במילה אחת.. אכזבהההה

חלמן

New member
במילה אחת.. אכזבהההה

כוס אמק!! עוד ניסיון של ויילד שלא הצליח... אני מנסה כבר יותר משבוע... אז ככה... הלכתי לישון ב- 11:30 (ראית אלון איזה אחלה..) קמתי ב- 4:55 טוב אז התישבתי... אמרתי מה קרה? ואז נזכרתי ויילד... אז שכבתי על המיטה ותררררראק נרדמתי... אפילו לא הצלחתי להתחיל לשים לב לנשימות... כוס אמק! אחרי שאני קם אני לא בתפקוד בכלל!! (מה אני עכשיו אמור לעשות???) אולי בגלל שאני לא יודע לעקוב אחרי הנשימות??) איזה ביאוססססססססס למי שיש רעיון שיעזור לי! כי נראה לי שאני הולך לעזוב.. סלמט אמיגוס פריגוס...

שריר

New member
תקום שתוף פנים תעשה משהו רבע שעה

ואז תחזור ואם קשה לך לעקוב אחרי הנשימות תעקוב אחרי השעון

אלון ב

New member
הפעם שריר צודק

כדי שזה לא יקרה אז בפעם הבאה רצוי שלפחות תישאר ער למשך 10 דקות ותישטוף פנים, הכי טוב כמובן לישתות כוס קפה ולהישאר ער למשך 45 דקות עד שעה לפי ההוראות אבל לא לכולנו יש סבלנות לחכות ... אני ממליץ באמצע השבוע כשמנסים בזמן לימודים להתעורר ל 5-10 דקות ואז לנסות ( לשטוף גם פנים עוזר מאד ) וכשמנסים את השיטה בשבת או בחופש כשיש זמן לישון אז לעשות לפי ההוראות, לשתות משהו כמו קפה או שוקו ולהשאר ערים שעה עד 45 דקות לפני שמנסים. כתבתי היום תוכנה פשוטה ב QBasic שתעזור לך עם שיטת ה WILD, יותר מאוחר אני יעלה אותה לכאן ואני מקווה שהיא תעזור לכל מי שעובד על השיטה הזאת ויש לו מחשב בחדר. אלון

חלמן

New member
תוכנה שעושה טיק טיק?

אם אתה תפרט על התוכנה אני אשמך... וגם אם תעלה אותה עכשיו.. אבל זה כבר יותר מידי.. סתם תעלה אותה הערב בבקשה.. תודה GAMES4ALL.UP.CO.IL

למעלה