני מאחלת לך שתהיי חזקה , הכי חזקה שאת יכולה להיות לך, לעצמך, כי דעי לך שאת נהדרת, ומגיע לך רק אושר, לא כאב, וכשתבטיחי זאת לעצמך, כבר לא יכאב לך שוב העבר הזה, תצליחי על הזכרון והכאב הזה להתגבר. ולדעתי, לך אין שום סיבה לברוח. דוקא משום מה נראה לי שהיא זו שהיתה אמורה לחוש ככה לא נוח לפגוש בך. מאחלת לך רק כל טוב ותרגישי טוב, ותבקשי מאטיוד שישלח לך הרבה אשכוליות, הרבה ויטמין c זה מועיל לצינון, ולגרון. מד"ר יודעת שרגישותך בה נוגעת.

בקופת חולים אפשר להוריד שערות ?

פעם לימדו אותי איפשהו איך להתמודד עם מראיין לעבודה נניח ,קשוח, לבוש חליפה 3 חלקים, מגולח פרפקט, בכלל כאילו יצא עכשיו ממגזין של מכוניות לגברים. תעצמי לשנייה את העיניים ותדמייני אותו ערום, ואם את רעה אמיתית, גם נטול כוח גברא-אז עכשיו הוא לא קשוח כל כך ובחליפה? אותו הדבר בתור לקופת חולים תחשבי עליה,יש לה המון שערות על הרגליים, הבוס שלה צעק עליה ביום שישי, ולכן היא החליטה לקחת יום מחלה היום, היא נורא מפחדת להיכנס לרופא,היא נגעלת מהרופא החטיאר ,היא בכלל באה לקחת תוצאות של בדיקת איידס,היא נורא לחוצה לדעת מה התשובה,כי חבר שלה לשעבר הודיע לה ש"כדאי" שתבדוק.יש לה פרונקל ענק בתחת והיא לא יודעת אם לספר לרופא או לא. כבר שלשה ימים היא לא חפפה את השיער , והיא לא מריחה כמו סביונים בפריחתם. אז עכשיו היא יותר קטנה? עוד יותר? עוד? ותראי ככל שהיא מתכווצת יש לך יותר מקום לנוכחות שלך.

אהבתי!

גם אותי לימדו, כשאני מרצה לפני קהל ומתרגש, לדמיין אותם בלי בגדים. לעזוזל - התבלבלתי לגמרי בהרצאה האחרונה בנורבגיה. אז התחלתי מהר להלביש אותן - אבל עם חוטיני. אהבתי את הרעיון של להפוך אותה לקטנה! דניאל

ראשית, תהיי בריאה ../images/Emo72.gif

הנה לך, כוס בירה גדולה, מלאה תה עם לימון, להרגיע את הגרון. להרגיע את הלב? זו כבר בעיה אחרת. כן, לעיתים, למרות שאנחנו כבר בדף הבא, משהו קורה, ואנחנו שוב מדפדים אחרוה בדפי החיים שלנו... היית שם? הצצת? יאללה עכשו קדימה במלוא המרץ. תחשבי שאם היא איתו, כנראה זה מה שמגיע לה, לך מגיע יותר!!!
רשפים

אש לי

New member
ואם היית רואה את שמי בתור?../images/Emo8.gif

מגיע לשניהם אחד את השנייה הם העונש של עצמם מצא מין את מינו את הרי ידוע זן מיוחד והמיוחד שלך יגיע עם הזמן.

אוייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

הייתי חייבת להוציא אותו את האוייי הפולני הזה!!! היה תקוע לי שם בגרון! קראתי את תגובותיכם/ן פעם ואפילו פעמיים! ניגבתי דימעה אחת או שתיים(היום הן באות לי בקמצנות).... האמת? הפתעתם אותי קצת-ציפיתי לתגובות שונות! ציפיתי לניעור אטומי חסר פשרות כן, כן לפעמים גם אני זקוקה לו נואשות! אבל את "ההלקאה העצמית" עשיתי לעצמי במשך השעות- מצחיק משהו,נפגעתי מאוד, נכון! כעסתי מאוד, גם נכון! שמחתי כשנפטרתי מעונשו של זה-שמחתי?? כמעט ויצאתי במחולות! ובכל זאת נותרו להן כל אותן העכבות! אחרי הכל אני עדיין אופטימית(איך אפשר שלא עם כאלה חיזוקים מכם/ן)-יש לי המון אהבה לתת- והיא תנצח!!! ליאת שמדמיינת את שניהם עכשיו עירומים מול קהל של....ברררר

ארזזז36

New member
בואי ניקח את זה צעד רחוק יותר פרח

תחשבי... אולי היא תפסה איזה פיטריה וגינלית מגרדת נורא.. או (כרעיון של אחותו) בדיקת איידס.. הייי, אני מבין את הפחד, אני מבין את חוסר הרצון לפגוש את הפוקצ´ה, זו לא פחדנות, תפגשי אותה במגרש שלך כשאת זוהרת ומאושרת ולא מטפטפת ומנוזלת. חוץ מזה.. מגיע לב.ז. אחת חולה. נראה אותו כעת מטפל ולא נעלם. אני מניח שהיא דורשת טיפול ויחס.. הוא סובל , אני בטוח:) חיבוק

ארזזזזזזזזזזזזז........

אוףףף איתך! "אתה הורגת אותי -מותק"(מתוך איזה שהוא בורקס לא זכור כרגע)! אני לא יכולה לצחוק!!!הגרון כואב לי!!

פרח גן עדן יקרה יקרה

קודמקול תהיי בריאה
ושנית מגיע לה מגיע לה שהיא חולה והוא מגיע לו זהו אל תשרפי זמן בכיות ועצבים על מה שהיה תלמדי את הלקחים שמתאימים לך והמשיכי הלאה הרי העולם פרוש לפניך ומחר יכול להגיע האביר על הסוס הלבן אז נכון שזה כואב ובוודאי הצריבה מקשה על הנשימה אבל תשכחי ממנה וממנו תחשבי רק עליך תהיי בריאה, יקירה ולכי לרופא

../images/Emo45.gifתודה

רק שפשוט כבר לא מאמינה בספורי פיות ואגדות... לא מאמינה באבירים ולא בסוסים לבנים מקסימום בחמורים שחורים!!!(מה אני אעשה שרק אלה אליי נמשכים?!פחחחחחח)

פרח, פרח, פרחחחח

לא להאמין בספורי אגדות ולא בפיות אולי קצת באבירים אבל בהחלט, וממש, ומכל הלב, להאמין - בעצמך אין לזה תחליף

...Blue

New member
השלמה עם המצב..

ראשית בריאות פרח..המון בריאות.. גם גופנית וגם רגשית.. לגבי החלמתך הגופנית אני משאיר לדוקטורים את העבודה.. בקשר לחלק הנפשי יש לי הערה קטנה בהקשר לדבריהן של אש לי ופנטזיה נשית.. אש לי איחלה להם אחד את השני..ופנטזיה שמחה שה"היא" חולה.. לא זאת הדרך ..ממש לא.. השלמה עם מצב נתון היא ההחלמה הטובה ביותר אשר סוללת לך את הדרך למסלול חדש ובריא יותר.. בסיום דברייך אמרת/שאלת "הרי כבר החלטתי שאני להם סולחת!!!???" לדעתי ברגע שסימני השאלה לא ייכללו במשפט הזה סימן שהשלמת עם המצב. לא אומר לך להפסיק לחשוב ואינני חושב שיש אפשרות לזרוק את כל המחשבות והתחושות הקיימות בתוכך..אך את יכולה להקטין את האפקט המשפיע עלייך בכך שתשלימי עם המצב הקיים למרות כל הקושי שבדבר.. אני יודע שקל מאוד לתת עצות וקשה הרבה יותר לבצעם אבל אני בטוח שהזמן פשוט יעשה את שלו ותחושת ההשלמה תקל על מכאובייך..

לא, ../images/Emo61.gif אני לא מסכים אתכם

אני לא יודע אם אותה החברה "גנבה לך את הלשעבר, או שהיא הצטרפה אליו לאחר הפרדה שלכם. בכל מקרה אני לא מאחל גם לשונאים הגדולים שלי שיחלו, זה פשוט לא אנושי. לדעתי פרח תעבירי פס אחד רחב על העבר תאחלי להם כל טוב מכל הלב רק כך את תפנימי שזהו, הפרק הזה חלף עבר לו.

למעלה