במיוחד ל-"MY STEEL":

ולדמן

New member
במיוחד ל-"MY STEEL":

.שאלתי גם אני את אילן וירצברג לגבי אקורדים,והוא ענה לי די מהר :האקורדים הם ל-כשהמלאכים סחוטים והבתולה קדושה כשהמלאכים סחוטים: Dm/G/Dm F/Am/E G F/Am Dm/G/Dm/G/Dm F/Am/E G F אני הבתולה הקדושה: intro: Am Am/G AM/F#/ / the song: Am Am/G Am/F#/ /x3 Am F maj7/E4/Am Am/G Am F#/ /ect... part two: Am/D4-D/Am/D4-D/Am/E4/Am Am/G Am/F#/ /ect...

ולדמן

New member
כמובן ששלוש הנקודות-

הן אחרי ה-ect. פשוט יצא קצת מבולגן...

ולדמן

New member
אממ-

זה רק השם שוירצברג וגלבץ נתנו לשיר המחובר. נהוג לקרוא לו "כשהמלאכים סחוטים והבתולה קדושה" כי זה בעצם,כמו השיר,חיבור של שני שירים של יונה וולך-"כשהמלאכים סחוטים" ו"אני הבתולה הקדושה".

ולדמן

New member
הליריקה המלאה של שני השירים-

היא בדיוק כמו בשיר. שני השירים היו קצרים מדי,ככל הנראה,ולכן חיברו אותם ביחד ונתנו להם לחן משותף.

NY STEEL

New member
תודה רבה :)

שיר מדהים.. האמת שניסיתי להוציא לו את האקורדים לבד ולא היה לי כח ממש.. הם לא פראיירים בכלל, שמעון ואילן, מבחינת הלחנים של האלבום.. אגב זה NY ולא MY אבל שטויות, תקראו לי ירון וזהו.. תודה רבה שוב לילה טוב.. :) ירון

UrijaAeitani

New member
מבחינת הלחנים הם מדהימים..

הם יצרו לחנים שמתאימים בדיוק לשירים המדהימים של יונה וולך..

1Reebok

New member
הלחנים יפהפיים ../images/Emo13.gif

והדבר היחידי שאני מסוגל לחשוב על להוסיף לעיבודים, זה להוסיף כמה כלי נשיפה לשיר "וכל נשיפה היתה אוי".. זה פשוט מתבקש! אני לא מבין למה הם לא עשו את זה! וגם לא לטעות במילים של שיר קדמשנתי 0o אם אני זוכר נכון.

UrijaAeitani

New member
"וכל נשיפה היתה אוי"

זה ללא ספק השיר שהייתי רוצה שינוגן בהלוויה שלי..

1Reebok

New member
קצת שמח מדי, לא?

מה עם "החיילים חזרו משדה הקרב", או איך שלא קוראים לשיר הבונוס הזה?

1Reebok

New member
אז את והחיים ../images/Emo3.gif חח

שירי לוויות.. בלוויה שלי אני רוצה שישימו את הרקוויאם של מוצרט או משהו
אם כבר אני הולך על מוזיקה, אז על גדול.

אתנחתא קלה על "הבתולה הקדושה"

טוב, אז היה לנו את "בציר טוב" בבית מאז שהייתי ילד קטן, ומסתבר שבתור ילד בגיל 4 הגננת בגן שלי הייתה דתיה, ובתמימותי הרבה התחלתי לשיר לה את השיר הזה.... מיותר לציין שההורים שלי זומנו לשיחה עוד באותו היום

למעלה