במילה אחת...

עונה../images/Emo13.gif

1.מללה או דלפינה?!
מלליץ' רולז! 2.נאטה או קלרה?!?
נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!
המורדים לנצח
4.פדריקו או מקסימו?
פדהההההההה
5.כריס מורנה או יאיר דורי?
ז'איר(כי הוא משלנו
) 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?
פאבלו.שיעע איזה דמות
-שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?
לע
2.מה החלום שלך?
ת'אמת-לאיודעת 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?
פלור.לנשק את חואןןןןןןןןן
4.מהי הדמות האהובה עלייך?
קמי ב'המורדים',מריצה
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-
כלבה(היא העיפה את חואן!
) קמילה בורנדובה-
בצפר-
שיעור הערצה-
חואן פליפה קולומבו-
מקסיקני לואיסנה-
קה דיפיסיל אס סר יו(אין לי כוח בספרדית.ואני יודעת שזאת לא מילה אחת.אבל זה מה שזה הזכיר לי
) פינת אור-
סולה קטנטנות-
בלן
המורדים-
געגועים
פלוריסיינטה-
ממ...פדה

shiran232

New member
עונה../images/Emo26.gif

.מללה או דלפינה?!דלפי 2.נאטה או קלרה?!?נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!המורדים
4.פדריקו או מקסימו?פדה
ברור!! 5.כריס מורנה או יאיר דורי?יאיר 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?פאבלו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?לצערי לא פגשתי..
2.מה חלום שלך?להיות מאושרת! 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?אממ.. פלור 4.מהי הדמות האהובה עלייך?פדה
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-אגואיסטית!
קמילה בורנדובה-שחקנית מוכשרת בצפר-המקום השנוא עלי הערצה-חואן
פליפה קולומבו-שחקן מוכשר ויפה לואיסנה-שחקנית מדהימה ונראית מעולה פינת אור-שימוש חוזר בקטנטנות
קטנטנות-סדרה מדהימה! המורדים-אוסף השחקנים המושלמים ביותר פלוריסיינטה-חואן

ש ק ד וש

New member
עונה!!../images/Emo13.gif

1.מללה או דלפינה?! דלפינה
2.נאטה או קלרה?!? קלרה
3.המורדים או פלוריסיינטה?! פלוריסיינטה
4.פדריקו או מקסימו? פדריקו
5.כריס מורנה או יאיר דורי? כריס מורנה
6.פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? פרנקו
שאלות/תשובות..!! 1.האם פגשת את אחד השחקנים? אם כן ספר איך היה? זהו שלא..
2.מה חלום שלך? לפגוש את פלוריסיינה! 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? כמובן שפלור! 4.מהי הדמות האהובה עלייך? פלור! -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- פלוריסיינטה!
קמילה בורנדובה-המורדים!
בצפר-מצפור הסביונים
הערצה-פלורי!
פליפה קולומבו-המורדים!
לואיסנה-פינת אור-לא יודעת-...!!
קטנטנות-בלן!
המורדים-פאבלו!
פלוריסיינטה-פדריקו!

Robertita

New member
עונה

1.מללה או דלפינה?! דלפינה 2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! פלורי 4.פדריקו או מקסימו? פדריקו כאילו דההההה 5.כריס מורנה או יאיר דורי? כריס מורנה 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? פרנקו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? לא פגשתי....
2.מה חלום שלך? יש הרבה 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?פלור או מריאנה 4.מהי הדמות האהובה עלייך?פלור מראינה חואן וסטפי כולם בקיצור חח -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- מפיקה קמילה בורנדובה-מושלמת בצפר- שונאתתתת הערצה- פלור מריאנה וחואן פליפה קולומבו- המורדים לואיסנה-מוי כיף! חחח פינת אור-סידרה מושלמת עם סולדד קטנטנות-סידרה יפה המורדים-סידרה יפה/ ארווי פלוריסיינטה-פלור ופדה

201002

New member
../images/Emo103.gif עונההההה ../images/Emo103.gif

1.מללה או דלפינה?!
מללה 2.נאטה או קלרה?!?
נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!
פלוריסיינטה 4.פדריקו או מקסימו?
פדריקו!!!!!!!!!!!!!!! 5.כריס מורנה או יאיר דורי?
יאיר דורי 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?
פרנקו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?
אממ...לא אישית,אבל הייתי בהופעה..הייתי קרובה וזה היה מדהים!!! 2.מה חלום שלך?
לוידעת לענות..יש הרבה.. 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?
פלוררררר 4.מהי הדמות האהובה עלייך?
נראה לי תומס!! אני מתה על הילד הזה... -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-
מוכשרת מאוד!! (הביאה את הסדרות הכי טובות..) קמילה בורנדובה-
מורדת בצפר-
שיעמון,ביזבוז זמן הערצה-
הכוכבים מארגנטינה פליפה קולומבו-
מתוק,חתיך לואיסנה-
חמודה,לפעמים מעצבנת פינת אור-
לא אהבתי קטנטנות-
נוסטלגיה המורדים-
גיל ההתבגרות פלוריסיינטה-
הסידרה הכי הכי!!

original jess

New member
נו,טוב.. *נגררת*../images/Emo26.gif

1.מללה או דלפינה?! דלפינה המאמי
2.נאטה או קלרה?!? נאטה, את קלרה אני לא אוהבת בגלל המורדים! 3.המורדים או פלוריסיינטה?!עם כל הכבוד לחואן, ויש כבוד, המורדים... 4.פדריקו או מקסימו? 5פדה
.כריס מורנה או יאיר דורי? יאיר דורי 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? אמממ... פאבלו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? כן, היה מדהים 2.מה חלום שלך?לאדעת 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? ג'סיקה אלבה
4.מהי הדמות האהובה עלייך? בפלור
דלפינה -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- אמא של... קמילה בורנדובה- עצבנית בצפר-עוד שנה נגמר הערצה- חואן פליפה קולומבו-מטר ובמבה
לואיסנה- מהמהמת (נסיה
די לקנא
) פינת אור- משעמם קטנטנות- מרוח המורדים-מושלם פלוריסיינטה- חרא של סוף! תגיבוו!!הגבתי..

עונה

.מללה או דלפינה?! שתיהם 2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! המורדים 4.פדריקו או מקסימו? מקסימו 5.כריס מורנה או יאיר דורי? יאיר דורי 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? שניהם
-שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? לא פגשתי
2.מה חלום שלך? לפגוש את בנחמין אשטון קוצ'ר ואמינם מספיק? 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? לא הבנתי 4.מהי הדמות האהובה עלייך? פרנקו ופלור -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- גאונית קמילה בורנדובה- בסדר בצפר- בלעכס הערצה- אי שפיות פליפה קולומבו- שונאת אותו לואיסנה- מדהימה פינת אור- נחמדה קטנטנות- לא משהו המורדים- הכי שבעולם פלוריסיינטה- אחלה סדרה

עונההההה

.מללה או דלפינה?!מללה 2.נאטה או קלרה?!?נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!שניהם סדרות מעולות! 4.פדריקו או מקסימו?פדההה 5.כריס מורנה או יאיר דורי?לא דעת 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?אממממ פרנקוו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?אלוואי.... 2.מה חלום שלך?בריאות ואושר...וגם ליפגוש סלבס ובינהם פלורי 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?פלוריייי 4.מהי הדמות האהובה עלייך?פלוריייי -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-גאונית! קמילה בורנדובה-מ-ו-ש-ל-מ-ת בצפר-בישביל מה עכשיו ....! הערצה-פלוריי כפרוש פליפה קולומבו-חתיךךךך לואיסנה-נו...טוב פינת אור-סדררר קטנטנות-אחלה של 7 עונות חבל שניגמר ! המורדים-סידרה מעולה פצצה פלוריסיינטה-פלורנסיה ברטוטי,אחלה סידרה

Oshi love Tamir

New member
תשובות

1.מללה או דלפינה?!בדמויות מללה ובשחקניות איסאבל 2.נאטה או קלרה?!?נאטה|
3.המורדים או פלוריסיינטה?!פלוריסיינטה
4.פדריקו או מקסימו?פדריקו
5.כריס מורנה או יאיר דורי?נו באדי 6.פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?פרנקו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?פגשתי את סולדד והיה נחמד מאוד, היא הייתה ממש מקסימה
2.מה חלום שלך?לטוס לארגנטינה ולפגוש את נטליה מלקון,ועוד דבר אחד שבחיים לא יקרה ואם כן זה יהיה נס,הטיסה לארגנטינה כבר יותר מציאותית
3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? בכללי נטליה מלקון או לואיסנה לופילטו ומפלוריסיינטה מריאנה אספוסיטו או איסאבל מסאדו 4.מהי הדמות האהובה עלייך?הרבה, רוברטה ותומס ופלור ופדה -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה:כלבה
קמילה בורדונבה:יפה בצפר:משעמם הערצה:סבבה פליפה קולומבו:חמוד לואיסנה:פרפקטה
פינת אור:סדרה מדהימה
קטנטנות:הסדרה של החיים
המורדים:סדרה חמודה פלוריסיינטה:סדרה מהממת

dulce nofa

New member
עונהה

1.מללה או דלפינה?!דלפינה 2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! המורדים 4.פדריקו או מקסימו? מקסימו 5.כריס מורנה או יאיר דורי? יאיר דורי 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? שניהם -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? לא 2.מה חלום שלך? להיות תמיד מאושרת=] 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? מיקאלה ואסקאז 4.מהי הדמות האהובה עלייך? פלורנסיה -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- מכשפה קמילה בורנדובה-מתיקות בצפר-לימודים הערצה-חתימות פליפה קולומבו-שלמותת לואיסנה-קטנטנה פינת אור-בית קטנטנות-נוסטלגיה המורדים-בצפר פלוריסיינטה-פלור

sweet shir

New member
נצל"ש..אני חדשה!ואני גם אענה!

1.מללה או דלפינה?! דלפינה 2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! המורדים. 4.פדריקו או מקסימו? פדריקו 5.כריס מורנה או יאיר דורי? כריס מורנה 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? פרנקו.. -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? לא..:( 2.מה חלום שלך? אין לי ממש חלום! 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? אמ..לא יודעת..אני בכלל לא רוצה להיות שחקנית חח..
4.מהי הדמות האהובה עלייך? אמ..פלור..
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- תוכניות קמילה בורנדובה- מריצה בצפר- שיעורים הערצה- מעריצים פליפה קולומבו- מיקי...חח.. לואיסנה- מיה פינת אור- אגוסטין.. קטנטנות- שמש..לא יודעת למה.. חח.. המורדים- שלט עם חץ..(הסמל הצהוב הזה..) פלוריסיינטה- נעליים

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

ד"א חזרתי סוף שבוע
..היה כיף
... 1.מללה או דלפינה?!מללה 2.נאטה או קלרה?!?נטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!קשה..המורדים 4.פדריקו או מקסימו?פדריקו!!!
5.כריס מורנה או יאיר דורי?יאיר דורי 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?שניהם.. -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?כמעט ראיתי את חואן
...והיה מרגש
2.מה חלום שלך?אמממ.. 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?מהסדרה..מללה או טיטנה או קלרה או פלור
4.מהי הדמות האהובה עלייך?פדריקו
-המילה הראשונה שעולה לך בראש-בלה בלה
כריס מורנה-יאיר דורי קמילה בורנדובה-פבלו
בצפר-שיעמום הערצה-חואן חיל נבארו
פליפה קולומבו-פליפה
לואיסנה-לופיליטו פינת אור-סולדד
קטנטנות-
המורדים-
פלוריסיינטה-

ברור ש...

מללה! נטה! המורדים! מקסימו...הדמות של פדריקו מאכזבת... יאיר דורי! פרנקו! לא פגשתי..היתי בהופעה של המורדים!!! הדמות האהובה עליי מללה!!!..

LOVE AGUS

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

1. דלפינה 2. נאטההה
3. מממ שניהםם
4. פדריקו
(לפחות בינתים
) 5. יאיר דורי
6. ממממממממממממממממממ חלק ממנו חלק ממנו
שאלות
1. כןן,ממממממממממממממ בכל אחת מהפגישות היה מושלםםםםםםםםםםםםםם
2. ממממממ יש לי הרבה חלומות.. שיהיה שלום במדינה! שיהיה רק טוב. ועוד הרבה דברים.. 3. ממממממממממממממממממממ במציאות
עם האישיות שלהם
לא דעת
4. הדמות
אין מעודפותת
המילה הראשונה
כריס מורנה- בלונדה
קמילה- חיוך
בצפר- מחברות (אייי
עברה בי זמרמורתת
) הערצה- פסח,צרחות,מעריצותת פליפה קולומבו- התוכנית עירוםך שהוא משתתף
פינת אור-
קטנטנות- חלון הקסמים המורדים- רבלדה וואי