במילה אחת...

במילה אחת...

1.מללה או דלפינה?!
2.נאטה או קלרה?!?
3.המורדים או פלוריסיינטה?!
4.פדריקו או מקסימו?
5.כריס מורנה או יאיר דורי?
6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?
-שאלותתת-
1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? 2.מה חלום שלך? 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? 4.מהי הדמות האהובה עלייך?
-המילה הראשונה שעולה לך בראש-
כריס מורנה- קמילה בורנדובה- בצפר- הערצה- פליפה קולומבו- לואיסנה- פינת אור- קטנטנות- המורדים- פלוריסיינטה-
תגיבוו!!

sole te amo

New member
אני../images/Emo26.gif

.מללה או דלפינה
דלפינה
2.נאטה או קלרה
קלרה 3.המורדים או פלוריסיינטה
פלורי 4.פדריקו או מקסימו
פדה
5.כריס מורנה או יאיר דורי
אפחד
6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)
פאבלו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים
אם כן ספר איך היה
בוונו, במפגש מעריצים של טלנובלה בע"מ נפגשתי עם קוקי, והייתי כל כך קרובה אליו
, כמעט התעלפתי, המושלם הזהההההההה
2.מה חלום שלך
להיות מאושרת, ובעלת הרבההה חיות 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות
אפחד 4.מהי הדמות האהובה עלייך
פלורנסיה נראה לי
, אבל גם לורנסו הוא קרועעע
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- מנ*א**ת *מצונזר* קמילה בורנדובה- divina!!! בצפר- בלעעע הערצה- לא יודעת
פליפה קולומבו- אראוואי לואיסנה- שקסית חחח פינת אור- סולההה
קטנטנות- פבלו ז"ל
המורדים- מריצה
פלוריסיינטה- חואן

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifעונה../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

1.מללה או דלפינה?! דלפינה
2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! פלוריסיינטה
4.פדריקו או מקסימו? פדריקו ברור
5.כריס מורנה או יאיר דורי? לא יודעת...
6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? פרנקו נראה לי... -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה? לא
2.מה חלום שלך? להיות עשירה
, ושאני והמשפחה שלי נהיה בריאים 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? פלורי
4.מהי הדמות האהובה עלייך? פלור
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- המורדיפ, פלוריסיינטה, קטנטנות קמילה בורנדובה- המורדים בצפר- אורט סינגלובסקי הערצה- פלוריסיינטה פליפה קולומבו- המורדים לואיסנה- המורדים פינת אור- טלי קטנטנות- בלן המורדים- ארווי פלוריסיינטה- פלור, חואן

עונה

1.מללה או דלפינה? דלפינה 2.נאטה או קלרה?? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! פלור 4.פדריקו או מקסימו? פדריקו 5.כריס מורנה או יאיר דורי? גם וגם 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?פרנקו בפלור -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?לא פגשתי פנים מול פנים אלה בהופעה וההופעה הייתה ממש יפה.. 2.מה חלום שלך? לפגוש את השחקנים פנים מול פנים במיוחד את חואן.. 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? פלור 4.מהי הדמות האהובה עלייך? חואן -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- מקצוענית קצת מעצבנת במיוחד בקטע של חואן..!! קמילה בורנדובה- שחקנית מעולה בצפר- שמעמום הערצה- חואן פליפה קולומבו-הורס לואיסנה- שחקנית מוצלחת פינת אור- קטנטנות- המורדים- סידרה מוצלחת פלוריסיינטה- סידרה מעולה

camfels

New member
עונהנהנהנה!

.מללה או דלפינה?! דלפינה! 2.נאטה או קלרה?!?נאטה! 3.המורדים או פלוריסיינטה?!המורדים!! 4.פדריקו או מקסימו?פדה!!!!!!! 5.כריס מורנה או יאיר דורי?יאיר דורי! 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?אפחד בעע עליו! 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?כן!!אין כח לפרט כולם כבר יודעים... 2.מה חלום שלך?להיות שחקנית ולשחק בסידרה יחד עם קמילה בורדונאבה! 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?קמילה! 4.מהי הדמות האהובה עלייך?פלור ורובי -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-כלבה! קמילה בורנדובה-מושלמת! בצפר-איכסע הערצה-קמוש פליפה קולומבו-מאמוש לואיסנה-סתומה עם החבר הכי מושלם שיש פינת אור-המשך של קטנטנות קטנטנות-החיים שלי! המורדים-השחקנים המושלמים בהתבגרות פלוריסיינטה-טמטום חמוד ביותר!

עונה

1.מללה או דלפינה?! דלפינה 2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?! המורדים 4.פדריקו או מקסימו? פדריקו!! 5.כריס מורנה או יאיר דורי? לאידעת שניהם 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)? פרנקו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים? לא אבל רק ראיתי אותם מרחוק בהופעות ובערוץ הילדים 2.מה החלום שלך? יש לי הרבה אין לי כוח לפרט 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות? אמ.. נטליה מלקון 4.מהי הדמות האהובה עלייך? בפלוריסיינטה?! רוברטה תומס מרטין ופאס חח.. -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה- מפיקה קמילה בורנדובה- מריצה בצפר- אוףףף הערצה- נטליה מלקון פליפה קולומבו- המורדים לואיסנה- ישראל פינת אור- סדרה מושלמת קטנטנות- נוסטלגיה המורדים- סדרה מושלמת גם פלוריסיינטה- מריאנה אספוסיטו

KaMi LoVe JuAn

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo118.gifגמאני..

1.מללה או דלפינה?!דלפינה 2.נאטה או קלרה?!?נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!המורדים 4.פדריקו או מקסימו?פדה! 5.כריס מורנה או יאיר דורי?יאיר 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?פרנקו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?לא פגשתי 2.מה חלום שלך?להיות סלב ולהגיד לכולם "חתימות אחר כך" 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?איסה 4.מהי הדמות האהובה עלייך?דלפי -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-שרמוטה קמילה בורנדובה-שם כוסי כמו שלי בצפר-טיולים הערצה-אהבה פליפה קולומבו-שווה בטרוף לואיסנה-עוד כונפה לרשימה פינת אור-לא ראיתי קטנטנות-נוסטלגיה המורדים-היסטריה פלוריסיינטה-פרחים נחמעד ביותר!

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

1.מללה או דלפינה?!
דלפינה 2.נאטה או קלרה?!?
נאטההההה
המורדים
4.פדריקו או מקסימו?
פדהה
אף אחד
6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?
אאאממממ... לא יודעת
-שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?
כן, בביקור הראשון של המורדים
היה הכי מדהים בעולםם
והיה יכול להיות יותר מדהים אם גם את קמילה הייתי פוגשת
2.מה חלום שלך?
לפגוש את קמילה
3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?
כל אחת שקרובה לקמילה
4.מהי הדמות האהובה עלייך?
מפלוריסיינטה? פלומה
ופדה
ונטה
ופלור
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-
מפיקה קמילה בורנדובה-
שלמות, החיים שלי, הנשמה שלי, האהובה שלי
בצפר-
לימודים הערצה-
המורדים פליפה קולומבו-
אהוב ליבי
לואיסנה-
אממ... לואיסנה
פינת אור-
כל הילדים שמה, סולדד... קטנטנות-
חלומות
אהבה
חיים
המורדים-
אהאהההה שליטהההה
פלוריסיינטה-
פלור

שליייי

1.מללה או דלפינה?דלפינה 2.נאטה או קלרה?נטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?פלוריסיינטה 4.פדריקו או מקסימו?פדריקו 5.כריס מורנה או יאיר דורי?יאיר דורי(כי כריס העיפה את חואן!! =() 6.פאבלו בהמורדים או פרנקו בפלוריסיינטה? פאבלו במורדים שאלות: 1.האם פגשת את החד השחקנים? לא לצערי הרבבבבבבב 2.מה החלום שלך? להיצטלם ולהיפגש עם פלור, להיות מפורסמת כמו פלור. 3.אם הייתה לי אפשרות לבחור אז הייתי בוחרת או פלור או דלפינה. 4.מהי הדמות האהובה עלייך? פלור פדריקו ודלפינה. 5.המילה הראשונה שעולה לי היא פלוריסיינטה חחחחחחח היה כיף =)

אופס חחחח הייתה לי טעות בסוף

התיקון: כריס מורנה: אני לא אוהבת אותה בגלל חואן המיסכן אבל לדעתי היא ממש יצירתית. קמילה בורדונבה- שחנית מעולה ויפה. בצפר- עיצבון אחד גדול אני לא רוצה לחזורררררררררר הערצה- פלורנסיה ברטוטי, חואן חיל נבארו, איסבל מסאדו פליפה קולמבו- אני לא ממש מעריצה אותו אבל הוא שחקן ממש טוב.. לואיסנה:שחקנית מעולה ויפיפיה!!!! פינת אור: טלנובלה ממש נחמדה אהבתי.. קטנטנות- משם התחילה כל הערצה שלי לטלנובלות וגם ממש אהבתי את זה.. חבל שניגמר.. המורדים:טלנובלה מצליחה וממש יפה פלוריסיינטה- הטלנובלה הכי יפה עם השחקנים הכי מעולים שיש עלי האדמות1!!!!!!!!!!!!!

adarroloz

New member
../images/Emo109.gifעונה

1. מללה או דלפינה?דלפינה 2.נאטה או קלרה?נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?פלוריסיינטה 4.פדריקו או מקסימו?פדריקו 5.כריס מורנה או יאיר דורי?אף אחד 6.פאבלו או פרנקו?אף אחד שאלות 1.האם פגשת את אחד השחקנים? לא 2.מה החלום שלך?ליוהית שחקנית 3.אם הייתי יכולה לבחור איזה שחקן ליהיות מה היית בוחרת?אף אחד 4.מה היא הדמות האהובה עלייך?פלור מילה ראשונה כריס מורנה-*צונזר* קמילה בורדונבה -המורדים בצפר-בעעעעעע הערצה-פלור פליפה קולמבו-זקן לואיסה-קמילה פינת אור-נוסטלגיה המורדים-כלום פלוריסיינטה-שליטה

ענבל317

New member
עונה...

1.מללה או דלפינה?!
דלפינה! 2.נאטה או קלרה?!?
נאטההה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!
שתיהם!! לא יכולה לבחוררר!! 4.פדריקו או מקסימו?
פדההההההה ברור!!
יאיר דורי? כי כריס הרגה את פדההה:( 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?
פרנקו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?
לצערי הרב לא:'( 2.מה חלום שלך?
לפגוש את קמי וחואני המושלמיםםםם!! 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?
כל אחת שקרובה במיוחד לקמי וחואנוש!! 4.מהי הדמות האהובה עלייך?
פדהההההההההההההההההה!! -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-
מניאקית (כי הרגה את חואן!) קמילה בורנדובה-
מושא ההערצה הראשון והענקי שלי!! מתה עלייההההההההה!!! בצפר-
בעעעעעעעעעעעעע הערצה-
חואנוש וקמי המדהימיםםםם!! פליפה קולומבו-
פעם אהבתי אותו.. עכשיו פחות.. לואיסנה-
חברת ארווי ויפה. פינת אור-
אחלה סדרה!! מריאנה שיחקה שםםםם!! פעם ראשונה שראיתי אותה!! קטנטנות-
המקור הראשי של כל סדרות כריס מורנה לדורותיהן.. הסדרה הכי יפה בעולם!! ושם גם התאהבתי בקמיייייייייייי!! המורדים-
וואייי!! ה-סדרה!! שם באמת התחלתי את הקטע של הערצות מטורפות!! קמי בתור מריצה הכי מטורפת שיש!! פלוריסיינטה-
גילתה לי את חואנוששששששש!! למרות שהכרתי אותו גם באני צועני... בפלוריסיינטה התאהבתי בו!! וגם אחת הסדרות הכי יפות שיש!!

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאני..../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif

1.מללה או דלפינה?!
דלפי
2.נאטה או קלרה?!
נאטה
המורדים
4.פדריקו או מקסימו?!
פדה
5.כריס מורנה או יאיר דורי?!
יאיר דורי
6. פבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?!
פבלו
-שאלותתת-
1.האם פגשת את אחד השחקנים? אם כן ספר איך היה?
לא אישית.. אבל ראיתי ת'הופעה.. ואם זה נחשב, ראיתי את קוקו שנסע באוטו של מישהו.. היינו בטיול כל השכבה.. אז באוטובוס אני מסתכלת מהחלון ואני רואה מישהו שממש דומה לקוקו ואז פתאום אני קולטת שזה הוא. אז אמרתי לחברה שלי ואז הוא בדיוק נסע קצת קדימה אז לא ראו אותו.. ואז היא צועקת לכל האוטובוס "שני ראתה את קוקו!!" אז ילדה אחת מהכיתה שלי אמרה לי 'שקרנית' ואז אחרי כמה דקות אחרי שנשבעתי להן שראיתי אותו, האוטובוס עוצר ברמזור ואז כולם ראו אותו, ודפקו על החלונות של האוטובוס וצרחו "קוקו!!!" ואז כשחזרנו לבצפר כל הבנות צעקו: "את מי, את מי ראינו?! את קוקו!! ובזכות מי ראינו? שני!!"
2.מה החלום שלך?
להיות מאושרת
3.אם הייתה לך אפשרות לבחור: איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?
לא יודעת..
פלור ודלפי
-המילה הראשונה שעולה לך בראש-
כריס מורנה-
בנאדם חביב..
קמילה בורנדובה-
איכס
בצפר-
רואים ת'חברים..
הערצה-
לואיסנה המושלמת שלי
פליפה קולומבו-
קוף.. שימות..
לואיסנה לופילטו-
מושלמתת!!
פינת אור-
לא ראיתי..
קטנטנות-
לא משהו..קדימה|
המורדים-
נוסטלגיה.. סדרה מושלמת
פלוריסיינטה-
פרחונית

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo9.gif

1.מללה או דלפינה?!
דלפינה 2.נאטה או קלרה?!?
נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!
קשה
..נראה לי שהמורדים.. 4.פדריקו או מקסימו?
פדה 5.כריס מורנה או יאיר דורי?
כריס.. 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?
פבלו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?
לא פגשתי
2.מה חלום שלך?
אמממ..לפגוש את כל המפורסמים מהסדרות וכו'
3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?
דלפינה
..או אממממ פדה
פלור
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-
מפיקה ע-נ-ק-י-ת! קמילה בורנדובה-
השחקנית הכי טובה ומושלמת
בצפר-
שונאאאאאאאאאאאאאאאא את המילה והדבר הזה
הערצה-
מסתומרת
פליפה קולומבו-
שחקן טוב! לואיסנה-שחקנית יפה
פינת אור-
הסדרה שהייתי חוזר מהר מהבצפר בשביל לראות אותה
..אאאאאא זאת אחת הסדרות היפות
יותר מקטנטנות
קטנטנות-
סדרה חמודה
המורדים-
וואאאאא..ההיסטריה
זאת ה-סדרה
פלוריסיינטה-
דבר שלא ייגמר
..בחיים אני לא ישכח את פלוריסיינטה..סדרה שווה,מעניינת ויותר מזה

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifניני../images/Emo13.gif

1.מללה או דלפינה?!דלפי 2.נאטה או קלרה?!?נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!המורדים 4.פדריקו או מקסימו?פדה 5.כריס מורנה או יאיר דורי?אף אחד
6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?פאבלו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?נופ
2.מה חלום שלך?אין לי חלום מיוחד.. 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?קמי
4.מהי הדמות האהובה עלייך?מטיאס/מיה. -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-נצלנית קמילה בורנדובה-מלכה בצפר-אמאלהה הערצה-פאן פליפה קולומבו-POYO לואיסנה-כוסית פינת אור-בלעכ קטנטנות-אני רוצה שוב!! המורדים-השיא פלוריסיינטה-מצחיק

shaninosh3

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

1.מללה או דלפינה
דלפינה 2.נאטה או קלרה
נאטה
3.המורדים או פלוריסיינטה
המורדים
4.פדריקו או מקסימו
פדההההההההההה ברור!
5.כריס מורנה או יאיר דורי
יאיר דורי 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)
אממ שתיהם!
-שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה
לא
2.מה חלום שלך
אממ שתהיה לי מצלמת וידאו וגם לפגוש את חואן ואת אראווי
3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות
אממ נאטה או מיה
4.מהי הדמות האהובה עלייך
פדה
-המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה
"מוי קלנטוסה"-חחחח קמילה בורנדובה
אראווי
בצפר
בית כלא! הערצה
המורדים!
פליפה קולומבו
**LOVE**
לואיסנה
מהממת!
פינת אור
אלברו
קטנטנות
7 עונות מדהימות!
המורדים
ההערצה הכי גדולה שהיתה לי!
פלוריסיינטה
פדה ופלור

s a p i r 6 8

New member
עונהה

1.מללה או דלפינה?! דלפינה 2.נאטה או קלרה?!? נאטה 3.המורדים או פלוריסיינטה?!גם וגם 4.פדריקו או מקסימו?פדההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 5.כריס מורנה או יאיר דורי? יאיר 6. פאבלו (בהמורדים) או פרנקו (פלוריסיינטה)?פבלו -שאלותתת- 1.האם פגשת את אחד השחקנים?אם כן ספר איך היה?לא 2.מה חלום שלך?לפגוש את חואןןןןןןןןןן 3.אם היה לך אפשרות לבחור איזה שחקן\ית היית רוצה להיות?פלור?! 4.מהי הדמות האהובה עלייך?פ=ד=ה!! -המילה הראשונה שעולה לך בראש- כריס מורנה-יאקקק קמילה בורנדובה-מריצה...חמודה בצפר-לימודים הערצה-חואןןןן פליפה קולומבו-מעצבן
לואיסנה-נחמדה פינת אור-אחלה סדרה קטנטנות-סבבה המורדים-סדרה פצצה פלוריסיינטה-סדרה פצצה

למעלה