במילה אחת: ה-צ-י-ל-ו!!!
J johnny depp the king New member 30/7/04 #17 ../images/Emo5.gifסיוט ברחוב אלם חוזר...../images/Emo70.gif
מ מיצי007 New member 24/7/04 #6 אוי פאק אמאלה אמאלה אמאלה אני הולכת להתאשפז בבית חולים עכשיו,מזה הפחד הזה? כאילו,חשבתי הולכת להיות פה תמונה מחרמנת אש של ג'וני ובמקום זה את מביאה לי את הגוש דילדו הזה? אהההה אמא.... TELL THE SCARY MAN TO GO AWAY
אוי פאק אמאלה אמאלה אמאלה אני הולכת להתאשפז בבית חולים עכשיו,מזה הפחד הזה? כאילו,חשבתי הולכת להיות פה תמונה מחרמנת אש של ג'וני ובמקום זה את מביאה לי את הגוש דילדו הזה? אהההה אמא.... TELL THE SCARY MAN TO GO AWAY
נ ניקול (גין גריי) New member 24/7/04 #7 זה ממש מזכיר לי את הליצן של איט! רציני מי הכולירע שעיצב את הבובה!? אני הולכת לרצוח אותו!
S smelly cat junior New member 24/7/04 #8 OMG אמא,לה מזה?! ../images/Emo54.gif מי עשה כזה דבר לעזאזל ומי נתן לו את האישור?! ולמה?! למה להרוס?! creepy.....
OMG אמא,לה מזה?! ../images/Emo54.gif מי עשה כזה דבר לעזאזל ומי נתן לו את האישור?! ולמה?! למה להרוס?! creepy.....
ס סוכריה מתוקה15 New member 26/7/04 #16 אימאאאאאאא שניה אני רצה לבכות לאימא- חחחח נבהלתי מה זה הדבר הזה???? עזבו לא רוצה לדעתם ניקול עשית לי את החיים עם התמונה הזאת תודה לך
אימאאאאאאא שניה אני רצה לבכות לאימא- חחחח נבהלתי מה זה הדבר הזה???? עזבו לא רוצה לדעתם ניקול עשית לי את החיים עם התמונה הזאת תודה לך