במיוחד למורפיוס

Papito

New member
במיוחד למורפיוס

חשבת על זה שבגלל שאני אוהב מוזיקה אני לא מרשה שיצחקו עליה ועוד בהומור כזה נמוך ומגעיל כמו שאת השתמשת. אני לא בא להתנשא אני סה"כ רוצה לתת לך עצה יש לך פוטנציאל אז אל תהרוס אותו עם בדיחות כאלה נמוכות תעלה ברמה, מותר לך

Petrucci-jr

New member
לפפיטו...

אני שמח שאתה רציני ואפשר לדבר איתך עכשיו אז עצה כמו שנתת לערן אז אני גם יציע לך משהו... אל תנסה לשנוא בני אדם כי אתה שסתם שונא אותי אני בחיים לא עשיתי לך משהו רע.. אני גם לא בן אדם חרא כמו שעשו ממני בכלי נגינה... המנהל שם אמר שאם אני אזיין לו תשכל הוא יעשה ממני חרא בפורום והצקתי למנהל של כלי נגינה באי סי קיו אז הוא אמר שהוא יוציא לי עכשיו שם גרוע... טוב פפיטו שמח שאתה רציני כרגע...(לפחות לפי ההודעה) נ.ב ----- יום רביעי מגה דאת התפרקו

m O r P h E u S

New member
אין בעיות

אני לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון בקשר להומור! ואם אתה מדבר על דרים טיאטר אז אני לא צחקתי עליהם (חס וחלילה לעולם לא) אבל העברתי לכל הפורום את ההרגשה שלי לגביהם! ומה הקשר לפוטנציאל? מה יש לי פוטנציאל ליהיות פורומיסט טוב? או שבכלל אני יהיה מקובל אני יהיה במקובלים של אקסורסיס או מה? לא הבנתי על מה אתה מדבר?

Papito

New member
לא בא לריב עם אף אחד

פטרוצ´י הצעיר אין לי שום כוונה לעשות ממך חרא אני לא משפע מאף אחד אז אין לך מה לדאוג וכאות לכך ובקשר אלייך מורפיוס פשוט נגעלתי מהצורה שבה שיבחת את הלהקה שאתה מעריץ והפוטנציאל שהתכוונתי זה בגלל שאתה מנסה לחקות את פורטנוי וצריך ביצים של ברזל כדי לחקות אותו

HelloweeN

New member
נכון מאוד !

באמת צריך ביצי ברזל כדי לנסות ולחקות את פורטנוי !

m O r P h E u S

New member
אוקי כמה דברים!

1) לפפיטו! אני שמח שעכשיו אתה מדבר בהיגיון! ותודה על המחמאה (אני מקווה שזאת הייתה מחמאה לגבי הצורה שבא אני מתופף) ואני אשתדל לא לעשות את זה יותר! 2) הלווין! תרשום את המספר אי סי קיו שלך!

למעלה