וואלה. איזה אח אתה :))
ל לא מתדיין בקלות New member 17/3/13 #61 אתה מפריע לי למהלך מחקר תקין וחבל, כי היו לי כוונות לגלות מי כאן הכי פוטנציאלית לעשות את החבר'ה וכמובן בצירוף דו"ח מפורט לחלוק את המידע הזה. אם אתה מתכוון להמשיך להתאונן כמו כוסית אז תצא בחוץ.
אתה מפריע לי למהלך מחקר תקין וחבל, כי היו לי כוונות לגלות מי כאן הכי פוטנציאלית לעשות את החבר'ה וכמובן בצירוף דו"ח מפורט לחלוק את המידע הזה. אם אתה מתכוון להמשיך להתאונן כמו כוסית אז תצא בחוץ.
ל לא מתדיין בקלות New member 17/3/13 #67 בכיף לקחת אותי בחזרה הביתה עכשיו יעלה לך 830$ בדיוק סתם שתדע.
J Jake Speed New member 17/3/13 #65 ומישהו פעם אמר לי בעניין הזה: "אתה לא מספיק גדול כדי להיות כזה צנוע"
ל לא מתדיין בקלות New member 17/3/13 #68 זה נכון למרות שאני הייתי מנסח זאת קצת אחרת: "כאפה. זה משהצניעות המופרזת מעוררת"
J Jake Speed New member 17/3/13 #69 אורגינאל, מישהו אמר לי את זה בפנים ואז למדתי להיות שחצן, לפחות עד שאהיה גדול מספיק כדי להיות צנוע
P puma141 New member 17/3/13 #66 נשבעת שבלי לפגוע, רגע של כנות- אני מאוד מסכימה איתך. אני חושבת שעודף ענווה, מה שקשה לי להסביר אותו ממש- גובל בהתנשאות וביומרה באיזושהי צורה. ואולי אני טועה, זו התחושה הלא מוחלטת שלי.....
נשבעת שבלי לפגוע, רגע של כנות- אני מאוד מסכימה איתך. אני חושבת שעודף ענווה, מה שקשה לי להסביר אותו ממש- גובל בהתנשאות וביומרה באיזושהי צורה. ואולי אני טועה, זו התחושה הלא מוחלטת שלי.....