במילה אחת א-כ-ז-ב-ה

exit_from_here

New member
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה

אני ממש מאוכזב מהמשחק של ביתר. אין הגנה אין קישור אין התקפה. נתחיל בהגנה: החלוצים של הפועל עשו מה שבא להם במחצית וגרמו למלול לעבוד קשה,מה גם שפארפורה עולה ללא כיסוי דבר שעלה לנו בשער נגד אשדוד,אמסלם וטלקר לא משותפים במשחק ורק עושים קליומטרז´ בצדדים. בסוגיית השוער יש לנו בעיה גדולה,נכון שמלול נתן לנו מחצית ראשונה מצויינת אבל מה עם הכדור שעבר אותו ופגע לו בגב? ומה שהכי זיעזע אותי היה שרענן דרעי היה זה שסידר את ההגנה בקרנות וזה שצעק על השחקנים,מה ששוער צריך לעשות. כמו כן רואים שההגנה לא סומכת על מלול ולחוצה מאוד בגלל זה. קישור: אין מסירות לפאצ´ה,אין דיוק לא עוזרים בהתקפה ובהגנה מצופפים את האמצע,ועושים בעיות,שמדיי פעם מנסים קונבאלוב ושאנדור ליזום משהו הם מגלים את עצמם לבד בין מגניי הפועל,טלסניקוב לא מדייק וכמה שהוא מנסה רואים שהוא חלוד. התקפה:ויקטור ויקטור ויקטור.... לא מדייק לא מוסר לא בועט מאבד כדורים וכל מילה אחרת מיותרת

צהוב.

New member
ביזיון.

איך שבית"ר ניראית זה פשוט בזיון.בית"ר ניראית כמו ליגה למקומות עבודה. בכלל אין התקפה לקבוצה. עוד מעט נתחיל לשמוע את מזרחי אומר שהשחקנים נאיביים. אין הרבה מילים. אני מתחיל לחשוב שאולי בכל זאת כדאי להביא את איציק זוהר,כך לפחות יזיזו שחקנים מההרכב. מיכאילנקו צריך ללכת הביתה,קשטן לא זרק אותו סתם. גם תומר אזולאי חייב לעוף .בשלב מסוים נראינו ממש מסכנים. בית"ר תרד ככה ליגה.עכשיו יש שבועיים פגרה. תראו מה מחכה לנו : מכבי חיפה בטדי ואחריה קרית גת בחוץ. מכבי פ"ת - בבית. ראשל"צ - בחוץ. מכבי ת"א - בטדי. הפועל חיפה - בחוץ. הפועל ב"ש - בית. הפועל פ"ת - בחוץ. בית"ר צריכה שם 20 נקודות לפחות,וזה אומר לנצח.

בודי

New member
סיכום שלי:

טוב, מה שבית"ר הציגה לא היה חדש לנו יותר מידי....אני לא יגיד שאני מאוכזבת מבית"ר, אולי יותר מהפועל....הייתי בטוחה שהם יביאו לנו רביעיה. חשבתי שיכולות להיות רק שתי אפשרויות: או שהפועל יפציצו אותנו, או שנעשה הפתעה......את הסוף אתם יודעים. תראו, הפועל ת"א, היא לא הפועל פ"ת, והיא משחקת באירופה. אני מודאגת יותר מזה שבית"ר הפסידה לאשדוד ולא מזה שהיא הפסידה להפועל..... נקודת חושך בבית"ר: ....בערך כל המשחק, אבל נקודה עיקרית, עודף אהבת הכדור של כל שחקן משחקני בית"ר. כל שחקן שמשחק יותר מיומיים בבית"ר, מכדרר. עופר טלקר, למרות שהוא שיחק כמו שבית"ר שיחקה (התאים את עצמו לסביבה), בכל רגע שהוא קיבל כדור, הוא מסר. נקודת אור בבית"ר: 20 דקות אחרונות של המשחק, למרות שהיה חסר הראש/רגל שיכניס את השער. מה יהיה הסוף, הא? יאללה בית"ר

למעלה