במילה אחת אכזבה ....

אוי ואבוי לי! אין לי 505 אלא רק Vx

כנראה שאזדקק לדוקטור חבר הפורום (לא לרפואה אלא לפסיכולוגיה) כדי להתגבר על תסביך הנחיתות ההולך ומתפתח בנשמתי.

shlomogarbi

New member
עם כל הכבוד ל505 ../images/Emo46.gif

יש לי 3C ואני מ א ו ד מ א ו ד גאה בו!!! מסך קטלני בכל תאורה שלא תהיה, צבעים חיים!, תוכנות מכאן ועד ל7936K בטריה טובה, וביחד עם המקלדת יש לי מחשב נייד קטלני.... מכל להרחבות של ה505 הדבר הטוב היחיד זה תוספת הזיכרון.

לשלמה הגאה ב - 3C

בבחינת בגרות בהסטוריה שבדקתי לפני כשלוש שנים נתקלתי בהברקה הבאה של תלמיד שכתב על ז´בוטינסקי: ז´בוטינסקי היה בעד זיקפה לאומית (אולי התכוון לזקיפות קומה לאומית.... לאלוהים פתרונים...) אין לי מושג למה נזכרתי בכך בעקבות גאוותך על ה - 3C.

שוקי , רוצה תגובה?? ../images/Emo35.gif

טוב אז עכשיו באמת עצבנת אותי (סתםםםם אתה לא מסוגל) - הפאלם שלי עושה כל מה שאני צריך וזאת כל התורה ! אין דבר נוסף שאצטרך והוא לא יעשה ! נקודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!

arikf

New member
כן לי אין 505 אבל.........

יש ברשותי 3C החל ממחר גם "מפלצת" בשם קסיופיאה.....

מה זאת אומרת "בעיקר המסך" ?!?!?!?!?

איזה עוד חיסרון יש למכשיר הנפלא הזה ?!
עומר המאירי

קראת את הביקורת ב-PcMediaPlus?

הוא לא ממש אכזבה, אבל גם לא מי יודע מה חידוש אם לא היה לו מסך צבעוני אף אחד לא היה חושב להתקרב אליו אך גם עם המסך הצבעוני, יש להפעיל את התאורה כשעובדים איתו (פאלם לא הייתה מוציאה את ה-HACK אחרת), כך שהמסך אכזבה לגבי אפשרויות חדשות אחרות, הרחבה לכרטיס זיכרון ואפשרות רטט לא עושים לי את זה תסתכל על ה-m500 פאלם ירתה לעצמה ברגל כשהוציאה את המכשיר הזה שעולה כפליים מה-Vx ובעוד 50 דולר אפשר לקנות 505

yarone

New member
אם כך אני איתך ../images/Emo9.gif

אני מרוצה מהתאורה. בקיצור, שומעים אותי כלנית, (אביבית אם אני לא טועה), יופי של מכשיר ! נ.ב. הבנתי שיש כאן אנשים שמריצים דברים קודם כל על אמולטור על ה PC ורק אח"כ מעבירים ל PALM, על איזה אמולטור בדיוק מדברים ...

avivgr

New member
אמולטור

פאלם ייצרו אמולטור של המכשירים שלהם שרץ על הפיסי ומתנהג כפאלם לכל דבר. במקור הוא מיועד למפתחים. את האמולטור עצמו (המערכת) אתה יכול להוריד באתר המצורף. את הרומים (המכשירים השונים) יהיה קצת יותר קשה להשיג. כדאי להתקין תוכנות חדשות על האמולטור, לנסות קצת ורק אז להתקין על הפאלם. זה פשוט, מהיר וקל. אביב

פאלם לא יצרו את האמולטור, הוא לא

שלהם והם גם לא נותנים עליו תמיכה ! התוכנה היא של מפתח פרטי, שאת שמו אני לא זוכר...
עומר המאירי

avivgr

New member
לא מדוייק

בירור קצר באתר של פאלם ובקבצים המצורפים לאמולטור מעלה כי האמולטור מבוסס על תוכנה שנוצרה ע"י מפתחים אך היא שכללה אותה והיא כרגע שלה ואגב, גם תומכת בה. It was based on "Copilot", written by several different developers, principally Greg Hewgill. Palm enhanced it with new features, debugging support, and support for more recent ROMs. The source code is still available. ומתוך הרידמי: ====================================================================== Read Me for the Palm OS Emulator Copyright (c) 1999-2001 Palm, Inc. or its subsidiaries. All rights reserved. Please send bug reports, comments, suggestions, etc. to [email protected] ====================================================================== אביב

hunt

New member
ירון ויתר חברנט בפורום ,

חבל שלא קראת את מה שכתבתי רק ביום רביעי האחרון, ביום שקיבלתי את המכשיר, אולי היית חוסך , אבל לא הכל מושלם בחיים. לאחר מספר ימי ניסיון אני חוזר ומדגיש , את הצבעים של ה-III באור ביתי, כלומר מנורה לא תקבל ב-505, אך מאידך, בחוץ רואים נהדר , המהירות טובה מאד והאפשרויות בכרטיס הרחבה הן רבות מאד. ומאחר וכולנו "חושבים" לפני שקונים, ובודקים את הצרכים האמיתיים שבגינן אנו משקיעים ממיטב כספנו זה הזמן להחליט האם אנו רוצים אלבום תמונות או ספריית סרטים ניידת או יומן מצויין, כן מצויין בהחלט !!!!! כוותיק מאד בנושא מחשבים, מחשבים אישיים וכל מיני יומנים אלקטרוניים אני חייב לציין לטובה מאד את ה-505 על-אף שה-IIIC עומד ו"בוכה" במגרה.....

שעת כושר. לכל המשמיצים היכון:

תמיד לפני שאני קונה מחשב, אני מחכה ומחכה כי הנה אוטוטו ירדו המכירים ודגמים חדשים, מבטיחים ומהירים ייכנסו לשוק. אני משתדל להחליף פאלם פעם בשנה, שנה וחצי. כשדגם ה-IIIC יצא, לא חשבתי בכלל לבזבז אפילו לא שקלים ספורים על משקולת הנייר השחורה והמגושמת. כשה-505 יצא, ידעתי שזו אהבתי הבאה. המכשיר לא מושלם, אבל הוא הכי קרוב לכך שיש היום. אני לא מתכוון לחכות חודשים לסוני תומך עברית, או להאנדרה שאף אחד לא יודע לחזות באיזה שנה יצא הדגם הצבעוני שלה. תהנו מהדגם הכי חזק, טוב, צבעוני, קטן, אופנתי וכו´ שמציע השוק היום, ובעוד X חודשים, כיצאו דגמים מתחרים, אז נחצה את הגשר. בינתיים אין מה לעשות תחרות בין דגם קיים, דגם שאין בארץ ושאין לא תמיכה בעברית, ודגם שחוץ מאת שם היצרן שלו - לא יודעים עליו כלום. מי שישווה משקלים וגדלים, אגב, ימצא שפאלם עדיין המובילים ביותר... איל וובר, חבר ומייסד עמותת מעודדי השימוש ב-M505

qwertyx

New member
נכון, דחיית סיפוקים זה קשה

בעיקר למאליינים צעירים שעובדים בהיי-טק. (אפילו ווב מאסטריות) לא כולם יכולים להחליף פאלם כל כמה חודשים. כשרואים כשלון כ"כ חרוץ (ימים יגידו) של הפאלם 505 דחיית הסיפוקים אמורה להיות מוקלת (אצל חלקינו). גם אני אוהב צעצועים חדשים, אבל שונא לזרוק כסף. (והכי שונא לשלם על משהו שאני לא שלם איתו וחש אכזבה בגללו) אני משוכנע ש פאלם העבירו הילוך (למהיר יותר) אחרי שראו את תגובות הצרכנים (ובמקרה זה גם הצרחנים) לפאלם החדש. דור ביניים זה (כפי שהם בעצמם הגדירו אותו) יתחלף במהרה בימינו בדגם הגיוני יותר, ואם לא על ידם אז ע"י חברה מתחרה הנושפת בעורפיהם. אז לך אין בעיה, אתה ישר תחליף לדגם החדש (יחד עם האוטו... אם כבר, אז כבר, שיהיה צבע תואם) אבל אני מעדיף להמתין עוד קצת למקצה השיפורים (או לקנות את אחד מהדגמימ המתחרים, בעדיפות ראשונה clie). בינתיים אני "תקוע" עם ה Vx שלי (שהצבעים אגב לא שונים בהרבה מהצבעים שאתה חווה על ה 505 ואפילו הסוללה שלי מחזיקה הההרבה יותר זמן... נכון, חסרים לי 128 מגה זכרון... עוד מעט.

אני אמנם בהייטק, אבל בהחלט לא מליאן

מה לעשות, לא מרוויחים כל כך הרבה בצבא קבע (האמת שמרוויחים די גרוע), וגם את הסובארו ג´סטי 1000 (שנת 90) שעליה אני נוהג (והיא אפילו לא שלי) אני לא רואה את עצמי מחליף לפני השחרור, אבל הצבע בהחלט תואם לפאלם... דחיתי את סיפוקי מספיק זמן עם הפאלם V שהיה לי, והגיע הזמן להתפנק ולהתקדם. אני משתחרר עוד פחות משנה, ואז נוכל לשבת ביחד על כוס קפה ולהעביר תוכנות עם Blue Tooth שתהיה מתוקנת BuildIn בדגם החדש שסוני תוציא מיד אחרי שתקנה את חטיבת החומרה של פאלם (למי שלא יודע, חטיבות החומרה והתוכנה של פאלם מתפצלות לשתי חברות נפרדות)... העיקר שיש חזון (ופאלם m505) איל וובר. (אבל אני חייל, ואל תבכי ילדה...)

qwertyx

New member
הצטערתי לשמוע על מצבך הפיננסי

ואם היה לך דגם V, אז כל שיפור מבורך, אפילו אם זה 505

Dino2

New member
איך זה שמהצבא אתה מתחבר לפורום?

בצבא אולי יש פאלם, אבל חיבור לאינטרנט???

למעלה