במיוחד לאטיוד5...

masorti

New member
במיוחד לאטיוד5...

שופטת ביטלה כתבי אישום על עבודה בשבת בגלל "אכיפה בררנית". וזו כמובן התגובה ההולמת לפסיקה החצופה. או כמו שהסביר המגיב: "תפיסת עולמה של השופטת ועמדותיה הפרטיות כנגד השבת, שיבשו את שיקול דעתה המשפטי ביחס להגנה על עובדים ככלל ועד כדי התעלמות מפסיקת בית המשפט העליון באותו עניין". "אני תמה, האם בתקופות בהן המשטרה סבלה מהעדר כוח אדם ורמת האכיפה בכביש היתה נמוכה, היה מי שחשב לעבור באור אדום? אם אני אישען על ההיגיון העומד בבסיס פסיקה זו אזי התשובה היא כן. צר לי כי יש מי שעמדותיו האידיאולוגיות אינן מסתתרות תחת גלימת השופט אלא נישאות בגאווה מעל, ואף הופכות לעקרון מוביל בפסיקתו". בתור מי שהצהיר שכל עניינו בהענשת מושחתים בלי קשר למידת הסלקטיביות של הענישה, אתה ודאי תמחה בצורה חריפה נגד פסיקת השופטת האנטי-דתית ותמחא כפיים לתגובת שר התמ"ת. אגב... מעניין שמערכת המשפט שופטת שר על נשיקה למרות הסלקטיביות הזועקת כאשר זה נוח לנשיאת בית המשפט העליון, אבל מזכה אשמים בטיעון של סלקטיביות כאשר זה מתאים להשקפת עולמה של שופטת בית הדין לעבודה. כידוע, פורנוגרפיה זה ענין של גיאוגרפיה.

אטיוד5

Active member
שמע, מסורתי

אני חושב להעסיק אותך. לא בשבת, תנוח דעתך. בזמנים שאני ישן או בדוחק זמנים כאשר אני מיגע מוחי בעניינים דוחקים אחרים וכשיש כ"כ הרבה עניינים שדורשים את חשיבתי אתה תוכל לחשוב במקומי. הרי אתה יודע בדיוק מה אני חושב. לא רק קורא מחשבות אתה. אתה ממש חושב במקומי. מה דעתך לקבל את המשרה המוצעת?

masorti

New member
תודה על תשובתך שנאמרה מבין השיטין.

קשה לומר שהופתעתי.

בחיי שאני לא מבינה

למה אתה עושה את זה כך יכולת להביא את הידיעה הזאת כלשונה, כולל הסתייגותך/עמדתך אבל ברגע שאתה מציב את זה כ"עוד פגיעה בדתיים/ כפייה אנטי-דתית" פלוס התנגחות מלכתחילה עם גולש מסוים, שאתה כבר מראש מניח את עמדתו או שם לו מילים בפיו או מציב בפניו את מה שאתה מצפה שהוא יגיב - אין סיכוי, ממש אין סיכוי שתקבל איזו תגובה שתהיה לשביעות רצונך. ( קרי: תגובה כזאת שלא תפגע בך, אישית או מגזרית) צר לי, אבל זה לא התוכן אלא הסגנון. שלך, במפורש

ובמיוחד בשבילך, אדון מסורתי ../images/Emo141.gif

אסופת שקרים מרושעים מעוותים וחולניים מבית היוצר של עמותת "הלל", שאתה כל כך אוהב לשנוא.

masorti

New member
אולי לא שמת לב...

אבל המאמר נכתב ע"י פעילה של ה.ל.ל ופונה לחרדים שעדיין בשלב ההתנדנדות. מה שמוכיח בדיוק את מה שטענתי מלכתחילה: א. ה.ל.ל מנסה לדחוף חרדים החוצה מהעולם הדתי, ולא מחכה עד שהם יהפכו לחילונים. ב. ה.ל.ל עוסקת במסיונריות ופונה מיוזמתה לחרדים (כמו למשל במאמר הזה שמופיע ב- YNET) ולא מחכה שהצעיר החרדי יפנה אליה. (זה ההבדל בין זנות לבין שידול לזנות.)

אולי אתה לא שמת לב...

אבל מאמר ב-YNET הוא לא בדיוק הדרך הכי אפקטיבית לפנות לחרדים.

masorti

New member
שכחת שמדובר בחרדים מתנדנדים...

וההתנדנדות בד"כ לא מתחילה בבעילת נידות ובזלילת חזיר בשמנת, אלא בקריאת עתונים וספרים "חילוניים".

amit1270

New member
מה הבעיה כאן?

אם הם כבר קוראים עיתונים חילוניים, הם לא ממש צריכים את הדחיפה הזאת. אתה קצת מזלזל באינטליגנציה של אנשים.

ועדיין, לו אני מיסיונר ../images/Emo141.gif

ובהנחה שאני רוצה להרעיל כמה שיותר חרדים מתנדנדים, הייתי משקיע בהדפסת פליירים והפצתם במקומות ציבוריים, לא הייתי סומך על זה שלקהל היעד שלי יש מיומנויות גלישה מינימליות וגישה חופשית לאינטרנט.

אתה כמובן משקר כדרכך

מסלף את הכתתוב במודע ובמכוון בהנחה שאחרים לא יקראו מה שכתוב: עליי לנפץ מעט מיתוסים שנקשרו בשמה של אגודת "הל"ל": למרבה הצער לא מתקיימות שם אורגיות המוניות; אנשיה לא יכריחו אתכם לאכול חזיר; אין טקס הטבלה לחילוניות; לא מצמידים כוכבת פורנו לכל יוצא; ולמעשה, רוב המתנדבות באגודה הן דודות חביבות. הרבה-הרבה נלחש בקהילה החרדית על האגודה ה'מסוכנת' הזו. אבל מה לעשות שהחיים הרבה פחות נוצצים ועסיסיים, ול"הל"ל" מגיעים רק אחרי שההחלטה לצאת בשאלה בשלה? למעשה, באגודה גם די מסתייגים מ'אנוסים'. מטרתה היא לסייע למי שרוצים לצאת, וזקוקים לעזרה בהשלמת ההשכלה הבסיסית, רכישת השכלה גבוהה, שכירת הדירה הראשונה וייעוץ בכל הקשור לנבכי העולם החילוני. והכי חשוב, לדעתי לפחות, יצירת מפגש עם אנשים שעוברים תהליך דומה. אין דבר יותר חיוני יותר ליוצא הטרי מאשר להרגיש שהוא לא לבד, שהוא דווקא בסדר ושיש הרבה אנשים שעברו ועוברים את אותו דבר. "הל"ל" מקפידה לא לשכנע מתלבטים, ובשום אופן לא לגרום ליציאה בשאלה. אבל אם כבר החלטת - מצפים לך אוזניים קשובות, אנשים טובים בעלי ניסיון ומגוון פעילויות ומפגשים עם אנשים כמוך.

למעלה