במיטה

צנובר

New member
תודה על הברכה, והאמת...

האמת היא שאני כאן מזמן (עוד לפני פיצול פורום גאווה וזוגיות לשני פורומים נפרדים), אלא שכהרגלי (גם בחיים ממש) אני נחבא אל הכלים ופה הייתי בעיקר קורא. למרות גילי המתקדם, אשתדל טיפה להשתנות ולתרום פה ושם.

צנובר

New member
איתי, מאיפה לקחת גיל 26, עברתי אותו ביותר

משני עשורים. אתה באמת חושב שאפשר בגיל 26 להיות אחרי 17 שנים יחד?

ע י ל י י

New member
סליחה מראש

ידידי אני מתנצל אלף אלפי התנצלויות מראש. אתה חייב לגשת ולקבל ייעוץ פסיכולוגי ויפה שעת אחת קודם. ברור גם לך שקיימת כאן בעיה שדורשת כאן טיפול מעמיק. אני לא רואה מערכת זוגית שתמשיך איתך לאורך זמן, כל עוד הבעיה הזו תהיה חלק מחייך. אצל רובנו, אם לא אצל כולנו נהוג לישון יחד, אם כי לא כל הלילה מחובקים, לגיטימי בעיני גם שמיכה נפרדת. נראה לך הגיוני זוגיות בחדרים נפרדים? מיטות נפרדות? השכמה עצבנית,רגשי טינה וכו'? לא אעריך בדברים,זו לא התנהגות נורמאטיבית נקודה. בהצלחה

Molchansky

New member
זו גם

הגישה להומוסקסואליות לא? שזה לא דבר נורמטיבי, שאצל הרוב אם לא כולם נהוג להיות סטרייט מהי נורמה? מי קובע מהי נורמה? זה שאני רוצה שקט בשינה לא אומר שאני לא אוהב את בן\בת הזוג, פשוט אומר שאני אוהב שקט בלילה, אני גם ככה ישן לא מי יודע מה.

ע י ל י י

New member
molchansky

תתפלא, לא הגישה להומסקסואלים, לגמרי לא, גם לא נגעתי באהבתך לבן זוגך חלילה. התייחסתי לדברייך נטו וכפי שהם הוצגו ברשימתך, עולה מתוכם הפרעה נקודה. ובהפרעות לעניות דעתי הקובעת, צריך לטפל, לרבות הפרעה באיכות השינה. נ.ב. העלית סוגייה בפורום ועלייך לצפות לתגובות בגוונים שונים האם גוון של כעס בתגובתך? או שמא טעות בידי?

Molchansky

New member
אני לא אגיב

רק אומר שאתה יכול להביע את דעתך על מצב מסויים אבל בתור אחד ששייך למיעטו שהרבה פעמים מוגדר כ"מחוץ לנורמה" אני לא חושב שאתה יכול להגיד לי שלרצות לישון לבד זה לא נורמטיבי ואני צריך טיפול. אני לא כועס, אין שום סיבה שאכעס על צרות אופקים ופרימיטביות.

ע י ל י י

New member
molchansky

מאחל לך כל טוב הרבה אושר חיוך על הפנים ושינה עריבה בלילות ביחד וגם ולחוד. נ.ב. בכל זאת הגבת

טל קר

New member
אני מכירה עוד אנשים שהיו רוצים לו

היתה את האופציה לישון בחדרים נפרדים (מבחינת גודל דירה), ואנשים שאכן מממשים ונהנים מכך - בלי לסבול מפערים בשעות שינה/קימה, מהתהפכויות בלילה,רעשים, ותחושה של העדר מרחב פרטי.

gevertov1

New member
מולכנסקי-אל תתן לו להוציא לך את הרוח מהמפרשים

מובן שאין שום מופרעות בהעדפה לישון לבד גם אם אתם זוג. לכל בעיה יש פיתרון. ואין נוסח יחידה לחיים בזוגיות - אפשר לישון ביחד, אפשר לישון לחוד, אפשר לעשות כל מה שרוצים, כל עוד אוהבים, מתחשבים, וצומחים ביחד ומעשירים איש את בן זוגו.

נשמה עדינה שלי

קודם כל לא צריך לקחת כל דבר בצורה כל כך אישית כאילו מטרתו של הכותב היא לצלוב אותך בכיכר רבין לעיני ההמונים. (בדאנגן זה כבר משהו אחר...) אתה העלית סוגיה והשתמשת במילים כמו "לקום עם בן זוג לידי גורם לי להיות עוין כלפיו" וביקשת פתרון. בין אם אני מסכים או לא מסכים עם עיליי אני חושב שיש משהו בדברים שלו, כי אם פעולה מסוימת או סיטואציה שקוראת בינך לבין בן הזוג על בסיס קבוע (או משהו שעתידי להיות כזה) יוצרת אצלך אנטי וכעס שעלול לפגוע בקשר בינכם למה לא לפנות לאיש מקצוע?!

טל קר

New member
יש כאלו שקמים במצב רוח רע על הבוקר

בפרט אם הם ישנו רע ומקוטע בגלל זה שלידם (שלא באשמתו), יום אחד מילא, אבל אם השינה שלהם לא רציפה, וישנים רע מאד, וזה מצטבר זה אכן גורם לאנטי. אם פעולה מסוימת או סיטואציה יוצרת אנטי אפשר קודם כל לבדוק אם היא הכרחית או אולי אפשר למצוא אלטרנטיבה.

Molchansky

New member
העוינות

היא לא אישית, היא סה"כ בגלל שינה לא טובה, אני חושב שכל אחד שישן לא טוב מתעורר עצבני בבוקר. אגב זה נכון שביקשתי עיצות, אבל עיצה של "זה לא נורמטיבי לך לפסיכולוג" היא לא במקום לפחות לפי דעתי. יש הבדל בין להגיד "בדר"כ אנשים אוהבים לישון עם בני זוגם, זה יכול ליצור בעיות שינה במיטות נפרדות" לצורה שבה הוא כתב את מה שכתב. אגב, אהבתי את הרעיון של מיטה קינג סייז, בעתיד זה יהיה שווה נסיון, אבל אני אישית אהבתי יותר את הרעיון של מיטות נפרדות, ושמעתי כבר על לא מעט שעושים את זה, ככה שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה. אבל אני לא נורמטיבי, במיוחד שאני לא רואה כוכב נולד כמו הנורמה

מה זאת אומרת לא רואה "כוכב נולד"???

אה שקיוז מי!!!!! בגלל אנשים כמוך מרים טוקאן לא הגיע לגמר!!!! עכשיו נראה אותך ישן בלילה..

ItsikH

Member
התופעה הזו נפוצה ביותר אצל הומואים וסטרייטים כאחד. מה הם עושים בענין אני לא יודע (אם לא ברור - לי אין את הבעיה הזאת, להיפך, קשה לי לישון לבד, זה מעיק).

למעלה