נו? הביא לך כבר משהו?
ל לא מתדיין בקלות New member 16/3/13 #22 במילה אחת ממושבכם היום, תוך הסתכלות לתקופה המשמעותית הקרובה - במילה אחת מי אתם עתידים להיות? (מצטער, אני נאלץ להתמודד עם שאלונים דומים 24-7. הגיע הזמן שגם אתם)
במילה אחת ממושבכם היום, תוך הסתכלות לתקופה המשמעותית הקרובה - במילה אחת מי אתם עתידים להיות? (מצטער, אני נאלץ להתמודד עם שאלונים דומים 24-7. הגיע הזמן שגם אתם)
ס סpap New member 16/3/13 #24 כן, אבל אתה יודע למה אתה צריך להתמודד עם שאלונים כאלה (24/7וואטאבר) זה הרבה יותר מאתגר לענות על שאלון כשאתה יודע למה...
כן, אבל אתה יודע למה אתה צריך להתמודד עם שאלונים כאלה (24/7וואטאבר) זה הרבה יותר מאתגר לענות על שאלון כשאתה יודע למה...
ס סpap New member 16/3/13 #27 הממ... נפל לי האסימון (אני חושב) אתה מדבר על ילדייך ששואלים אותך? כאילו אתה מביא לנו שאלות של ילדים?
ל לא מתדיין בקלות New member 16/3/13 #30 אני איך לומר מקורב לחוקרת תורת הנפש והיא איך לומר.. רואה בי נפש קיצונית לנסות עליה את כל מתודות הסקירה החדשות שלה ואני זורם בשביל הבונוסים המדד האחרון קצת סיקרן אותי רציתי לראות את מגוון התשובות האפשריות ביחס לתשובתי שלי. בסה"כ מצאתי את הנושא מעניין.
אני איך לומר מקורב לחוקרת תורת הנפש והיא איך לומר.. רואה בי נפש קיצונית לנסות עליה את כל מתודות הסקירה החדשות שלה ואני זורם בשביל הבונוסים המדד האחרון קצת סיקרן אותי רציתי לראות את מגוון התשובות האפשריות ביחס לתשובתי שלי. בסה"כ מצאתי את הנושא מעניין.