במילה אחת מסכמת: אכזבה.

במילה אחת מסכמת: אכזבה.

השידור היום היה ארוך ומתיש, מלא בדברים לא מעניינים כמו חוות דעתם של נהגי המוניות (ווטאף?) ודעתם של רוקדים עם כוכבים (ווטאף2?). גם קטע האימפרוביזציות (אני מקווה שכתבתי נכון, אבל תסלחו לי
) לא היה מעניין במיוחד ובכלליות הם חפרו וחפרו והתישו אותי למוות. ואני זועמת שבגללם הפסדתי את להוציא את הכלב בערוץ 3 ואת הישרדות בערוץ 10. אני מקווה שבהפקה יתעוררו ויבינו שכל המריחה הזאת היא לא לעניין. יש מקומות שאני מקבלת, בכל זאת תוכנית ריאליטי מבוקשת מבית היוצר טדי בקשת. פריים טיים וזה. אבל זה חרג מגבול הטעם הטוב, וממזמן. רק אל תגידו שאני לבד במערכה
(הופתעתי שאני מסכימה עם כל מה שדויד אמר היום. עוד דקה אני אראה פלסטית ואהיה בעלת נימוסים כושלים וילדות עשוקה
)

insane sanity

New member
אהבתי את האלתור.

היה בזה משהו אחר, ראו דברים שבביצועים לא ראו. אהה וגם אפשר היה לראות את הרפרטואר התנועתי שלהם ככה :) מה שכן, הקטע עם נהגי המוניות ורוקדים עם כוכבים באמת היה הזוי חח

תאמת שאני לא הכי אהבתי

הכל היה נראה כמו בלאגן אחד גדול על הבמה ויכלו בכיף להוריד את הקטע הזה מזמן השידור... אבל כל אחד ומה שהוא חושב, כן?

insane sanity

New member
ברור :)

ממליצה לך בכל זאת בפעם הבאה להסתכל על זה מזווית אחרת. תחשבי שבדואטים ובסולואים הכול מתוכנן, הם עבדו על זה שעות וזה בא מתוך כוריאוגרפיה שנתנו להם. כאן באלתור, הם ממציאים מהראש וזה מאוד קשה ודורש המון דברים. בגלל זה, זה יכול לתרום למטרה של התוכנית ;) אבל כל אחד וטעמו.. אני אוהבת את הבלאגן חח

moshavnikit

New member
הם פחדו מ"השרדות"

וכשמפחדים לפעמים מנסים יותר מדי למשוך צופים.. ואז מגזימים מה שאני יכולה להגיד שכן עבד זה שהם סיימו את החדשות 5 דקות יותר מוקדם וככה אנשים שהתחילו לראות "נולד לרקוד" והתלבטו אם לראות "הישרדות" נשארו כבר על ערוץ 2. האמת שהתפלאתי לראות ש"הישרדות" לא השפיעה על הרייטינג של "נולד"

למעלה