במיוחד ל-VALENTINA-46

אוווווייייייייייייי../images/Emo24.gif

|לב אני מתרגשת..... תודה! איזה מלך!!!! ורק שכולם ידעו שהיום זה היום הולדת של הגדול מכולם ולנטינו רוסי!!! ושוב תודה!

alophind

New member
לא , זה למחשב...

דרך אגב , לפני כאיזה 8 חודשים הבאתי את המשחק לכמה חברי פורום. לא ?!

Pumi

New member
ומה אני? נקניק? תביא היום

או מחר, או מחרתיים, או מתי שבא לך...

Tolki

New member
למי שמחפש את זה בקאזה

motogppcdemo.exe זה אמור להיות הדמו של המשחק, 66 מגה .

shlomigp

New member
GP-500../images/Emo61.gifTHE 1 AND ONLY

הדבר הכי טוב שקרה למשחקי האופנועים .עוד תמונה נחמדה ששלח אחד הרוכבים מחו"ל .אין לי מושג איך הוא עשה את

Pumi

New member
חכה חכה אני אשים ידי עם המשחק

ואז נראה מאיפה משתין הולנטינו...

shlomigp

New member
קצת פרטים .לא ידעתי שזה יעניין מישה

אז למשחק קוראים GP-500 יצא בשנת 10\1999 על ידי חברת MICRO PROSE שאני מוריד להם את הכובע על זה שהוציאו סימולטור כזה מצוין שאין מה לתקן בו. וזה מתחיל בהתנהגות האופנוע .רוכב ,SETUP וכ"ו. באתר של המשחק http://gp500store.m4driving.sm/gp-store.htm אפשר להוריד SKIN למסלולים ,ולאופנועים .האתר עוקב אחרי הפעילות בליגת MOTOGP האמיתי וכל מה שמתחדש שם בעיניין האופנועיים מתעדכן גם שם. עכשיו אני מחכה לעידכון של האופנועים של שנת 2003 .וכמובן שאפשר גם להכניס אופנועי סופרבייק ,אופנועי כביש ,את ליגת 125CC ,250CC בקיצור איזה אופנוע שבא לכם .בקשר למשחקי ONLION זה אפשרי בהחלט ועושים את זה המון, הרבה חברה מכל העולם יושבים ומתמודדים אחד נגד השני .ושלא נדבר על הגילאים שלהם ,בוא נגיד שאני בין הצעירים שם (26) . מה שיפה פה שהם גם אופנוענים במציאות .אז זהו בערך .עוד תמונה חמודה לחובבי הרוכב האגדי DOOHAN .ביי וסעו בזהירות

RMXXX

New member
מאיפה אני משיג את המשחק???

בקאזה אני לא מוצא...

למעלה