במילה אחת אכזבה ....

yarone

New member
במילה אחת אכזבה ....

לאחרונה רכשתי 505m, כן אני קורא את כל הליכלוכים שלכם, בפורומים אבל עדין, זה המכשיר "המתאים" ביותר כאן בארצנו ! ה"אכזבה" היתה כשנודע לי שאי אפשר לסכרן את מספרי הטלפון במכשיר הפלאפון 6150 (אורנג) לבין הפאלם .... תגידו לי שיש פיתרון ...

זו התוכנה שאני נתתי ?!

היא לא משמשת לזה ! היא משמשת לסנכרון בין אוטלוק (הרגיל ואקספרס) ופאלם דסקטופ !
עומר המאירי

על איזה "ליכלוכים" אתה בדיוק מדבר?

ה 505 הוא סמל הטוהר מבחינתי ורק קטנוניות גרידא (חברה טובה שלי עוד מהצבא...) גורסת אחרת.

qwertyx

New member
אלו לא לכלוכים. זו אמת צרופה.

ה 505 - אכזבה. (בעיקר המסך)

למה ציפית? אם היית מקבל את המכשיר

המושלם לא היו קיימים פורומים לתמיכה. המכשיר המושלם אינו קיים, משום שתמיד המשתמש המתוחכם לא יהיה מרוצה. המסך מספק אותי לגמרי, גם בסביבות הבית וגם בסביבות החוץ שלי. כולי תקווה שהגרסה הבאה של המסך תהייה כזו שלא תאכזב אף אחד ואגב כדאי גם לכתוב לעיתים גם דברי חיוב על ה 505.

qwertyx

New member
לא ביקשתי מושלם, אבל לא ציפיתי

שהמסך של המכשיר החדש יהיה גרוע מזה של ה IIIc מבחינת התאורה ואיכות הצבע.... מה זה? צעד קדימה, שניים אחורה, סקובידו?

qwertyx

New member
הצעד הקליל לאחור, הפיל הכל לתהום

צריך להסתכל כשהולכים אחורה.... המסך הוא החלק החשוב ביותר, איתו את למעשה מתקשרת עם המכשיר, הוא הדבר שאת רואה כל הזמן מול העיניים. הוא הדבר שצריך לפתח בין היצר כשמוציאים מכשיר חדש לשוק... אז הם לא עשו גרפיטי וירטואלי כמו handera, חבל... אז הם לא הגדילו את המסך על חשבון רכיבים אחרים בלי להגדיל את המכשיר, חבל... אז הם לא שיפרו רזולוציה יותר מהמתחרים, אלא ישרו קו בלבד... חבל.. אבל ללכת אחורה בנושא המסך? לא נעים! אנמיה אנמיה אנמיה... עבודה קשה בחושך, ארומה של צבע אבל לא יותר... רואים הרזה פחות ברור מאשר ה IIIc כמעט בכול תנאי התאורה (מלבד ב 12:00 בצהריים מתחת לשמש) אחד היתרונות שהיו אמורים להיות הייתה הסוללה החדשה שיחד עם המסך החסכוני יאפשרו שימוש ממשוך... הבעיה היא שעקב כל השיפורים המעולי חייבים להפעיל את האק האור כל הזמןף דבר ששותה סוללה מהר יותר מה מכשירים הישנים... בקיצור, אני משוכנע שהם לומדים את הטעויות וישתפרו... אבל כשראיתי והשתמשתי בו לראשונה... פשוט אכזבה...(גדולה)

לשוקי שאוהב את אשתו פחות מ - 505

אשתי נכנסה לפורום, קראה את הגיגיך ו.... החרימה לי את ה - Vx. האם יש לך הסבר לצעד המפתיע?! ראה מה עוללת!!! אבקשך לחזור בך למען שלום בית.

shukyn

New member
תראה את זה באור חיובי. זה מראה....

שהיא קנאית לך כלומר היא אוהבת אותך. קדימה לעבודה הלילה.

שוקי, שוקי , מה עשית ?? ../images/Emo35.gif

לא האמנתי שתהרוס לחבר את חיי האהבה... אתה חייב לתקן זאת ע"י 3 פגישות עסקיות לפחות !!!

הייתי חייבת להגיב על דברי בעלי:

אז ככה, אמנם אני יודעת ששוקי מסתודד שעות וימים עם המכשירים הקטנים שלו, אבל לא ידעתי שזה יגיע לכדי השמצות אישיות בפורום הזה. לי כמובן אין מושג במחשבים ואני כותבת את זה באמצעות ידיד מביןת ובאמצעותו אני רוצה להגיד לכם, ששוקי גיבור גדול בדיבורים במקומות שאני לא נמצאת בהם. השטיפה שהוא יקבל ממני בבית לא תישכח במהרה- ואתם, אולי תתשיגו לכם חיים אמיתיים במקום להתקשקש כאן ולגחך כשחיי משפחה נהרסים???

אכזבה זה לא מילה...

חברים יקרים לי כמו שוקי והזחל הכחול רצו וקנו 505, השקיעו כסף, עברו "מחלות ילדות" בקיצור ... טירונות וכל זה בשביל מה ? כדי לשחק simcity ? כל השימושים העיקריים בפאלם אפשר לקבל ב - IIIX . טוב אולי 5% מאוכלוסיית המשתמשים צריך 32M זכרון . אבל.. רב רובו של הציבור שצריך יומן, ספר טלפון, קצת מידע , קצת מסמכי אופיס... לא צריך את זה! יאללה , אפשר לתקוף אותי, לבשתי שכפ"ץ...

רגע, אתם רוצים להגיד לי שיש כאן

מישהו שעוד אין לו את ה 505??? אתם בטח לא רציניים... מצרפת כתובת למוזיאון דגמי הפאלם.

Dino2

New member
אני עם Vx * כי אחד כמוני לא צריך

יותר מיומן פגישות (לעיתים די עמוס בעבודה), ספר טלפונים, ועוד כמה דברים שצריך להוריד כשיהיה זמן כגון תאריכים (כמו ימי הולדת), ועוד דברים שעוד לא גיליתי.

למעלה