במיוחד לאפי לוג

ariegur

New member
במיוחד לאפי לוג

לאחר מחשבה מעמיקה, אני עדיין חושד בך שאת פרי דימיונו של סופטי. כדי לשכנע אותי שלא, הצעת לי לצבוט אותך. אני מקבל את הצעתך. אני מציע שניפגש (בדירתי למשל - אבל אפשר גם אצלך) ואני אצבוט אותך בהרבה מקומות (בעדינות רבה) כדי להיות משוכנע בקיומך. כמובן שארשה גם לך ללטף אותי וזאת רק למען האיזון. מחכה לתשובתך. אריה נ.ב. מיכאלה - את תהיי רשאית להצטרף למבחן הקשה.

softy

New member
סליחה?

לצבוט את אפילוג? זה כאילו שצבטת אותי, אני לא חושב שאני יכול להרשות זאת ולו רק בגלל הקינאה העולה וגואה. סופטי
אולי בעצם אני הוא פרי דמיונה של אפילוג.

Gימל

New member
אבל מה עם ה

עדים מטעם ההגנה? שאגיש תצהיר עדות ראשית בנוגע לצביטותיה של אפי לוג? (אגב, צבוטותי, ספר חמוד ומומלץ של כותבת צעירה שתסלח לי על כי שכחתי את שמה)

אפי לוג

New member
ב-3

עותקים . ההגנה מוכנה לצאת למתקפה המשפט יתקיים בדלתיים צבוטות.

softy

New member
יש

לנגב אדים מטעם הטביעה מה שיותר עמוק יותר כחול. סופטי
מעמיק לחתור

אפי לוג

New member
אד

מס´ 1 מתבקש להתקרב לדוחן. אם לא נחתור לא נגיע. אם לא נגיע לא נדע. אם לא נדע...

softy

New member
הוא

לא ידע את שמה... וזה גם לא כל כך היה מעניין כל עוד העמיק לחתור למטרה. סופטי
אֶד הסוס המדבר

אילה.

New member
סופטי

אתה לא חושב אולי שאני פרי דמיונו של אריה? לא בא לך לצבוט אותי גם? או ללטף למען האיזון? או למען השם? א י ל ה ההיית או חלמתי חלום

ariegur

New member
נארגן אורגיה של צביטות - אפי לוג,

אילה, אני ו - בעצם זה מספיק, לא צריך יותר. א(ו)ר(ג)יה

אריה, חשדותיך בהחלט מוצדקים

מדובר בקונספירציה מתוחכמת... הרי כבר בבחירת השמות מובלע הדימיון אפילוג - סיום, חתימה, נעילה, אחרית דבר. וסוף- טי? אם מתעלמים מהרכות הבלתי נגמרת שבו רואים היכן נגמרים הדברים. בסוף.

יערית

New member
אריה ככה לפתות נשים נאיביות...?

הרי זה ידוע שסופטי זה אני, הרי ידוע כבר מזמן שאנחנו נוטלים את המשא הכבד הזה יחד.. אז למה לשדל נשים בכדי לצבוט אותן במקומות לא מקומות? ככה מתחילים היום? סופטי..סליחה יערית

אפי לוג

New member
מילא תמימות

אבל נאיביות?.... פוי. יערית, אולי תסבירי לי את למה כולם מתרגשים מהמילה סופטי?

Sודית

New member
אני

לא מרגישה כלום, אפשר בכל זאת להתרגש??? סודית מתרגשת, בלי רשות

אפי לוג

New member
אני מרגישה

את המילה שלו כי אני זה הוא, עפ"י מקורות מוסמכי אריה. עוברת ממצב של התרגשות ל´תרגעות.

יערית

New member
במיוחד כאשר הוא קשוח../images/Emo13.gif

אז המילים שלו חזקות ביותר... יערית-לא יודעת על מה היא שחה

למעלה